• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 24 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Σημεία Των Καιρών !Σοκάρει η ομολογία της 17χρονης που κατακρεούργησε την 22χρονη: «Ήθελε να κάνω φυλομετάβαση – Μου έβαζε τζελ τεστοστερόνης»

4 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το θύμα της έκανε επαλείψεις με τζελ τεστοστερόνης και την έντυνε με ανδρικά ρούχα και εσώρουχα όπως αναφέρει στην κατάθεσή της η 17χρονη

Σοκ προκαλεί η απολογία της 17χρονης που δολοφόνησε με 40 μαχαιριές την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι στις 10 Δεκεμβρίου καθώς όπως κατέθεσε, της είχε ζητήσει να γίνει «άνδρας» και εν συνεχεία θα την εγκατέλειπε για ένα… αγόρι.

Πρόκειται για μία υπόθεση που έχει να κάνει δυστυχώς με τα… σημεία των καιρών αφού επρόκειτο για έγκλημα πάθους σε μία σχέση ομοφυλοφυλίας!

Το σύνολο των ΜΜΕ δεν ήθελαν να «φωτιστεί» επαρκώς η υπόθεση αυτή. Εάν στην θέση του κοριτσιού βρίσκονταν ένας άνδρας σύσσωμα θα έλεγαν για γυναικοκτονία και τις γνωστές γραφικότητες περί «τοξικής αρρενωπότητας» ενώ τώρα έκαναν πως δεν κατάλαβαν τίποτα.

Η θύτρια εξήγησε στις Αρχές πώς γνωρίστηκαν και πώς την έπεισε να κάνει αλλαγή φύλου και να γίνει άνδρας!

«Τη Μάγια τη γνώρισα μέσω της εφαρμογής tinder το φθινόπωρο του 2021.

Την άνοιξη του 2022 οι σχέσεις μας μετατράπηκαν σε ερωτικές. Συναντιόμασταν στο Δάσος Συγγρού στο Μαρούσι και σε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Στα μέσα του Ιουνίου έφερα τη Μάγια για να γνωρίσει τους γονείς μου, ως φίλη μου στην αρχή» είπε.

«Κάθε απόγευμα η Μάγια, η οποία ήταν φοιτήτρια Γερμανικής Φιλολογίας, ερχόταν στο σπίτι μου είτε μετά από πρόσκλησή μου είτε απρόσκλητη, χτυπώντας το κουδούνι της οικίας μου, με αποτέλεσμα να ανησυχεί και τους δικούς μου, καθώς επεδίωκε να κλειστούμε στο δωμάτιό μου και να κάνουμε σεξ» αναφέρει το Μega.

«Με έπεισε να γίνω άντρας»

Όπως αναφέρει η 17χρονη στην απολογία της η 22χρονη την έπεισε πως θα έπρεπε να προχωρήσει σε φυλομετάβαση.

«Τον Αύγουστο του 2022 η Μάγια με έπεισε ότι θα ήταν ωραίο να μοιάζω με άντρας. Αγόρασε για εμένα ανδρικά ρούχα, εσώρουχα και ανδρικά αρώματα.

Ομοίως, το θύμα μου αγόραζε και μου έκανε επαλείψεις με τζελ τεστοστερόνης και προμηθευόταν διεγερτική σκόνη.

H σκόνη αυτή μου προσέφερε πολλή ενέργεια και μια πιο ανδρική συμπεριφορά – επιθετικότητα. Σταδιακά αυξήθηκαν το σωματικό μου βάρος, η μυϊκή μου διάπλαση, έκοψα τα μαλλιά μου κοντά και κατέληξα να μοιάζω με αγόρι. Στον δρόμο και στα καταστήματα με αποκαλούσαν “ο νεαρός”» ανέφερε.

Τα σκευάσματα είχαν αρχίσει να αλλάζουν το σώμα της, ενώ οι γονείς της 17χρονης ανακάλυψαν πως η κόρη τους σκόπευε να ξεκινήσει επεμβάσεις και αντέδρασαν άσχημα.

«Η Μάγια με έπεισε να αλλάξω με χειρουργική επέμβαση φύλο (φυλομετάβαση). Για τον σκοπό αυτό έκλεισε ραντεβού με ενδοκρινολόγο, η οποία με κατεύθυνε σε δημόσιο νοσοκομείο προκειμένου να ξεκινήσω τις επεμβάσεις. Oταν οι γονείς μου το ανακάλυψαν στο κινητό μου, εξαγριώθηκαν.

Η μητέρα μου πέταξε όλα τα ανδρικά ρούχα, τα ανδρικά αρώματα και μου είπε ότι “εγώ γέννησα κορίτσι”. Οι γονείς μου με υπέβαλαν σε εξετάσεις αίματος όπου διαπίστωσαν ότι η τεστοστερόνη είχε φτάσει στο 1.500. Υποσχέθηκα ότι θα το σταματήσω, πως δεν θα χρησιμοποιήσω ξανά το σκεύασμα», δήλωσε η 17χρονη.

Το φονικό

Τα δύο κορίτσια συναντήθηκαν στο σπίτι της 17χρονης για να γιορτάσουν τη νέα δουλειά της 22χρονης, όμως τα πράγματα πήραν ανεξέλεγκτη τροπή.

«Την περασμένη Κυριακή οι γονείς μου και ο αδελφός μου έλειπαν από το σπίτι και βρήκα την ευκαιρία να την καλέσω. Μου είχε πάρει δώρο ακουστικά και ήθελα να μου τα δώσει. Εγώ είχα προμηθευτεί μια σαμπάνια για να γιορτάσουμε τη νέα της δουλειά.

Όταν ήρθε, πήγαμε στην κουζίνα να πάρουμε το μαχαίρι προκειμένου να ξετυλίξουμε το αλουμινόχαρτο της σαμπάνιας και να την ανοίξουμε. Το μαχαίρι το ακουμπήσαμε στο γραφείο».

«Η Μάγια ήταν παγερή και μου είπε πως έχει ερωτευτεί κάποιο αγόρι. Ένιωσα προδομένη, νευρίασα και την έβρισα. Λογομαχήσαμε έντονα και έτσι ξεκίνησε ο καβγάς μας», δήλωσε η 17χρονη.

Σε βάρος της 17χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία.

pronews.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! Οριστική απόφαση για το Στρατό! Τρέμουν την απόφαση που έρχεται!
Slider

ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! Οριστική απόφαση για το Στρατό! Τρέμουν την απόφαση που έρχεται!

by admin
12 ώρες ago
«Πυρετός» στα Αστυνομικά Τμήματα: Ουρές για Διαβατήρια με Παλιές Ταυτότητες – Η Στάση της Εκκλησίας.
Slider

«Πυρετός» στα Αστυνομικά Τμήματα: Ουρές για Διαβατήρια με Παλιές Ταυτότητες – Η Στάση της Εκκλησίας.

by admin
19 ώρες ago
Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου: «Τσακωθήκαμε και τον σκότωσα» ομολόγησε
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου: «Τσακωθήκαμε και τον σκότωσα» ομολόγησε

by admin
20 ώρες ago
ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! Άσχημη έκπληξη τέλος για Μητσοτάκη
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! Άσχημη έκπληξη τέλος για Μητσοτάκη

by admin
21 ώρες ago
Next Post
Ισχύει ότι αν εκτεθούμε στο κρύο κινδυνεύουμε να αρρωστήσουμε;

Ισχύει ότι αν εκτεθούμε στο κρύο κινδυνεύουμε να αρρωστήσουμε;

Οι δήθεν «ετοιμοπόλεμες» Ελλάδα και Τουρκία… μπορεί να τα βρουν για την 4η στρατιά και αποστρατιωτικοποίηση νησιών

Οι δήθεν «ετοιμοπόλεμες» Ελλάδα και Τουρκία… μπορεί να τα βρουν για την 4η στρατιά και αποστρατιωτικοποίηση νησιών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr