• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Συζήτηση για τις δραστηριότητες της ΤΙΜΗΣΤΟ 21

5 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ- ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣΤΟ 21

=========================================

Η ΤΙΜΗΣΤΟ 21αναρτά σήμερα τις δραστηριότητες της για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών, που καλύπτουν 258 σελίδες, και μπορείτε να μπείτε σε αυτές με το ακόλουθο LINK

https://timisto1821.gr/oi-drastiriotites-tis-timisto-21/

Η ΤΙΜΗΣΤΟ 21 επιθυμεί να έχει τις απόψεις σας, σχετικά με τις επιλογές των δραστηριοτήτων της για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση, καθώς και σχετικά με την εμβέλειά τους. Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινώσουμε δημόσια συζήτηση (Zoom-μεταξύ 8 και 9/1.2022) προκειμένου να αξιολογηθεί η ποσότητα, η ποιότητα των επιλογών, καθώς και η εμβέλεια των δραστηριοτήτων της ΤΙΜΗΣΤΟ 21, με βάση απόψεις, κρίσεις και υποδείξεις για το μέλλον της, από όλους εσάς. Τα σχόλιά σας μπορεί να εμφανιστούν στο Λογαριασμό μας ΤΙΜΗΣΤΟ 1821 στο ΦΒ, πριν από το Zoom, αλλά και κατά τη διάρκειά του ή ακόμη και μετά.
Εξυπακούεται ότι τα όποια σχόλια θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο των 258 σελίδων, που περιλαμβάνονται στο διαδικτυακό βιβλίο των δραστηριοτήτων της ΤΙΜΗΣΤΟ 21-Βλ. το LINK παραπάνω, ώστε να αποφευχθούν κατά το δυνατόν επιπόλαιες ή και εκτός θέματος τοποθετήσεις, οι οποίες θα καταναλώσουν αναιτίως πολύτιμο χρόνο δικό σας και δικό μας.
Να υπενθυμίσουμε:
*Ότι πρόκειται για κίνηση (χωρίς κομματικές ή πολιτικές επιδιώξεις) που αυθόρμητα δημιουργήθηκε ως αντίδραση στις ανθελληνικές/μηδενιστικές και πολύ επικίνδυνες για την επιβίωση της πατρίδας μας, θέσεις μελών της επίσημης Επιτροπής Ελλάδα 21, όπως ανάμεσα και σε άλλες ότι: δεν υπήρξε εθνική επανάσταση, περνούσαμε πολύ ευχάριστα υπό τους Τούρκους, ουδεμία σχέση έχουμε με τους αρχαίους Έλληνες, αλλά αντιθέτως πάσχουμε από προγονοπληξία, τα 200 χρόνια θα πρέπει να αποτελέσουν την ευκαιρία επανεγγραφής της ιστορίας μας, το ελληνικό ΕΘΝΟΣ και κράτος έχει ζωή 200 μόνον ετών, και τελευταίως έγινε και “συνέδριο για τον Αλή πασά”!!!!! και άλλα ανάλογα. Και το αυθόρμητο ερώτημα είναι που οδεύουμε!
*Ότι η κίνηση μας αυτή, χωρίς καμία απολύτως στήριξη από την Πολιτεία ή από τα συστημικά ΜΜΕ, αλλά όμως με τη συμπαράσταση 72000 υποστηρικτών, ανεξάρτητων ΜΜΕ, πληθώρας πνευματικών και σκεπτόμενων Ελλήνων και απεριόριστης πατριωτικής εθελοντικής εργασίας, αγωνίστηκε για να αναπληρώσει το κενό της ουσιαστικής έλλειψης εορτασμού για την Επανάσταση (ή και ίσως τον εκ των προτέρων σχεδιασμό υποβάθμισης του εορτασμού της επετείου ή/και αποτυχίας του)
*Ότι η (ανεπίσημη) Επιτροπή μας ΤΙΜΗΣΤΟ 21 είχε μια χειμαρρώδη δραστηριότητα που συνεχίζεται (παρότι σκιώδης, εφόσον τα συστημικά ΜΜΕ την αγνοούν) σε όλους τους τομείς του εορτασμού της επετείου, που επέτρεπε η πανδημία, αλλά και τα περιορισμένα οικονομικά μέσα μας (από την πώληση του βιβλίου μας και από μικρές ιδιωτικές δωρεές). Το κέντρο των προσπαθειών μας ήταν η αντίδραση στον εθνομηδενισμό, που τρώει ως σαράκι την πατρίδα μας, καθώς και η διαπίστωση ότι από τους δύο βασικούς στόχους της Επανάστασης: ελευθερία και ανεξαρτησία, ο δεύτερος δεν υλοποιήθηκε και ρίχνει τη βαριά του σκιά στο σύνολο του χειρισμού των προβλημάτων μας, εθνικών, οικονομικών, δημογραφικών, κλπ. Με επίκεντρο την υποτέλεια και τις δυσμενείς της συνέπειες διοργανώσαμε ήδη 3 διαδικτυακά συνέδρια και ετοιμάζουμε το 4ο, που θα αναφέρεται στους χειρισμούς για το μεταναστευτικό/λαθρομεταναστευτικό.
*Οτι το ΦΒ, χωρίς αιτία και δικαιολογία κατάργησε τον Μάιο του 2021 το Λογ. μας ΤΙΜΗΣΤΟ 21 με 70000 υποστηρικτές και αναγκαστήκαμε να δημιουργήσουμε άλλον ως ΤΙΜΗΣΤΟ 1821.
—————————————————
ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 (1821)
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2020-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021
39 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΕ ΜΜΕ
01 ΕΚΔΟΣΕΙΣ
04 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821
04 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
01 ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25/3/2021
25+ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ
01 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
19+ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821
51+ ΑΡΘΡΑ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ
01 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ
01 ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ (ΒΟΣΤΙΤΣΑ)
01 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
02 ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK «ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21» (κατέβηκε), «ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821» (λειτουργεί)
01 ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK «ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ»
ΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΦΟΡΟΥΜ-ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821 ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ & ΠΡΟΣΩΠΑ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!
Slider

Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!

by admin
3 ημέρες ago
Ποιος είπε πως δεν έχουμε πλέον ελπίδα και πως όλα τελείωσαν στην Ελλάδα;
Slider

Ποιος είπε πως δεν έχουμε πλέον ελπίδα και πως όλα τελείωσαν στην Ελλάδα;

by admin
4 ημέρες ago
Κόνιτσα: 4 αδέρφια νεκρά σε κοντέινερ – Μερικά τετραγωνικά ανθρωπιάς δεν περίσσεψαν σε κανέναν;
ΕΛΛΑΔΑ

Κόνιτσα: 4 αδέρφια νεκρά σε κοντέινερ – Μερικά τετραγωνικά ανθρωπιάς δεν περίσσεψαν σε κανέναν;

by admin
5 ημέρες ago
700.000 Έλληνες θα χάσουν τα αυτοκίνητά τους την επόμενη 5ετία λόγω «νέων κανονισμών περιβάλλοντος» Εξοντώνουν τους φτωχούς
Slider

700.000 Έλληνες θα χάσουν τα αυτοκίνητά τους την επόμενη 5ετία λόγω «νέων κανονισμών περιβάλλοντος» Εξοντώνουν τους φτωχούς

by admin
5 ημέρες ago
Next Post
Ο διορατικός Krzysztof Jaczkowski υπόσχεται εκκένωση, μόλυνση και καραντίνα.

Ο διορατικός Krzysztof Jaczkowski υπόσχεται εκκένωση, μόλυνση και καραντίνα.

Διονύσης Μακρής : Προσοχή στο Θηρίο…

Διονύσης Μακρής : Προσοχή στο Θηρίο...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr