• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 25 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Το μυστήριο με το αμερικανικό μεταγωγικό C-17 Globemaster III που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Vnukovο της Μόσχας στις 25 Αυγούστου

57 λεπτά ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
1
SHARES
40
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Επιλύθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο το μυστήριο με το μεταγωγικό C-17 Globemaster III, το οποίο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Vnukovο της Μόσχας στις 25 Αυγούστου, καθώς έγινε γνωστό, ότι ο Αρχηγός της CIA, John Ratcliffe, έφτασε στη Ρωσία για επίσημες επισκέψεις, όπως αποκάλυψε η ανώτερη δημοσιογράφος του CBS News Jennifer Jacobs στη σελίδα της στο Facebook.
«Ο Διευθυντής της CIA John Ratcliffe αναχώρησε σήμερα για τη Ρωσία επιβαίνων σε ένα C-17 για συναντήσεις στη Μόσχα, ανέφεραν πηγές», έγραψε η δημοσιογράφος.
Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Sergey Lavrov και ο απεσταλμένος του Βατικανού συζήτησαν, νωρίτερα, τις προοπτικές για την ειρήνη στην Ουκρανία κατά την διάρκεια συνομιλιών που είχαν στη Μόσχα.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν διεργασίες στο διπλωματικό παρασκήνιο μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον, εν όψει μίας πιθανής επίσκεψης των Απεσταλμένων του Trump, Jared Kushner και Steve Witkoff στο Κρεμλίνο.
Στον απόηχο των σχετικών εξελίξεων, και με την αναθέρμανση των συζητήσεων για την Ουκρανία να τίθεται πιο επίμονα στην ατζέντα, ακόμη και μία απευθείας συνάντηση Putin και Trump δεν είναι διόλου απίθανη.

Άλλωστε, η σύνοδος των ηγετών της APEC είναι προγραμματισμένη για τις 18 και 19 Νοεμβρίου 2026 στην Shenzhen της Κίνας και ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου, Yuri Ushakov, τόνισε με νόημα ότι ο Vladimir Putin και ο Donald Trump, εφόσον βρεθούν στην ίδια σύνοδο, «αναπόφευκτα θα συναντηθούν και θα μιλήσουν».

«Προάγγελος μεγάλης διάσκεψης Putin – Trump για Ουκρανία»

Το πρωί της 25ης Αυγούστου, ένα αμερικανικό στρατιωτικό μεταγωγικό Boeing C-17 Globemaster III προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Vnukovo της Μόσχας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον ιστότοπο Flightradar, το αεροσκάφος, με αριθμό νηολογίου RCH4555, αναχώρησε από τη Riga περίπου στις 8:50 π.μ. ώρα Μόσχας και έφτασε στη Μόσχα στις 10:04 π.μ.
Δύο ημέρες νωρίτερα, το αεροσκάφος είχε προσγειωθεί στη Λετονία, πετώντας απευθείας από την Αεροπορική Βάση Andrews, που βρίσκεται κοντά στο Camp Springs, στην Ουάσινγκτον.

Μεταξύ άλλων αεροσκαφών, στη συγκεκριμένη αεροπορική βάση σταθμεύει και το προεδρικό αεροσκάφος, Air Force One.
Προηγουμένως, ο υποστράτηγος της Αεροπορίας Sergei Lipovoy δήλωσε ότι η άφιξη του αμερικανικού αεροπλάνου στο Vnukovo θα μπορούσε να υποδηλώνει προετοιμασίες για συνομιλίες μεταξύ των Προέδρων της Ρωσίας και των ΗΠΑ, Vladimir Putin και Donald Trump.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι προετοιμασίες για συνομιλίες αποτελούν την κύρια ερμηνεία για την άφιξη του αεροσκάφους.

Τι συνέβη με το Globemaster III – Η στάση στη Ρίγα και η εκδοχή του ανεφοδιασμού

Ο Vladimir Popov έδωσε επίσης τη δική του εξήγηση για την παραμονή του αεροσκάφους στη Ρίγα.
Υποστήριξε ότι το C-17 πιθανότατα ανεφοδιάστηκε εκεί, ώστε να διαθέτει επαρκές καύσιμο και επιχειρησιακή ευελιξία για την επιστροφή του σε ενδιάμεσο αεροδρόμιο του NATO μετά την αποστολή στη Ρωσία.

Και αυτή η εκδοχή, ωστόσο, αποτελεί εκτίμηση του Popov και όχι επίσημη ανακοίνωση της Αεροπορίας των ΗΠΑ.
Η επιλογή της Λετονίας παρουσιάζει πάντως ενδιαφέρον.
Η Ρίγα βρίσκεται εντός NATO και προσφέρει ασφαλή δυτικό κόμβο πριν από την είσοδο ενός αμερικανικού στρατιωτικού αεροσκάφους στον ρωσικό εναέριο χώρο.

To νέο σχέδιο ΗΠΑ – Ουκρανίας για τερματισμό του πολέμου και η εμπλοκή του Βατικανού

Εντωμεταξύ, η Ουκρανία, σε συνεργασία με τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, εκπόνησε ένα νέο σχέδιο για τον τερματισμό της σύγκρουσης με τη Ρωσία.
Όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα The Times, το σχέδιο αυτό ενδέχεται να παρουσιαστεί στη ρωσική πλευρά κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη Μόσχα του γραμματέα της Αγίας Έδρας για τις Σχέσεις με τα Κράτη και τους Διεθνείς Οργανισμούς, αρχιεπισκόπου Paul Richard Gallagher.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky, σε συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες και ευρωπαϊκά κράτη, κατέστρωσε ένα νέο σχέδιο για τον τερματισμό της σύγκρουσης με τη Ρωσία, όπως μετέδωσε η βρετανική εφημερίδα The Times.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σχέδιο προβλέπει κατάπαυση του πυρός, αμοιβαία υποχώρηση των ουκρανικών και ρωσικών στρατευμάτων από τη γραμμή του μετώπου και τη δημιουργία μιας ενδιάμεσης νεκρής ζώνης (buffer zone).
Είναι επίσης γνωστό ότι το Κίεβο εργάστηκε πάνω στο σχέδιο μαζί με τους ειδικούς απεσταλμένους του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump.

«Οι Αμερικανοί έχουν ορισμένες πρωτότυπες ιδέες…»

«Η αμερικανική πλευρά έχει μερικές ακόμη ιδέες. Θέλουν να βρουν την κατάλληλη στιγμή για να τις μοιραστούν. Τις περιμένουμε», δήλωσε ο Zelensky στους Times.
Σημειωτέον, στις 23 Αυγούστου, ο επικεφαλής του γραφείου του Ουκρανού προέδρου Kiril Budanov ανέφερε ότι το Κίεβο σκοπεύει στο άμεσο μέλλον να «αναζωογονήσει λίγο» το θέμα των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο αναπληρωτής του Budanov, Sergiy Kyslytsya, δήλωνε ότι η Ουκρανία είναι έτοιμη για διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και τη Ρωσία και διαβίβασε τις προτάσεις της στην αμερικανική πλευρά.
Σύμφωνα με τον Kyslytsya, οι προτάσεις αυτές δεν προβλέπουν «παράδοση εδαφών».

«Κατάπαυση πυρός και ελεύθερη οικονομική ζώνη»

Συνολικότερα, η εφημερίδα Times αποκάλυψε τους τρεις βασικούς πυλώνες του νέου σχεδίου ειρηνευτικής διευθέτησης.
«Το πρώτο και σημαντικότερο σημείο είναι η κατάπαυση του πυρός.
Το δεύτερο σημείο προβλέπει τη δημιουργία μιας λεγόμενης ελεύθερης οικονομικής ζώνης, μίας ιδιότυπης… Trumpland στο Donbass.

Σύμφωνα με την πρόταση των ΗΠΑ, τα ουκρανικά και τα ρωσικά στρατεύματα πρέπει να υποχωρήσουν σε ίση απόσταση από το καθορισμένο τμήμα της γραμμής του μετώπου.
Μετά από αυτό, μεταξύ των θέσεων των δύο πλευρών θα δημιουργηθεί μια νεκρή ζώνη (buffer zone), η οποία θα έχει ειδικό οικονομικό καθεστώς και θα υπάγεται σε μια μορφή διοίκησης από τρίτο μέρος», αναφέρεται στο άρθρο.
Σύμφωνα με τον Ουκρανό πρόεδρο, ακριβώς αυτό το σημείο παραμένει εκκρεμές, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να δημιουργηθεί ο μηχανισμός διοίκησης αυτής της περιοχής.

Θέλουν ένταξη ΕΕ και ΝΑΤΟ στις συνομιλίες από την πίσω πόρτα

«Το τρίτο βασικό σημείο στη νέα πρόταση του Κιέβου για την ειρήνη αφορά τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, τις εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία και τις υποχρεώσεις που είναι διατεθειμένο να αναλάβει το Κίεβο στο πλαίσιο μιας ενδεχόμενης συμφωνίας», μεταδίδει η The Times.
Ο Zelensky ανέφερε ότι το νέο πακέτο προτάσεων έχει ήδη λάβει θετική ανταπόκριση από τους συμμετέχοντες στις διαβουλεύσεις.
Oι Times σημειώνουν ότι οι νέες διπλωματικές προτάσεις εμφανίστηκαν ταυτόχρονα με την επίσκεψη στη Μόσχα του γραμματέα του Βατικανού για τις Σχέσεις με τα Κράτη και τους Διεθνείς Οργανισμούς, αρχιεπισκόπου Paul Richard Gallagher, της οποίας η αποστολή είναι επισημάως αφιερωμένη στον διάλογο και την ειρήνη.
Στις 25 Αυγούστου, ο Gallagher συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Sergey Lavrov.
Ενώ την επομένη, έχει προγραμματιστεί συνάντησή του με τον σύμβουλο του Putin για θέματα εξωτερικής πολιτικής Yuri Ushakov.
Ως εκ τούτου, οι Times εικάζουν ότι ο Gallagher ενδέχεται να μεταφέρει τις λεπτομέρειες της νέας ουκρανικής πρότασης στη ρωσική πλευρά.

www.bankingnews.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

27 Αυγούστου: Το Αιματοκόκκινο Φεγγάρι πάνω από τις ΗΠΑ Πυροδοτεί Φόβους για τον Αρμαγεδδώνα Καθώς η Βιβλική Προφητεία Φαίνεται να Ξεδιπλώνεται
Slider

27 Αυγούστου: Το Αιματοκόκκινο Φεγγάρι πάνω από τις ΗΠΑ Πυροδοτεί Φόβους για τον Αρμαγεδδώνα Καθώς η Βιβλική Προφητεία Φαίνεται να Ξεδιπλώνεται

by admin
5 λεπτά ago
Σοκαριστική προειδοποίηση Κεντρικής Τράπεζας Ρουμανίας: Θα τρώμε χόρτα και φλοιούς δέντρων, στέρεψαν τα ευρωπαϊκά χρήματα… βουλιάζουμε
ΔΙΕΘΝΗ

Σοκαριστική προειδοποίηση Κεντρικής Τράπεζας Ρουμανίας: Θα τρώμε χόρτα και φλοιούς δέντρων, στέρεψαν τα ευρωπαϊκά χρήματα… βουλιάζουμε

by admin
57 λεπτά ago
ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Δεν φαντάζεσαι γιατί έφαγε πρόστιμο με το άλογο του
Slider

ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Δεν φαντάζεσαι γιατί έφαγε πρόστιμο με το άλογο του

by admin
1 ώρα ago
Κορυφαίοι Ερευνητές Προειδοποιούν….
Slider

Κορυφαίοι Ερευνητές Προειδοποιούν….

by admin
7 ώρες ago
Next Post
Μυριέλλα Κουρεντή: «Η Παναγία μού έστειλε την απάντηση – Συνειδητοποίησα ότι η αγιοσύνη δεν είναι κάτι άπιαστο»

Μυριέλλα Κουρεντή: «Η Παναγία μού έστειλε την απάντηση – Συνειδητοποίησα ότι η αγιοσύνη δεν είναι κάτι άπιαστο»

27 Αυγούστου: Το Αιματοκόκκινο Φεγγάρι πάνω από τις ΗΠΑ Πυροδοτεί Φόβους για τον Αρμαγεδδώνα Καθώς η Βιβλική Προφητεία Φαίνεται να Ξεδιπλώνεται

27 Αυγούστου: Το Αιματοκόκκινο Φεγγάρι πάνω από τις ΗΠΑ Πυροδοτεί Φόβους για τον Αρμαγεδδώνα Καθώς η Βιβλική Προφητεία Φαίνεται να Ξεδιπλώνεται

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr