• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

Όταν η Γερμανία διέλυσε την Γιουγκοσλαβία για εκδίκηση λόγω Β’ ΠΠ – Τώρα επιχειρεί το ίδιο με την Ελλάδα στο Σκοπιανό

9 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Κροατία και Σλοβενία το 1991 κήρυξαν την ανεξαρτησία τους κι έγιναν επί της ουσίας οι πρώτοι ευρωπαϊκοί «δορυφόροι» της Γερμανίας στην προσπάθεια της να βρει την δική της έξοδο στο Αιγαίο και στα «θερμά» νερά. Για αυτό τον λόγο διαμέλισε την Γιουγκοσλαβία και επιδιώκει να το κάνει μελλοντικά και στην Ελλάδα υποστηρίζοντας την εκχώρηση των δικαιωμάτων της «Μακεδονίας» στα Σκόπια.

Eίναι σίγουρο ότι όπως θα πιεστεί η Ελλάδα τώρα από τους Αμερικανούς να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ το ίδιο θα πιεστεί από τους Γερμανούς να ενταχθούν και στην ΕΕ χωρίς καμία ουσιαστική λύση, μόνο με την προσφορά κάποιων ψίχουλων… περισσότερο υποσχέσεις καλής γειτονίας που δεν θα αξίζουν ούτε το χαρτί της υπογραφής.

Αντίθετα με ότι νομίζουν πολλοί οι ΗΠΑ δεν είναι μόνες τους στην εθνοκτόνα πολιτική τους για το όνομα στο Σκοπιανό. Οι Γερμανοί μάλιστα γεωπολιτικά έχουν έχουν επενδύσει πολύ περισσότερα.

Όσο τα χρόνια περνούν ο ρόλος της Γερμανίας στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας γίνεται πιο διακριτός και επιβεβαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι η “επιχείρηση γερμανοποίησης” της Ευρώπης που σήμερα ζούμε ξεκίνησε εκείνον τον Ιούνιο του 1991.

Η Γερμανία μεθόδευσε της διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.

“Φανταστείτε πώς μπορεί να ήταν η Ευρώπη αν η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας δεν είχε διαλυθεί, αλλά είχε, ας πούμε, απλώς απαλλαγεί από το ‘σοσιαλιστικό’ πρόθεμά της”, έγραψε στο ιστολόγιό του πολλά χρόνια μετά , ο Κορνέλιους Άντεμπαρ, αναλυτής του Ινστιτούτου Έρευνας του Γερμανικου Συμβουλίου για τις Εξωτερικές Σχέσεις (DGAP).

Η Γερμανία υποδαύλισε και αναζωπύρωσε τους εθνικισμούς στα Βαλκάνια από τις αρχές της δεκαετίας του 90 και οδήγησε στον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας.

Τιμωρήθηκαν σκληρά οι Σέρβοι ,που όλως τυχαίως δυο φορές είχαν ενταχθεί στο πλευρό των Συμμάχων κατά της Γερμανίας. Και πάλι όλως τυχαίως αυτοί που κέρδισαν ήταν οι Κροάτες και οι μουσουλμάνοι της Βοσνίας που είχαν στενή συνεργασία με τους ναζί.

Τα βίντεο έχουν καταγράψει την μαρτυρία του Γάλλου στρατηγού Γκαλουά που έζησε τα γεγονότα της Γιουγκοσλαβίας από μέσα, ως αποσταλμένος της γαλλικής κυβέρνησης, και για αυτό το λόγο αποτελεί ο ίδιος μια εγκυρότατη πηγή πληροφοριών.

Τι συμβαίνει όμως τώρα στην περίπτωση της Ελλάδας; Είναι κάτι πολύ περισσότερο από εκδίκηση. Είναι ένας μακροχρόνιος σχεδιασμός ο οποίος θα αποφέρει στην Γερμανία τον ολοκληρωτικό έλεγχο στην ηπειρωτική Ευρώπη και τον οριστικό εξοβελισμό των Αμερικανών από τα Βαλκάνια οι οποίοι έχουν υποτιμήσει τις γερμανικές βλέψεις.

Το Βερολίνο θέλει και αυτό την πρόσβαση στοο Αιγαίο και αυτό μπορεί να συμβεί με έναν μελλοντικό ακρωτηριασμό της χώρας μας με δημιουργία μια ελεγχόμενης ανεξάρτητης περιφέρειας Μακεδονίας εντός ΕΕ.

Έχουμε ξεχάσει ότι το σύστημα των περιφερειών το δημιούργησαν στην Ευρώπη οι Γερμανοί οι οποίοι επεδίωκαν έτσι να χαλαρώσουν οι κεντρικές κρατικές εξουσίες και να είναι πιο εύκολες οι αποσχίσεις όπου αυτές τους βόλευαν.

Κλασσικό παράδειγμα η Καταλονία στην Ισπανία.

Δημιούργησαν το ανυπόστατο σκοπιανό αφήγημα και  γαλούχησαν γενιές Σκοπιανών με ψεύτικες μνήμες ώστε κάποια στιγμή να είναι εφικτή η κλοπή Ιστορίας και εδαφών.

Για όσους δεν έχουν καταλάβει εάν δοθεί το όνομα στους Σκοπιανούς δεν θα έχουμε μόνο κλοπή Ιστορίας αλλά και οικονομικών εσόδων. Τα Σκόπια ως «κληρονόμοι» θα πάρουν μεγάλο μέρος του τουρισμού καθώς σύντομα χιλιάδες αμόρφωτοι του πλανήτη θα θεωρούν τα Σκόπια ως διάδοχο του αρχαίου μακεδονικού βασιλείου και εν τέλει συνιδιοκτήτες με την Ελλάδα

Ο Δούναβης είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ποταμός της Ευρώπης (μετά τον Βόλγα). Πηγάζει από τον Μέλανα Δρυμό στη Γερμανία, ακολουθεί πορεία κυρίως ανατολική για 2850 χλμ., διασχίζει αρκετές πρωτεύουσες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης και καταλήγει στη Μαύρη Θάλασσα μέσα από τη Ρουμανία. Δηλαδή, είναι μία ποτάμια οδός τεράστιας οικονομικής και εμπορικής σημασίας.

Δεν είναι καθόλου το τυχαίο το σχέδιο δημιουργίας πλωτής οδού από την Θεσσαλονίκη μέχρι το… Βερολίνο. Στην ουσία θα καταστήσει την Γερμανία παγκόσμιο εμπορικό κόμβο. Για να γίνει αυτό όμως χρειάζονται αδύναμα και μικρά κράτη τα οποία θα πρέπει να εξαρτώνται απόλυτα από την Γερμανία.

Έχοντας μάθει μετά από δύο Παγκόσμιους Πολέμους οι Γερμανοί έχουν αποκτήσει την γεωπολιτική υπομονή για να επιβληθούν μετά από δεκαετίες.

Και για να ξέρουμε τι λέμε, πολύ πριν τον Τίτο ο Μουσολίνι δημιούργησε τον μύθο της «μακεδονικής εθνότητας»  Για να στρέψει τους σλαβόφωνους Έλληνες στο πλευρό του κατά την εισβολή!

Το ντοκουμέντο από την δίκη των δοσίλογων

pronews.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Οι Τούρκοι θα δουν τον ουρανό ανάποδα! Τι μπορεί να γίνει στο σενάριο πιθανής τουρκικής επίθεσης στην ελληνική Φρεγάτα ΚΙΜΩΝ στο Αιγαίο;
ΕΘΝΙΚΑ

Οι Τούρκοι θα δουν τον ουρανό ανάποδα! Τι μπορεί να γίνει στο σενάριο πιθανής τουρκικής επίθεσης στην ελληνική Φρεγάτα ΚΙΜΩΝ στο Αιγαίο;

by admin
5 ώρες ago
Οι Τούρκοι μετακινούν τους S-400 και τους θέτουν σε ετοιμότητα – Το ερώτημα είναι πού;
Slider

Οι Τούρκοι μετακινούν τους S-400 και τους θέτουν σε ετοιμότητα – Το ερώτημα είναι πού;

by admin
1 ημέρα ago
Πώς η Άγκυρα στήνει το σκηνικό της σύγκρουσης ενώ η Αθήνα εθελοτυφλεί
ΕΘΝΙΚΑ

Πώς η Άγκυρα στήνει το σκηνικό της σύγκρουσης ενώ η Αθήνα εθελοτυφλεί

by admin
4 ημέρες ago
Γιώργος Φίλης: «Πάμε σε τελικό παίγνιο» – Τι έρχεται με την Τουρκία
Slider

Γιώργος Φίλης: «Πάμε σε τελικό παίγνιο» – Τι έρχεται με την Τουρκία

by admin
5 ημέρες ago
Next Post
Στη ρωσική επίθεση στο Ma’arra-Nu’man στο Ιdlib σκοτώθηκε ο διοικητής αεράμυνας του FSA.ΕΚΔΙΚΗΣΗ- oι ρώσοι σκότωσαν 9 χειριστές MANPADS της HTS

Στη ρωσική επίθεση στο Ma’arra-Nu’man στο Ιdlib σκοτώθηκε ο διοικητής αεράμυνας του FSA.ΕΚΔΙΚΗΣΗ- oι ρώσοι σκότωσαν 9 χειριστές MANPADS της HTS

Τα τελευταίου τύπου μαχητικά αεροσκάφη  Su-57 πέρασαν σε  πιλοτική   εκμετάλλευση

Τα τελευταίου τύπου μαχητικά αεροσκάφη Su-57 πέρασαν σε πιλοτική εκμετάλλευση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr