• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Το “ποθούμενο ” του Χριστοῦ .

4 έτη ago
in ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google
Χαίρεται
Το “ποθούμενο “ για τον Χριστό ποιό ήταν και είναι ; αυτό κρατά στις αγιογραφίες πρίν την ανάληψη  έναν τυλιγμένο πάπυρο . 
Το χρεώργαφο που μας έδεσε ο “αντίθετος “ τα χρέη μας ,που μόνο  αυτός μπορεί να λύσει.
Α Ιω. 3,8 εἰς τοῦτο ἐφανερώθη ὁ υἱὸς τοῦ Θεοῦ ἵνα λύσῃ τὰ ἔργα τοῦ διαβόλου.
 
Δι’ αυτόν δε τον σκοπόν ο Υιός του Θεού εφανερώθη ως άνθρωπος επί της γης, δια να καταλύση και καταστρέψη εντελώς τα έργα του διαβόλου.
 
” ἵνα λύσῃ τὰ ἔργα τοῦ διαβόλου.”
 
Ο  “υἱὸς τοῦ Θεοῦ” ο δημιουργός  ενανθρώπισε  , κατέβηκε στην γη , στο επιπεδο μας ,από άκτιστος έγινε κτιστός .
 Για να “λύσει “ τα πλάσματα του από τα νοητά δεσμά  ,από την διαστροφή που μας προκαλεί  η  “κοινωνία με το πονηρό  ”  .
Γιατί  “εκ του πονηρού”  εμφανίζεται το κακό  , ως αποτέλεσμα,ως  φαινόμενο που πρέπει να αναζητήσεις  το αίτιο..στηνπονηρία   .
Για αυτό ο Χριστός μιλά για “σημεία ”  τα αποτελέσματα ,καταστροφές ,πανδημίες ,πολέμους ,επιδημίες ,ενεργειακές και επισιτιστικές κρίσεις  που αποδεικνύουν την ύπαρξη της κρυμμένης πονηρίας και εμείς βλέπουμε μόνο το αποτέλεσμα και χάνουμε το αίτιο ,το πνευματικό .
Αποδεικνύουν  ως αποτελέσματα  ότι ” τα έργα του διαβόλου “  έδεσαν την ανθρωπότητα .
“τὰ ἔργα τοῦ διαβόλου”
 
 
Το  “κακό “ είναι  αποτέλεσμα ,είναι καρπός   της πονηρής ενέργείας ,πονηρης κρυφής διάθεσης  που σπέρνεται από κάποιον” κακό σπορέα” στις καρδιες μας και μας κάνει ζιζάνια .
Το  “κακό ”  για να συλλάβει και να κατασπάράξει  ,τον  άπειρο ,αμαθή ,αποστάτη   “ελάχιστό “, ντύνεται με “αγαθές  προθέσεις”  ,ντύνεται την “πονηρία “ και είναι δυσδιάκριτο χωρίς την διάκριση του Χριστού .
 
το  “γητευμένο”  βατράχι πρίν το φάει το φίδι .
 
Τα έργα του διαβόλου   παραπαλανούν ,πλανούν  και “δένουν ” τον άπειρο ,χωρίς διάκριση και έμπειρο  νου του ανθρώπου  ,την “καρδία ” του  .
Οι μεθοδίες του εισχωρούν από το μυαλό ,από τις θύρες των αισθήσεων, μέσα στον νοητό άνθρωπο και του καταλαμβάνουν  την ψυχή ,την αρπάζουν .
τότε ο άνθρωπος “δένεται “ και πιστέυεί την “διαστροφή ” για ευθεία και το παρά φύση για φυσιολογικό
 Αδυνατεί να ξεφύγει  νοητικά ,σαν το  γητευμένο βατράχι πρίν το φάει το φίδι .
 
Ιω. 12,23   ὁ δὲ Ἰησοῦς ἀπεκρίνατο αὐτοῖς λέγων· ἐλήλυθεν ἡ ὥρα ἵνα δοξασθῇ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου.
 
Εκεί είναι που εμφανίστηκε ο Χριστός  στην πρώτη του κάθοδο στον Ισραήλ  .στον λαό του ” ἵνα λύσῃ τὰ ἔργα τοῦ διαβόλου.” 
Να λάβει την δόξα του Πατέρα ως Υιός του ανθρώπου,να μας τραβήξει και να μας τραβά συνεχώς  ,γενεά επί γενεά ,όλους  όσους  απρνηθούν τις δικές τους δυνάμεις ,πεποιθήσεις , μαζί του, στην σωτηρία .στην δόξα του Θεοῦ .
Από τότε δημιουργεί  και συνεχώς αυξάνει την Εκκλησία του ,τον “Νέο Ισραήλ”  μέσω των Εθνών ,με εργαλείο του ,τους Έλληνες ,την Ρωμιοσύνη .
 
Θα φάει την σφαλιάρα του…
 
Όταν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο , ο Χριστός είναι  η ΑΛΗΘΕΙΑ ,η ΣΟΦΙΑ  η ΥΠΟΜΟΝΗ  και τέλος η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που αποδίδεται όταν εξαντληθούν όλα τα περιθώρια  .
Την πλέον κατάλληλη ώρα ,τότε θα εμφανιστεί  και πάλι  να πραγματώσει το  δικό του “ποθούμενο ” 
Θα εμφανιστεί με τρόπο που κανείς δεν μπορεί να  περιμένει ,να “λύσῃ τὰ ἔργα τοῦ διαβόλου”.
 
Να  να σώσει το πλάσμα του και να μας  δώσει την τελευταία ευκαιρία  πρίν τον αντίχριστο .
 
 
Καλή φώτιση και αρχή μετανοίας 
 
Γ.Μ 
Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γ.Μ: Πάρε τον χρόνο σου……
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Γ.Μ: Πάρε τον χρόνο σου……

by admin
7 ώρες ago
Νικητές…. Γιάννης Φρύδας
Slider

Νικητές…. Γιάννης Φρύδας

by admin
9 ώρες ago
Γ.Μ: Αυτό που δεν αξίζω….
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Γ.Μ: Αυτό που δεν αξίζω….

by admin
2 ημέρες ago
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠΟ ΙΘΑΚΗ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ   Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:  ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ –  ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠΟ ΙΘΑΚΗ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

by admin
4 ημέρες ago
Next Post
Γιατί αρνούμεθα να κοιτάξουμε κατάματα την πραγματικότητα; Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου*

Γιατί αρνούμεθα να κοιτάξουμε κατάματα την πραγματικότητα; Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου*

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ … ΣΟΒΑΡΑ ;

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ... ΣΟΒΑΡΑ ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr