[Aνωνύμου, 1/8/2021]
Νάρκισσοι, μισάνθρωποι και ανθρωποφάγοι υπήρχαν πάντοτε, απ’ όσο ξέρουμε. Αυτός ο πανάρχαιος τρόπος σκέψης, κάποτε, έγινε θρησκεία. Η σατανολατρία είναι αρχαία θρησκεία. Ωστόσο, οι σατανολάτρες δεν είναι ούτε αθάνατοι Κρόνιοι ούτε αλλοειδή Ερπετά. Είναι τρωτοί άνθρωποι και χρησιμοποιούν το σύμβολο του Κρόνου, διότι ταυτίζονται με αυτό, καθώς και οι ίδιοι είναι ανθρωποφάγοι.
Αυτήν την στιγμή που μιλάμε, σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι σατανολάτρες δεν είναι ούτε καν το 1% του πληθυσμού (η θρησκεία τους είναι ολιγομελής). Ο τρόπος οργανωσής τους, εκ πρώτης όψεως, ομοιάζει με αδίστακτη, νεποτιστική εγκληματοκρατία, με διακριτά γνωρίσματα.
Πρώτον, είναι σχεδόν όλοι από τις ίδιες φαμίλιες. Δεύτερον, είναι πολύ έξυπνοι. Τρίτον, ξέρουν πολλά. Τέταρτον, κατέχουν πολλά. Πέμπτον, θέλουν πολλά. Και, έκτον, είναι διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν κάθε δόλιο μέσο, για να επιτύχουν αυτό που θέλουν. Η δολιότητα αυτή είναι έκδηλη, ακόμα, και αναμεταξύ των, καθώς πρόκειται για λυκοσυμμαχία αδίστακτων αιμοβόρων. Κάθε μέρα, αλληλοδολοφονούνται, προς παραδειγματισμόν.
Στο μυαλό των σατανολατρών, όλος ο πλανήτης είναι ένας τεράστιος σατανολατρικός ναός και γεωμετρούν την κάθε πράξη τους, σε κάθε υποκείμενο και αντικείμενο, με ευλαβική συνέπεια στα σύμβολα (βλ. ψυχαναγκαστικότητα), προς δόξαν του σατανά. Πιστεύουν ότι ο θεός τους απαιτεί από αυτούς αίμα, ανταποδοτικώς, για να μπορούν να απολαμβάνουν την ζωή τους.Οι ίδιοι πιστεύουν ότι είναι οι μόνοι άνθρωποι στον πλανήτη. Ενώ για εμάς πιστεύουν οτι είμαστε ανθρωπόμορφα ζώα, όπως, π.χ., τα βοοειδή, και μπορούν να μας θυσιάζουν, χωρίς ενοχές. Εξάλλου, το αναφέρουν και στα θεόπνευστα -κατ’ αυτούς- βιβλία τους.



