• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Τα 22 λεπτά της συνάντησης Τραμπ με Ερντογάν που έφυγε με “άδεια χέρια”

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
Τα 22 λεπτά της συνάντησης Τραμπ με Ερντογάν που έφυγε με “άδεια χέρια”
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ

Ο φιλοκυβερνητικός Τύπος στην Τουρκία έγραψε διθυράμβους για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Ερντογάν στις ΗΠΑ.  Η πραγματικότητα, όμως,  είναι εντελώς διαφορετική. Πρώτα απ΄όλα ο αμερικανικός Τύπος την ημέρα της επίσκεψης δημοσίευσε φωτογραφίες του Προέδρου Τράμπ με τον Ρώσο υπουργό εξωτερικών Λαβρόφ. Υποβάθμισε εντελώς την επίσκεψη του Ερντογάν, μια και η Ουάσιγκτον  κλυδωνίζεται από  τη διαρροή των   απόρρητων πληροφοριών που έδωσε ο αμερικανός Πρόεδρος στους Ρώσους.

Ο Τούρκος Πρόεδρος πριν την επίσκεψη του στο Οβάλ Γραφείο έκανε μια περιοδεία στην Ινδία, τη Ρωσία και την Κίνα, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στην Ουάσιγκτον , ότι έχει και άλλη εναλλακτική λύση. Το μήνυμα του βέβαια δεν επηρέασε καθόλου τη συνάντηση του με τον Αμερικανό ομόλογο του.

Οι ΗΠΑ γνωρίζουν πολύ καλά ότι η  Άγκυρα δεν μπορεί να γίνει στρατηγικός εταίρος της Ρωσίας ή της Κίνας. Το μόνο που μπορεί να κάνει με αυτές τις χώρες είναι να αυξήσει το ισοζύγιο των εμπορικών της συναλλαγών.

Η  συνάντηση Τράμπ- Ερντογάν διήρκεσε 22 λεπτά. Υπενθυμίζεται ότι η αντίστοιχη συνάντηση με τον Πρόεδρο Μπους (5/11/2007) κράτησε 1,5 ώρα. Επίσης, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Ομπάμα    (7/12/2009) που είχε προγραμματιστεί για 5-10 λεπτά διήρκεσε τελικά 45.

Ο χρόνος των 22 λεπτών με τη βοήθεια διερμηνέων δεν πείθει κανέναν ότι συζητήθηκαν πολλά θέματα, αφού ο ωφέλιμος χρόνος της συζήτησης ήταν μόλις 5-8 λεπτά.  Αλλά και στο γεύμα που ακολούθησε παρουσία τόσων τεχνοκρατών σίγουρα δεν ήταν εφικτή μια εποικοδομητική συζήτηση. Γνωρίζουμε όλα τα μέλη της τουρκικής αντιπροσωπείας που μετείχαν στη συνάντηση αυτή. Δεν γνωρίζουμε ποιοι  συνέφαγαν με τους Προέδρους από την αμερικανική πλευρά.  Η  απουσία του Αμερικανού Γενικού Επιτελάρχη  Joseph Dunford  φανερώνει ότι δεν έγινε καμία συζήτηση για τα επιχειρησιακά σχέδια των δυο πλευρών , με τον Στρατηγό  Χουλουσί Ακάρ, για τη Συρία και το επίμαχο ζήτημα των Κούρδων.


Η τουρκική διγλωσσία στις σχέσεις της με τις ΗΠΑ είναι γνωστή. Μπορεί ο Ερντογάν να φωνάζει και να απειλεί όταν μιλά σε τουρκικό ακροατήριο, χρησιμοποιεί ήπιους , προσεκτικούς τόνους στο Οβάλ Γραφείο.   

Τι άλλο , βέβαια, μπορούσε να κάνει τη φορά αυτή, όταν διεξάγεται μια δίκη στην Αμερική που αγγίζει την υπόθεση που  τον  εμπλέκει στην υπόθεση με  τα κρυμμένα δολάρια στα κουτιά των παπουτσιών και ο διευθυντής  της Τράπεζας Halk (που θεωρείται ο ταμίας του Ερντογάν) τελεί υπό κράτηση και απολογείται στην Δικαιοσύνη.

Έχοντας κανείς υπόψη του όλα αυτά εκτιμά ότι η επίσκεψη αυτή ήταν μια δήλωση υποταγής του Ερντογάν στον Αμερικανό Πρόεδρο. Την ίδια άποψη συμμερίζεται και η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Milli  Gazete που απηχεί   την   Εθνική Άποψη(Milli Gorus), η οποία δημοσίευσε το σκωπτικό   σχόλιο : ¨Αστράφτεις, βροντάς , αλλά δεν βρέχεις¨. 

Το μόνο που απέμεινε από την επίσκεψη είναι η βαρβαρότητα των Αστυνομικών της προσωπικής φρουράς του  σουλτάνου που χτύπησαν αλύπητα αυτούς που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα τους. Αξέχαστη θα μείνει , τέλος, η συμπεριφορά του στενού συνεργάτη του Ερντογάν , Ιμπραχήμ Καλίν , ο οποίος απαγόρευσε την ομιλία της γνωστής δημοσιογράφου Ασλι Αϊντιντασμπάς της εφημερίδας Τζουμχουριέτ και της Ναζλι Ντουράκογλου, υπαλλήλου του State Department, την περίοδο Ομπάμα , η οποία ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, στην εκδήλωση που οργανώθηκε στο γνωστό think tank , Atlantıc Councıl.

Ο νεοοθωμανός αυτοκράτωρ ενοχλείται από κάθε κριτική, προτιμά τον μονόλογο , αστράφτει και βροντά όπου του περνά και στέκεται σαν βρεμένη γάτα εκεί που δεν του περνά…..

militaire.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η Μόσχα Φλέγεται μετά την Σφοδρή Επίθεση με Ουκρανικά μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη σε Διυλιστήριο
Slider

Η Μόσχα Φλέγεται μετά την Σφοδρή Επίθεση με Ουκρανικά μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη σε Διυλιστήριο

by admin
7 ώρες ago
Άνταμς: Η συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν είναι “συνθηκολόγηση”. Οι ΗΠΑ έχασαν τον πόλεμο!
Slider

Άνταμς: Η συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν είναι “συνθηκολόγηση”. Οι ΗΠΑ έχασαν τον πόλεμο!

by admin
11 ώρες ago
Λουκασένκο: Το «Εβραϊκό λόμπι» και το Βατικανό Εξαπάτησαν τον Πούτιν
Slider

Λουκασένκο: Το «Εβραϊκό λόμπι» και το Βατικανό Εξαπάτησαν τον Πούτιν

by admin
16 ώρες ago
«Ασυμβίβαστο με τη Χριστιανική ηθική»: Οι Ορθόδοξοι Πατριάρχες μιλούν κατά της Ιδεολογίας των ΛΟΑΤΚΙ+
Slider

«Ασυμβίβαστο με τη Χριστιανική ηθική»: Οι Ορθόδοξοι Πατριάρχες μιλούν κατά της Ιδεολογίας των ΛΟΑΤΚΙ+

by admin
18 ώρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr