• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Τέμπη> Το Πρακτορείο Ειδήσεων Reuters κατέγραψε τον Κρατήρα (smoking gun) που Δεν Μπαζώθηκε εγκαίρως

To VIDEO της όλης επιχείρησης σύντομα στους New York Times;

1 έτος ago
in Slider, ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το Πρακτορείο Ειδήσεων Reuters κάθε άλλο παρά τυχαίος οργανισμός ΜΜΕ είναι. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους μηντιακούς βραχίονες του Deep State μαζί με τους New York Times, το Associated Press, το BBC, etc.

To ίδιο συμβαίνει και με τα κρατικά πρακτορεία ειδήσεων της Ε.Ε.

Οι μηντιακοί βραχίονες του Deep State συνήθως είναι παρόντες στην εξέλιξη των Μαύρων Επιχειρήσεων ή των γεγονότων Black Swan.

Tα Τέμπη υπήρξε η πιο εντυπωσιακή επιχείρηση μετά την 9/11.

Αναλυτές οι οποίοι παρακολουθούν τις Μαύρες Επιχειρήσεις θεωρούν δεδομένο ότι η Επιχείρηση Τέμπη έχει καταγραφεί και είναι θέμα χρόνου να δωθεί στη δημοσιότητα κατά πάσα πιθανότητα από τους Νew York Times.

Κι αυτό γιατί το Deep State πάντα φροντίζει να διασώζει το κύρος των ΜΜΕ που αξιοποιεί στις Επιχειρήσεις του. Από τη δολοφονία των Kennedy’s (ακόμη και από τη βύθιση του ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ) έως την 9/11, το Μάτι, τα Τέμπη, τον Θεσσαλικό Κάμπο, κλπ.

Στη περίπτωση των Τεμπών τώρα ο Dimitris Yannopoulos έρχεται με νέες αποκαλυπτικές παρατηρήσεις επί του πεδίου.

Αυτή τη φορά αξιοποιεί το υλικό του Reuters.

SMOKING GUN> Ο ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΖΩΘΗΚΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ

Γράφει λοιπόν ο Dimitris Yannopoulos>

Γύρω στις 7:30 πμ την αυγή της 1-3-23 το drone του διεθνούς Πρακτορείου Ειδήσεων Reuters ανυψώθηκε πάνω από το «σημείο μηδέν» της άμορφης μάζας των τριών πρώτων βαγονιών της επιβατικής IC62, με το καμμένο κουφάρι του τρίτου βαγονιού (Β2) να ισορροπεί αναποδογυρισμένο πάνω στο σωρό συντριμμιών των άλλων δύο (ηλεκτρομηχανή/Α1 και Β1-Κυλικείο).

Το ομιχλώδες νέφος που κάλυπτε το χώρο σ’όλη τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας είχε σχεδόν διαλυθεί.

Οι αεροφωτογραφίες του δημοσιογραφικού drone αποκάλυψαν έτσι τον Κρατήρα που υπήρξε η εστία της μεγάλης «έκρηξης» (που περιγράφτηκε λανθασμένα ως «πυρόσφαιρα»).

Η θερμική κάμερα τον είχε εντοπίσει πολύ νωρίτερα και παρακολουθούσε την εξέλιξη του με άλλο drone.

Στην πραγματικότητα, ο ρηχός κρατήρας με σχήμα καρδιάς λίγων τετραγωνικών μέτρων σχηματίστηκε από τη σύντηξη Πλάσματος τεράστιου θερμικού φορτίου στο σημείο όπου επλήγη το βαγόνι Β1-Κυλικείο, προκαλώντας την παλμική φωταύγεια του Φαινομένου Κορώνα διαρκείας 8 δευτερολέπτων — γνωστή ως «μικρός ήλιος» — μέγιστης διαμέτρου τουλάχιστον 200 μέτρων.

Αν ήταν «πυρόσφαιρα» θα είχε ισοπεδώσει όλη την περιοχή.

Αλλά οι εντάσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στην περίμετρο του κρατήρα πλάσματος είχαν ακαριαία συρρικνώσει, απανθρακώσει και επισωρεύσει ελικοειδώς τα συντρίμμια των τριών βαγονιών στο μισό του αρχικού τους όγκου.

Η άμορφη μάζα των τριών βαγονιών σχηματίστηκε στην δεξιά πλευρά του τέταρτου βαγονιού Β3 που εξοστρακίστηκε μαζί τους από το Ηλεκτρικό Τόξο, χωρίς όμως να υποστεί την καταστροφική επενέργεια της πυρηνικής σύντηξης στο «σημείο μηδέν» του κρατήρα πλάσματος.

Το πλάσμα σταδιακά εξαερωνόταν σε τοξικό λευκό νέφος στη διάρκεια της μοιραίας νύχτας.

Τα «συνεργεία» των Δραστών που από την πρώτη στιγμή είχαν κάνει κατάληψη του Τόπου του Εγκλήματος, φρόντισαν να περιφρουρήσουν μέσα σε απόλυτο σκοτάδι τον χώρο του «σημείου μηδέν» επί 3 τουλάχιστον ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί η περισυλλογή νεκρών, τραυματιών και επιζώντων στην φωτισμένη «άλλη πλευρά του λόφου».

Γύρω στις 3πμ της 1-3-23 ένας μεγάλος προβολέας λευκού φωτός άναψε στα 40 μέρα απέναντι από το «σημείο μηδέν» όπου η εκπύρωση των συντριμμιών γύρω από τον κρατήρα είχε κοπάσει.

      

Γνώριζαν πως κανείς δεν είχε επιβιώσει εκεί, αλλά έπρεπε να προβούν σε Δειγματοληψία βιολογικού υλικού, εδάφους, υπεδάφους και χλωρίδας του χώρου πριν από τη βαθειά εκχωμάτωση και ισοπέδωση με φρέσκο χώμα μέχρι πρωίας, όταν δύο μεγάλοι γερανοί θα έπαιρναν την θέση των εκσκαφέων.

Για κακή τους τύχη όμως, στο «σημείο μηδέν» είχε σχηματιστεί περίκλειστο τρίγωνο από τα βαγόνια Β2 και Β3 που δεν επέτρεπε το πρόχειρο μπάζωμα του Κρατήρα με τα μικρότερα συντρίμμια στο σκοτάδι της νύχτας, χωρίς να μετακινηθεί πρώτα το κουφάρι του Β2 από πάνω τους.

Αυτό προκάλεσε καθυστέρηση μιας ολόκληρης μέρας, όχι μόνο στο μπάζωμα, ξεμπάζωμα και ισοπέδωση του Κρατήρα μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και στη περισυλλογή των απανθρακωμένων υπολειμμάτων των νεκρών μέσα από τα μεγάλα και μικρά συντρίμμια των 3 βαγονιών.

Η ιατροδικαστική ταυτοποίηση και νεκροψία φαλκιδεύτηκε σε βαθμό βεβήλωσης των νεκρών με πλαστά πιστοποιητικά θανάτου και σφραγισμένα φέρετρα.

Επιπλέον πρέπει να ληφθεί υπόψη και η παντελής απουσία ίχνους επαφής των προσόψεων των εμπρόσθιων ηλεκτρομηχανών από μετωπική ή πλαγιομετωπική «σύγκρουση» των δύο τρένων.

Με όλα τα παραπάνω στοιχεία που είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού από τις πρώτες μέρες, γίνεται προφανής η απόλυτη αποτυχία της σκηνοθεσίας ενός αποτρόπαιου προμελετημένου εγκλήματος ως «προδιαγεγραμμένου δυστυχήματος» από ανθρώπινο λάθος, χρόνιες παθογένειες του Δημοσίου και έλλειψη συστημάτων ασφαλείας.

Μετά από δύο χρόνια, όλες οι νόμιμες ή νομότυπες εξουσίες της χώρας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα κατάφεραν να είναι συνένοχες και υπόλογες για αυτή την παταγώδη αποτυχία της πραγματικής Συγκάλυψης του εγκλήματος.

Η Αλήθεια είναι ήδη στο φως. Αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρα της Δικαίωσης των θυμάτων της τραγωδίας με Νέμεση, Τίση και Κάθαρση.

SMOKING GUN: Ο ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΖΩΘΗΚΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ.

Γύρω στις 7:30πμ την αυγή της 1-3-23 το drone του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων Reuters ανυψώθηκε πάνω από το «σημείο μηδέν» της άμορφης μάζας των τριών πρώτων βαγονιών της επιβατικής IC62, με το καμμένο κουφάρι του τρίτου… pic.twitter.com/sfwqam6B1e

— Dimitris Yannopoulos (@DimitrisY) March 20, 2025

Πειραματική πρόκληση των ίδιων φαινομένων μέσα σε ειδικά μετασκευασμένο φούρνο μικροκυμάτων: pic.twitter.com/utY6OBVXw9

— Dimitris Yannopoulos (@DimitrisY) March 20, 2025

Πηγή : kourdistoportocali.com

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
Slider

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!

by admin
7 ώρες ago
“Ο Πόλεμος κατά του Παρελθόντος”, η Ακύρωση του Πολιτισμού & της Μνήμης. Όποιος ελέγχει το Παρελθόν, ελέγχει & το Μέλλον;
Slider

“Ο Πόλεμος κατά του Παρελθόντος”, η Ακύρωση του Πολιτισμού & της Μνήμης. Όποιος ελέγχει το Παρελθόν, ελέγχει & το Μέλλον;

by admin
7 ώρες ago
Η Γαλλία οδεύει προς την Ευρεία Εφαρμογή της Ευθανασίας μέχρι το Καλοκαίρι του 2026 – Φυσικά μετά & στα Όμορα Κράτη της ΕΕ
Slider

Η Γαλλία οδεύει προς την Ευρεία Εφαρμογή της Ευθανασίας μέχρι το Καλοκαίρι του 2026 – Φυσικά μετά & στα Όμορα Κράτη της ΕΕ

by admin
8 ώρες ago
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ: “Κινδύνεψε η ζωή μου”
Slider

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ: “Κινδύνεψε η ζωή μου”

by admin
8 ώρες ago
Next Post
ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΑΡΤΟΠΩΛΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΑΡΤΟΠΩΛΗΣ

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr