Οι Ρώσοι γράφουν για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κέρδισε τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ! Και αυτά που γράφουν «γεννούν», αν μη τι άλλο, προβληματισμό. Όπως γράφεται, ορισμένοι Αμερικανοί σχολιαστές ανέφεραν σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα πως ο ενθουσιασμός των δεξιών ψηφοφόρων ήταν τόσο μεγάλος που νίκησε την νοθεία, η οποία, όπως ισχυρίζονται, επιχειρήθηκε […]
Οι Ρώσοι γράφουν για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κέρδισε τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ! Και αυτά που γράφουν «γεννούν», αν μη τι άλλο, προβληματισμό.
Όπως γράφεται, ορισμένοι Αμερικανοί σχολιαστές ανέφεραν σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα πως ο ενθουσιασμός των δεξιών ψηφοφόρων ήταν τόσο μεγάλος που νίκησε την νοθεία, η οποία, όπως ισχυρίζονται, επιχειρήθηκε και αυτή την φορά. Άλλοι ωστόσο, θεωρούν πως το Βαθύ Κράτος, κατά κάποιον τρόπο, επέτρεψε στον Τραμπ να πάρει την νίκη, σταματώντας την νοθεία, ίσως και την τελευταία στιγμή.
Σύμφωνα με αυτό το επιχείρημα, οι διεθνιστικές ελίτ σκέφτηκαν ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να ελιχθεί καλύτερα σε σχέση με τους πολέμους που διεξάγονται ή θα θα διεξαχθούν και, λόγω της δημοφιλίας του, θα ήταν πιο επιτυχημένος στην συγκέντρωση της δημόσιας υποστήριξης για αυτούς από την υποψήφια των Δημοκρατικών Καμάλα Χάρις και, ως εκ τούτου, το βαθύ κράτος «επέτρεψε στον Τραμπ να κερδίσει».
Το ρωσικό Sputnik αναρωτιέται ξεκάθαρα: «Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ επέτρεψε στον Τραμπ να κερδίσει;».
Ορισμένοι σχολιαστές υποθέτουν ότι το κατεστημένο των ΗΠΑ βλέπει τον Τραμπ και την δημοτικότητά του ως ένα βολικό όχημα για νέες εκστρατείες στο εξωτερικό ως μέρος των προσπαθειών του να «κάνει την Αμερική μεγάλη ξανά». Οι πατριώτες συχνά σκέφτονται το μεγαλείο με όρους στρατιωτικής κυριαρχίας, λένε.
“Χρειάζεται (σ.σ. το Βαθύ Κράτος) ένα χαρισματικό “οπλο” για να ενισχύσει την στρατολόγηση και να πρωτοστατήσει στην φούρια για πόλεμο. Η Χάρις δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Η Χάρις είχε πρόβλημα να προσελκύσει ακόμη και εκατό υποστηρικτές στις συγκεντρώσεις της”, έγραψε ο Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής Μάικ Γουίτνεϊ, υποδηλώνοντας ότι το Ιράν θα μπορούσε να είναι ο επόμενος στόχος.
Άλλoι πάλι θεωρούν πως έχει συναφθεί ένα είδος συμμαχίας μεταξύ του δεξιού περιβάλλοντος Τραμπ και του διεθνιστικού βαθέος κράτους των ΗΠΑ, προκειμένου ο αμερικανικός λαός να αποδεχθεί ευκολότερα την νέα ψηφιακή εποχή, η οποία κατά πολλούς κρύβει «παγίδες» πέραν των όσων πανθομολογουμένων ευκολιών προσφέρει.
Το επόμενο διάστημα θα κάνει τον πλανήτη σοφότερο! Πάντως οι Ρώσοι ξεκίνησαν και προβληματίζονται.







Πάντα οι “αόρατοι μαριονετίστες” πολώνουν τον κόσμο με 2 υποτίθεται αντίθετες ιδεολογίες, ενώ στην πραγματικότητα αυτοί ελέγχουν τα πάντα. Για παράδειγμα στην Ελλάδα έχουμε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ (τα μέλη των οποίων στο θέατρο της Βουλής υποτίθεται κοκκορομαχούν οι μεν με τους δε, στις στοές όμως περνάνε και ορκίζονται κάτω από τα ίδια σπαθιά), στην Αμερική Δημοκρατικοί – Ρεπουμπλικάνοι κλπ. Στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο αποκαλύπτεται ότι οι ίδιοι μαριονετίστες (Ρότσιλντ κλπ) χρηματοδοτούσαν και τις δύο πλευρές των εμπολέμων. Μακάρι ο Τράμπ να μην ελέγχεται από αυτούς, αλλά πολύ αμφιβάλλω. Πάντως είναι πιστεύω σχεδόν σίγουρο ότι τα σχέδια τους είναι να τον αφήσουν να πάρει την εξουσία, αλλά επί των ημερών του θα καταρρεύσουν εν μία νυκτί το δολάριο και την οικονομία της Αμερικής. Αυτό μας έχει πει και ο πάστορας Brandon Dale Biggs ο οποίος είναι ο μόνος που αντικειμενικά προέβλεψε τόσο την σφαίρα στο αυτί του Τράμπ, όσο και την επανεκλογή του, άρα πιθανότατα έχει κάποιο διορατικό χάρισμα. Το επόμενο που βλέπει είναι να παίρνει ο Τράμπ την εξουσία, αλλά το βαθύ κράτος να του κάνει μια τεράστια οικονομική κρίση. Συγκεκριμένα όπως μας λέει βλέπει ένα τεράστιο φράγμα σαν το Hoover γεμάτο με χρηματοπιστωτικά προιόντα, παράγωγα κλπ, και το οποίο μέσα σε ένα βράδι σπάει και όλη η οικονομία της Αμερικής καταρρέει μέσα σε μία νύχτα.