• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 20 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Όποιος Ιεράρχης βλέπει την ιεροσύνη για καριέρα και μισθούς να κάτσει σπίτι του η να κάνει άλλη δουλειά ..

2 έτη ago
in Slider, ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
2
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σας στέλνω αυτή την επιστολή κατόπιν πολύς σκέψης και περισυλλογής με τόσα επαίσχυντα που ακούμε να γίνονται εις βάρος του ποιμνίου και της εκκλησίας του Χριστού, πήρα το θάρρος να σας γράψω γιατί η εκκλησιαστική ιστορία διδάσκει ότι οι χριστιανοί ορθόδοξοι πρέπει να μιλούν και όχι να σιωπούν αυτά που γίνονται μέσα στους ορθόδοξους ναούς , δηλαδή απο που να αρχισω και που να τελειώσω Κ.Ιερώνυμε και αρχιερείς μας έχετε κατασκανδαλήσει και το ευαγγέλιο του Χριστού αναφέρει όποιος σκανδαλίσει τον αδελφό του να δέσει μια πέτρα και να πάει να πνιγεί .

Μας έχετε φέρει στα όρια μας Κ.Ιερώνυμε και Κ.Ιεράρχες εκτός ελαχίστων που αξίζουν και κάνουν αγώνα Ιεράρχες και κληρικούς εννοω.

Επι κορωνοιου είχαμε όλα αυτά τα βλάσφημα υγειονομικά μέτρα να πηγαίνουμε να εκκλησιαστούμε και είχε εξαπολύσει η πολιτεία Θεούς και δαίμονες να διώκει κάθε χριστιανό που πήγαινε να εκκλησιαστεί , έμπαινες να εκκλησιαστείς και μετά το πέρας της θείας λειτουργίας να ακούς έναν Ιερωμένο να ξεστομίζει “φοράτε τίς μάσκες μαγκιές εδώ δεν σηκώνω αν είναι δυνατόν Κ.Ιερώνυμε και Κ.Αρχιερείς! εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων, θα το τονίζω πάντα τους ιερείς ναούς τι τους περάσατε περιουσία του πατέρα σας;;!.

Πάμε τώρα στα περί ομοφυλοφιλίας τι να απαριθμήσω πολλά τα παραπτώματα σας σ αυτό το θέμα , τι να θυμηθώ τον Ελπιδοφόρο με την βάπτιση των παιδιών των γκέι , δεν λέω να βαπτιστούν τα παιδάκια δεν φταίνε σε τίποτα αλλά δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η χολιγουντιανή υπερπαραγωγή να βγαίνει προς τα έξω; τι μήνυμα θέλετε να περάσετε γιατί να ανέχεστε όλα αυτά μακαριώτατε;; . ;

Αλλο Παράπτωμα μητροπολίτης Περιστερίου έβγαλε τον εσταυρωμένο απ το ιερό γιατί Κύριε Περιστερίου τι σας ενοχλεί;.

O Σιδηροκάστρου βεβήλωσε τον ιερό ναό με μπουζούκια και άλλα μουσικά όργανα μπροστά στο ιερό! αν είναι δυνατόν οι ορθόδοξοι ναοί! Κύριοι δεν είναι καθολικοί να υπάρχουν όργανα αρμονία εκει μέσα.. γιατί τέτοια εκκοσμίκευση η Ελλαδική εκκλησία τι μας ετοιμάζετε; τι απαράδεκτα είναι αυτά; δεν το ξέρετε ότι και η σκόνη των ναών είναι αγιασμένη ; δεν τα λέει η αναξιότητά μου στα βιβλία της εκκλησίας οι πατέρες της εκκλησίας τα λένε .. που εσείς μάλλον θέλετε να ξεχάσουμε για να δημιουργήσετε μεταπατερική θεολογία.

Να Ακούς τον σεβασμιώτατο Ιωνίας περί ομοφυλοφιλίας να ξεστομίζει τα αντίθετα από ότι λέει το ευαγγέλιο του Κυρίου μας , εσείς μακαριώτατε να λέτε σέβομαι την ελευθερία των ανθρώπων να ζουν όπως θέλουν .. ναι και η αναξιότητά μου την σέβεται αλλά όχι οι κύριοι αυτοί να προβάλουν το πάθος τους για φυσιολογικό αυτά να κρατήσουν στούς τέσσερις τοίχους του σπιτιού τους έλεος πια!

Μακαριώτατε που πήγαν οι λόγοι του μεγάλου Αποστόλου τών εθνών Παύλου περί αρσενοκοιτών ; ο Απόστολος Παύλος τους κατακεραυνωνε με το λόγο του.

Δηλαδή θα ξεχάσουμε το ευαγγέλιο , τους λόγους των πατέρων , για να ευχαριστήσουμε μερικούς κυρίους με τα περίεργα πάθη τους εσείς υποτίθεται είστε η συνέχεια των αποστόλων ,των Αγίων , γιατί δεν μιλάτε γιατί τέτοια απάθεια , τέτοια αδράνεια από πλευράς εκκλησίας.

Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος την καταδικάζε την ανηθικότητα εσείς τι κάνετε; αγαπολογίες και ανεκτικότητα για ότι γίνεται σ αυτον τον τόπο.. τα ανέχονταν όλα αυτά οι πατέρες της εκκλησίας Μ.Αθανάσιος , Μ.Αντώνιος.

Επιτρέψατε να έρχονται ψευτοκληρικοί τους Ουκρανούς εννοώ και να συλλειτουργούν με τους δικούς μας αν είναι δυνατόν γιατί τέτοια αγαπολογία στα πάντα; γιατί καμία αντίδραση απο πλευράς σας τι δρομολογείται; τι μας ετοιμάζετε; θα σας θυμίσω τί έπαθε ο Άρειος που πήγε να ξεγελάσει τον πατριάρχη Αλέξανδρο .. τι θα πείτε που την είδες την αίρεση .. η εκκοσμίκευση της εκκλησίας είναι αίρεση! τα βλάστημα υγειονομικά μέτρα μεσα στην εκκλησία είναι αίρεση , η ανάσταση αντι στις 12 στις 9 και αναστάντα την τρίτη ημέρα κατά τας γραφάς λέει το σύμβολο της πίστεως και όχι την δεύτερη ημέρα.

Κύριε Ιερώνυμε εσείς σε όλους τους Κυρίους της πολιτικής που ρημάζουν την χώρα μας και το λαό της, τους στρώνετε το κόκκινο χαλί τιμής ένεκεν και μου λέτε σέβεστε το αξίωμα τους … παραδειγματιστείτε σας παρακαλώ από τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως πού έκλεισε την πόρτα της εκκλησίας εν ώρα λειτουργίας στην Αυτοκράτειρα Ευδοκία γιατί είχε αδικήσει μια φτωχή χήρα λέγοντας της πρώτα θα αποδώσεις το δίκαιο και μετά θα έρθεις εδώ εσείς με τόσα απαράδεκτα που γίνονται από πλευράς πολιτικών τι πρέπει να κάνετε Κ.Ιερώνυμε ;

O Χριστός μας στην Εκκλησία του θέλει στρατιώτες με παλικαριά και οχι χλιαρούς .. επίσης ο Χριστός μας ήταν ακτίμων δεν έπαιρνε κάθε μήνα υπέρογκους μισθούς .. όποιος βλέπει την ιερωσύνη για καριέρα και μισθούς να κάτσει σπίτι του η να κάνει άλλη δουλειά .. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε Θεέ μου μην με κατατάξεις με τους κληρικους των εσχατων.

Επίσης είπε ότι τον καιρό των εσχάτων οι κληρικοί θα γίνουν σαν τους λαϊκούς και οι λαϊκοί δαίμονες μήπως είμαστε στα έσχατα Κ.Ιερώνυμε; , ας προσέξουμε όλοι και βάζω και την αναξιότητά μου. Ευχομαι Μακαριότατε Κ. Ιερώνυμε οι πατέρες της εκκλησίας δεν ζητούσαν δημοψήφισμα ούτε ο μέγας Αθανάσιος , Μάλιστα ο Άγιος Νικόλαος όταν ο λαός του – ποίμνιο δυσανασχετουσε να πληρώσει τους φόρους ο Άγιος πήγε και διαμαρτηρήθηκε , και μάλιστα χαστούκισε τον αιρετικό Άρειο εσεις τι κάνετε κύριε ιερώνυμε για τον λαό του Χριστού;

Το ποίμνιο σας έχει ανάγκη από καλούς αγωνιστές κληρικούς που θα νοιάζονται πραγματικά τον λαό του θεού..

Καλο τριωδιο και καλή σαρακοστή..

26-02-2024
Κόρδα Μαρία
Πάτρα

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τάκερ Κάρλσον: Οι Πληροφοριοδότες Αποκαλύπτουν την πιο  Μαζική Παρακολούθηση στην Ιστορία & το Επερχόμενο Ψηφιακό Κράτος-Δουλοκτησίας
Slider

Τάκερ Κάρλσον: Οι Πληροφοριοδότες Αποκαλύπτουν την πιο Μαζική Παρακολούθηση στην Ιστορία & το Επερχόμενο Ψηφιακό Κράτος-Δουλοκτησίας

by admin
2 ώρες ago
ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ – ΜΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
Slider

ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ – ΜΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

by admin
3 ώρες ago
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;
Slider

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;

by admin
3 ώρες ago
Αποστόλου – Από τον “Αττίλα Ι” στο Αιγαίο: 52 χρόνια μετά, τι δεν μάθαμε ποτέ από την Κύπρο…
Slider

Αποστόλου – Από τον “Αττίλα Ι” στο Αιγαίο: 52 χρόνια μετά, τι δεν μάθαμε ποτέ από την Κύπρο…

by admin
3 ώρες ago
Next Post
Ηχητικό του Γερμανικού Στρατού: Να χτυπήσουμε την γέφυρα της Κριμαίας

Ηχητικό του Γερμανικού Στρατού: Να χτυπήσουμε την γέφυρα της Κριμαίας

«Θα έρθει μια μαύρη μέρα!»: Προβλέψεις της Πρεσβυτέρας Αλένα Πολέσκαγια.

«Θα έρθει μια μαύρη μέρα!»: Προβλέψεις της Πρεσβυτέρας Αλένα Πολέσκαγια.

Comments 2

  1. Κτηνίατρος Εσωγήϊνων ταραχοποιών says:
    2 έτη ago

    Εφόσον οι μητροπολίτες εκλέγονται μεταξύ τους (Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει) και εφόσον οι λαϊκοι με νόμο του τέκτονα Μεταξά δεν έχουν κανένα λόγο στην εκλογή του εφημέριου τους, τι είδους «εκκλησία» είναι αυτή;
    «Μέχρι την επιβολή της δικτατορίας του Μεταξά οι εγγεγραμμένοι στους ενοριακούς καταλόγους κάθε ενορίας εξέλεγαν με ψηφοφορία τους επιτρόπους (που σήμερα είναι γνωστοί ως «εκκλησιαστικοί σύμβουλοι») και τον εφημέριο της ενορίας τους, τον οποίο εν συνεχεία χειροτονούσε ο τοπικός επίσκοπος. Με το καθεστώς της 4ης Αυγούστου οι εξουσίες αυτές περιήλθαν στα χέρια του κατά τόπους μητροπολίτη, που διορίζει τον εφημέριο της κάθε ενορίας και, με πρότασή του εφημέριου, τέσσερεις εκκλησιαστικούς συμβούλους που τον βοηθούν στο έργο του. Το σύστημα αυτό ισχύει ως σήμερα. Μία προσπάθεια επαναφοράς του ρόλου του αιρετού λαϊκού στοιχείου στη διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος από τον Αντώνη Τρίτση οδηγήθηκε σε αποτυχία».
    Ιωάννης Μ. Κονιδάρης (20-12-2009). «Εκκλησία ζώσα και ελεύθερη». Το Βήμα. Ανακτήθηκε στις 08-03-2016.

  2. Ορθόδοξος says:
    2 έτη ago

    Συμφωνούμε απόλυτα με την αδελφή Μαρία Κ. και την ευχαριστούμε. Ευχόμαστε ο Θεός να βγάλει άξιους εργάτες του αμπελώνα Του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr