• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

Τρομοκρατούν τους Έλληνες, προωθούν τις εθνικές υποχωρήσεις: «Η Τουρκία θα καταλάβει το Καστελλόριζο»!

5 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Εξωφρενική δήλωση του αντιπροέδρου του ΕΛΙΑΜΕΠ ότι η Τουρκία θα βάλει και σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους κατοίκους του νησιού!

Αδιανόητες δηλώσεις από τον Θάνο Βερέμη του ΕΛΙΑΜΕΠ, που ξεπέρασε κάθε όριο ενδοτισμού. Δηλώσεις που είναι σαφές ότι έγιναν στο πλαίσιο της προσπάθειας των γνωστών κύκλων να τρομάξουν τον ελληνικό λαό και να τον σύρουν σε αποδοχή ατιμωτικών συμφωνιών.

Ο κ. καθηγητής δεν δίστασε να προβλέψει, δημοσίως, ότι στο άμεσο μέλλον η Τουρκία θα επιτεθεί και όχι μόνο θα καταλάβει ελληνικά νησιά -και συγκεκριμένα το Καστελλόριζο-, αλλά θα βάλει και σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους κατοίκους του!

Από ό,τι φαίνεται οι απόστολοι του μαρασμού έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι είναι αδύνατον να αντισταθούμε στην Τουρκία και η χώρα μας το μόνο που μπορεί να κάνει είναι το να ζητά δεξιά κι αριστερά «βοήθεια» για να γλιτώσει τα χειρότερα. Υπονοώντας έτσι ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο να κάνουμε αυτά που θα μας ζητούν αυτοί στους οποίους απευθυνόμαστε για βοήθεια. Ακόμα και εάν αυτό περιλαμβάνει το να χάσουμε κάποια τετραγωνικά χιλιόμετρα θάλασσας, προκειμένου -όπως θα πουν- να μη χαθεί… ούτε μια ζωή και φυσικά, ούτε ένα νησί.

Είναι απορίας άξιον, πάντως, πώς αυτοί οι οποίοι ομνύουν στον διάλογο έχουν βαλθεί να μας πείσουν πως η Τουρκία είναι πανίσχυρη! Δεν καταλαβαίνουν πως ο διάλογος γίνεται μεταξύ ίσων και όχι όταν ο ένας θεωρεί πως θα κερδίσει ότι και να γίνει κι ο άλλος έχει προεξοφλήσει την ήττα του;

Βερεμης

Οι -επαναλαμβάνουμε- αδιανόητες δηλώσεις του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και φυσικά προεξέχοντος μέλους του ΕΛΙΑΜΕΠ έγιναν κατά τη διάρκεια διαδικτυακού συνεδρίου που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τίτλο «Πώς θα μειώσουμε τις συγκρούσεις στην ανατολική Μεσόγειο» και είχε ως σαφή στόχο να καμφθεί το φρόνημα του ελληνικού λαού.

«Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι βέβαιος, ότι ο κ. Ερντογάν είναι διατεθειμένος να κάνει κάποια απονενοημένη ενέργεια» ήταν μία από τις πρώτες φράσεις του κ. Βερέμη, που άφησε παγωμένους όσους τον άκουγαν. Απέδωσε, μάλιστα, τη διάθεση του Ερντογάν στο γεγονός ότι «ο ίδιος, αν χάσει τις επόμενες εκλογές, κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση», συμπληρώνοντας ότι «γι’ αυτό είναι διατεθειμένος να υποβάλει την Τουρκία σε τεράστιες περιπέτειες και προβλήματα».

«Δηλαδή, αν κάνει την απονενοημένη ενέργεια, και η απονενοημένη ενέργεια θα είναι μια επίθεση εναντίον του Καστελόριζου, γιατί αυτό είναι το κυριότερο στοιχείο που τον απασχολεί και απασχολεί και τους στρατιωτικούς του, θα υποστεί πολλά και διάφορα» τόνισε και συνέχισε να υποσκάπτει την εθνική στρατηγική της χώρας, λέγοντας ότι «είναι βέβαιο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα τον υποβάλλουν σε πολλά εμπάργκο», αλλά υπονόησε σαφώς ότι η Ευρώπη δεν θα κάνει και πολλά πράγματα, αφού, όπως είπε, «ίσως και η Ευρώπη να τον στριμώξει, επιτέλους».

Μάλιστα, ο κ. Βερέμης προσδιόρισε χρονικά τη στιγμή κατά την οποία θα μας επιτεθεί η Τουρκία, λέγοντας ότι θα έσπευδε να το κάνει τώρα αυτό και όχι αργότερα, διότι πρέπει να γίνει «πριν από την παραλαβή των Rafale και στη συνέχεια την ανάπλαση της αεροπορίας μας, που είναι και το κύριο μέτωπο ενός πολέμου με τη γείτονα χώρα», γιατί τότε «τα πράγματα θα δυσκολέψουν και το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο».

Με δεδομένο ότι οι παραλαβές των Rafale θα αρχίσουν μέσα στον χρόνο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, είναι σαφές ότι ο κ. Βερέμης προέβλεψε μια σχεδόν άμεση επίθεση της Τουρκίας κατά της χώρας μας.

Ο κ. Βερέμης, μάλιστα, προέβλεψε «μια ενέργεια που θα καταλάβει το νησί μας», λέγοντας ότι τον απασχολεί «να μη χάσουμε ζωές Ελλήνων που θα υπερασπιστούν την ακεραιότητα της χώρας και επίσης να μη χάσουμε το νησί αυτό, το οποίο μπορεί κάλλιστα να γίνει μια απόβαση 50.000 στρατιωτών και να το καταλάβουν, να βάλουν τον πληθυσμό σε ένα στρατόπεδο συγκεντρώσεως και να πούνε μετά ‘α, αυτό είναι δικό μας, διότι έτσι’».

Παρά το ότι προέβλεψε ότι μια τέτοια επίθεση θα ήταν καταστροφική και για την Τουρκία, περιόρισε σε οικονομικό επίπεδο τις ζημίες στη γείτονα, δίνοντας με τον τρόπο αυτό σαφή περιγραφή του ποιος θα ήταν ο χαμένος και ο κερδισμένος σε αυτή τη σύγκρουση.

Ριζούλης: «Κύκλοι ιδεών» επιχειρούν να πείσουν ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε πάγιες εθνικές θέσεις

Στην ημερίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε με την αρωγή του Europe Direct Patra πέραν του κ. Βερέμη, ακούστηκαν πολλά και σημαντικά. Μέσα από τις παρουσιάσεις  των ομιλητών έγινε σοβαρή ανταλλαγή απόψεων, ακούστηκαν προβληματισμοί και ανησυχίες για όλα τα ζητήματα της ανατολικής Μεσογείου. Εισηγητές από πολλές χώρες  (Ελλάδα, Τουρκία, ΗΠΑ, Ιταλία, Σουηδία) παρουσίασαν ο καθένας τη δική του οπτική και εμπειρία.

Κοινή συνισταμένη ήταν πάντως ότι η πολυπλοκότητα των εκκρεμών ζητημάτων δεν δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για ορθές και δίκαιες λύσεις. Στον αντίποδα υπάρχει η δραστηριοποίηση σε χαμηλότερα επίπεδα (Τοπική Αυτοδιοίκηση) ή σε επιμέρους τομείς (τουρισμός, εμπόριο) που μπορεί να φέρει πιο κοντά τους λαούς.

Τον συντονισμό και την οργάνωση της ημερίδας είχε ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Ερευνας και Καινοτομίας  Φωκίων Ζαΐμης, ενώ μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο διευθυντής της «δημοκρατίας» Δημήτρης Ριζούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στα δίκτυα προπαγάνδας και στην εργαλειοποίηση των μέσων ενημέρωσης. Ειδικά για την Τουρκία, ανέφερε τις διώξεις και τις φυλακίσεις δημοσιογράφων καθώς και την απόπειρα του καθεστώτος Ερντογάν να υποβάλει μήνυση στη «δημοκρατία» και σε δημοσιογράφους της προκειμένου να τη φιμώσει με αφορμή παλαιότερο πρωτοσέλιδο.

Ο διευθυντής της «δημοκρατίας» -ο οποίος στην εισήγησή του αντέδρασε και στις δηλώσεις που είχε κάνει λίγο νωρίτερα ο κ. Βερέμης– τόνισε ακόμα ότι και στην Ελλάδα υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι παραπληροφόρησης ή προπαγανδιστικής ενημέρωσης. Ειδικά τα τελευταία χρόνια διάφοροι «κύκλοι ιδεών» και άλλα συμφέροντα επιχειρούν να πείσουν τον ελληνικό λαό (χρησιμοποιώντας συστημικά μέσα ενημέρωσης που τους παρέχουν απεριόριστο χώρο) ότι η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει πάγιες εθνικές θέσεις και στο όνομα του… ρεαλισμού να υποχωρήσει σε τουρκικές αξιώσεις. 

newsbreak.gr

Tags: slide1
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Αν υποχωρήσετε στην Κύπρο, ο Ερντογάν θα πάρει και το Αιγαίο»! Ένας αμερικανός γράφει όσα η Αθήνα φοβάται να πει
Slider

«Αν υποχωρήσετε στην Κύπρο, ο Ερντογάν θα πάρει και το Αιγαίο»! Ένας αμερικανός γράφει όσα η Αθήνα φοβάται να πει

by admin
3 ώρες ago
«ΒΟΜΒΑ» ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ «ΕΝΤΑΞΗ» ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΜΚΟ
ΕΘΝΙΚΑ

«ΒΟΜΒΑ» ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ «ΕΝΤΑΞΗ» ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΜΚΟ

by admin
2 ημέρες ago
Για πόλεμο κι όχι με την Τουρκία μας προετοιμάζει ο Δένδιας που πάει και για πρωθυπουργός!
ΕΘΝΙΚΑ

Για πόλεμο κι όχι με την Τουρκία μας προετοιμάζει ο Δένδιας που πάει και για πρωθυπουργός!

by admin
4 ημέρες ago
ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ο ΣΤΡΑΤΟΣ; 76 ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΟΠ – ΣΕ ΑΣΦΥΞΙΑ και τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία
ΕΘΝΙΚΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ο ΣΤΡΑΤΟΣ; 76 ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΟΠ – ΣΕ ΑΣΦΥΞΙΑ και τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία

by admin
5 ημέρες ago
Next Post
ΑΠΟ ΑΣΚΗΤΗ – ” ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ” – ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΣΑΣ ΜΟΡΦΟΥ

ΑΠΟ ΑΣΚΗΤΗ - " ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ" - ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΣΑΣ ΜΟΡΦΟΥ

Μαρία Νεγρεπόντη- Δελιβάνη : Να βοηθήσουμε ΟΛΕΣ-ΟΛΟΙ για μια φαντασμαγορική/παγκόσμιιας εμβέλειας γιορτη της 25ης Μαρτίου

Μαρία Νεγρεπόντη- Δελιβάνη : Να βοηθήσουμε ΟΛΕΣ-ΟΛΟΙ για μια φαντασμαγορική/παγκόσμιιας εμβέλειας γιορτη της 25ης Μαρτίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr