• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Τροχαίο στο Πέραμα: Η 22χρονη κατέγραφε live ότι τρέχανε με 200 χλμ/ώρα – «Αλέξανδρε δεν έχω πόδια»

Ενα σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στο Πέραμα με αποτέλεσμα ο 28χρονος οδηγός να χάσει το ένα του πόδι ενώ η 22χρονη συνοδηγός να χάσει και τα δύο της άκρα, φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA.

3 έτη ago
in Slider, ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η 22χρονη Ηλιάνα κατέγραψε σε βίντεο μέσα από το αμάξι την ώρα της σύγκρουσης. Η εικόνα κόβει την ανάσα. Η ίδια μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS μέσα από το νοσοκομείο, περιγράφει όλα όσα έζησε, ενώ παραδέχεται ότι ο 28χρονος έτρεχε με 210 χιλιόμετρα.

«Και με το που σκάσαμε πάνω στη νησίδα ήταν όλα τόσο ακαριαία, δηλαδή μου λέει ο Αλέξανδρος, «Ηλιάνα πρέπει να τα έχω κόψει όλα». Και κοιτάω κάτω, παίρνω τα πόδια μου και λέω “Αλέξανδρε, δεν έχω πόδια”».

Η 22χρονη Ηλιάνα βγήκε για ποτό με φίλους να διασκεδάσει και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει με τους γιατρούς να σώσει τα πόδια της.

«Υπάρχει και στροφή, αλλά αν δεν ήταν 210 τα χιλιόμετρα και ήταν 110 ίσως και εγώ να είχα και τα δύο μου πόδια και θα ήμουν καλύτερα», είπε.

«Τρέχαμε, τρέχαμε πολύ», θα πει, σε έναν δρόμο γεμάτο στροφές. Το κόκκινο αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και για κακή τους τύχη έπεσε στο σημείο που ενώνονται οι μπάρες. Αποτέλεσμα; Οι λάμες να περάσουν μέσα στο όχημα, ακρωτηριάζοντας τα κάτω άκρα τους.

«Εμένα δεν μπήκε καμία λάμα στα πόδια. Εμένα μου τα ξύρισε. Μου τα ξερίζωσε. Δεν είχα πόδια, τα σήκωνα τα πόδια μου», είπε η 22χρονη.

«Ζητούσα την Γωγώ μου»

«Και το κινητό που έκλεισε μετά το μπαμ. Το δικό μου το κινητό το βρήκε η μαμά».

Η Ηλιάνα τα θυμάται όλα. Θυμάται τη σύγκρουση, το πρώτο σοκ, τη στιγμή που, όπως λέει, η λάμα ξερίζωσε τα πόδια της, τα λεπτά που έδινε κουράγιο στον Αλέξανδρο να μην χάσει τις αισθήσεις του και την ίδια να προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της και να καλέσει Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

«Το κινητό του Αλέξανδρου του έβγαλε «μάλλον έχετε εμπλακεί σε κάποιο τροχαίο. Θέλετε βοήθεια;» Κι εκεί φωνάξαμε ναι. «Ο Αλέξανδρος ήταν πανικοβλημένος», πήρα το κινητό και είπα:

είμαστε εκεί, προς αυτήν την μεριά.  Κάλεσα Πυροσβεστική και ασθενοφόρο, έλεγα δεν έχω πόδια. Και μου λέει ένας που ήταν εκεί δίπλα μου, κοπελιά δεν γίνεται να μην έχεις πόδια. Και του τα σηκώνω και του τα δείχνω. Να τα».

«Μου είπαν ότι ζητούσα κι έλεγα «Γωγώ» στην εντατική. Η Γωγώ είναι η κόρη μου», είπε.

Η 3χρονη κορούλα της είναι η πηγή της αστείρευτης δύναμης της.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και φώναξα “το παιδί μου, το παιδί μου”».

«Φορούσα ζώνη κανονικά»

Την μια στιγμή τραβούσε βίντεο που χόρευε με τον αδελφό της και την άλλη βιντεοσκοπεί το τροχαίο με τον 28χρονο φίλο της.

«Ήταν τελείως τυχαία η στιγμή που τράβηξα. Η προηγούμενη στιγμή ήταν που χορεύαμε στο μαγαζί με τον αδελφό μου. Εκείνη η στιγμή ήταν αλήθεια τυχαία. Φορούσαμε ζώνη κανονικά. Αν δεν φορούσαμε ζώνη, δεν θα μιλούσαμε αυτήν την ώρα», είπε.

Σήμερα ο 28χρονος Αλέξανδρος έχει χάσει το ένα πόδι και παλεύει να σώσει το άλλο. Η 22χρονη Ηλιάνα μιλά μέσα από τη ΜΑΦ έχοντας πλήρη επίγνωση πως έχει ακρωτηριαστεί μέρος και των δύο ποδιών της.

«Έρχεται η ψυχίατρος και προσπαθούσε να μου πει ότι δεν έχω πόδια. Και την βγάζω από τη δύσκολη θέση και της λέω «κοίτα το ξέρω ότι δεν έχω πόδια». Παθαίνει εγκεφαλικό. Αφού εγώ τα κρατούσα, το ξέρω ότι δεν έχω πόδια», είπε η 22χρονη.

in.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Οι αποσιωπημένες συνέπειες ενός πυρηνικού πλήγματος δύο κιλοτόνων στην Ουκρανία: Η ανάλυση που σοκάρει
Slider

Οι αποσιωπημένες συνέπειες ενός πυρηνικού πλήγματος δύο κιλοτόνων στην Ουκρανία: Η ανάλυση που σοκάρει

by admin
6 ώρες ago
Παιδί που κηρύχθηκε νεκρό ξύπνησε στο νεκροτομείο. Τι μας διδάσκει το «θαύμα» της Αριζόνα για τον εγκεφαλικό θάνατο και την αξία της οικογένειας
Slider

Παιδί που κηρύχθηκε νεκρό ξύπνησε στο νεκροτομείο. Τι μας διδάσκει το «θαύμα» της Αριζόνα για τον εγκεφαλικό θάνατο και την αξία της οικογένειας

by admin
6 ώρες ago
Η Ευρώπη Βρίσκεται στο Χείλος της Αβύσσου
Slider

Η Ευρώπη Βρίσκεται στο Χείλος της Αβύσσου

by admin
6 ώρες ago
Διαβατήρια, νέες ταυτότητες και προσωπικός αριθμός – Όλες οι ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Slider

Διαβατήρια, νέες ταυτότητες και προσωπικός αριθμός – Όλες οι ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

by admin
7 ώρες ago
Next Post
Ο ιερός θεσμός της Στρατιωτικής Θητείας και η θητεία – ΄΄Black Friday΄΄

Ο ιερός θεσμός της Στρατιωτικής Θητείας και η θητεία - ΄΄Black Friday΄΄

Κωνσταντινούπολη! Βρέθηκε Αγίασμα κάτω από τριώροφο κτίριο! Και Αγιογραφία της Παναγίας μας!

Κωνσταντινούπολη! Βρέθηκε Αγίασμα κάτω από τριώροφο κτίριο! Και Αγιογραφία της Παναγίας μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr