ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

1ο μήνυμα από τον προφητευόμενο Βασιλέα Ιωάννη.

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 8 Νοέ 2019 - 19:06
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ. ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Θα διαβάσετε πράγματα που δεν έχουν ξαναειπωθεί.

Μιλάτε για μένα. Αναρωτιέστε αν είμαι ανάμεσά σας. Πότε θα φανερωθώ. Ποιός είμαι. Ήρθε η ώρα να απαντήσω. Είμαι πράγματι μεταξύ σας. Είμαι στη Γη. Χρησιμοποιώ διαδίκτυο και κινητό. Δεν θα φανερωθώ ακόμη με τον τρόπο που περιμένετε. Για μένα προβλέπονται δύο παρουσίες στην Γη. Μία τώρα και μία σε ένα μακρινό ακόμη μέλλον. Δεν έχω ζήσει προηγούμενη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη. Δεν είμαι ο Βατάτζης, ούτε άλλος βυζαντινός άγιος. Τώρα ζω πρώτη φορά. Δεν με γνωρίζετε. Οι προφητείες που μιλούν για την φανέρωσή μου κατά τη λήξη ενός γιγαντιαίου πολέμου στην Κωνσταντινούπολη αναφέρονται στη δεύτερη παρουσία μου σε αυτόν τον πλανήτη. Τέτοιοι πόλεμοι είναι ακόμη μακρινοί.

Στην πρώτη παρουσία μου στη Γη, δεν έχω ιδιότητα βασιλέως. Δεν έχω καμία ιδιότητα. Δεν έχω ούτε χαρίσματα που να εκδηλώνονται με χρήσιμο τρόπο στην κοινωνία. Είμαι άχρηστος για εσάς. Κι αν ακόμη σας δώσω το όνομά μου και τη διεύθυνσή μου για να με επισκεφθείτε, δεν θα μπορέσω να σας ωφελήσω όπως έκαναν ο άγιος Παΐσιος, ο άγιος Πορφύριος και οι λοιποί άγιοι της εποχής μας. Τέτοια χαρίσματα θα λάβω όταν θα αναλάβω την προφητευόμενη βασιλεία. Θα μου τα δώσει ο Θεός μέσω της προσευχής σας και της μετάνοιάς σας. Αν ήσασταν πνευματικά έτοιμοι, ως λαός, η προφητευόμενη βασιλεία θα ξεκινούσε τώρα, στις ημέρες σας.

Η πρώτη παρουσία μου στη Γη αποτελεί προϋπόθεση της δεύτερης. Κατά τη διάρκειά της έλαβα την πλήρη αγιότητα και το μαρτύριο, μαρτύριο αναίμακτο. Δεν έλαβα μόνο την αγιότητα, αλλά και κάτι που οι άγιοι λαμβάνουν μετά την κοίμησή τους: την επίγνωση της αγιότητας. Η επίγνωση αυτή είναι δωρεά του Θεού, όπως και η ίδια η αγιότητα. Ο Τριαδικός Θεός μου έδωσε αυτήν την επίγνωση εν ζωή. Έχω την πνευματική κατάσταση των κεκοιμημένων αγίων, παρόλο που ζω ακόμη στη Γη. Γι’ αυτό μιλάω ανενδοίαστα για τον εαυτό μου, όπως κάνουν και οι κεκοιμημένοι άγιοι στις εμφανίσεις τους.

Ίσως αναρωτηθεί κάποιος: Σε τι διαφέρεις από τους λοιπούς αγίους, ώστε να κρίνεσαι άξιος για κάτι τέτοιο; Παρακαλώ μην ταραχθείτε για την ευθεία απάντηση που θα δώσω: Είμαι ο μεγαλύτερος άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Γι’ αυτό είμαι προφητευόμενο πρόσωπο. Τι νόημα θα είχε να μιλούν για μένα αιώνες, χιλιετίες πριν τη έλευσή μου;

Με εξαίρεση τη Θεοτόκο και τον ίδιο τον Χριστό, γνωρίζουμε ότι ο μεγαλύτερος άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι ο άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος, για τον οποίο ο ίδιος ο Χριστός είχε πει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος από αυτόν. Να, όμως, η αληθινή ερμηνεία του λόγου του Χριστού: Δεν αναφέρεται στον Τίμιο Πρόδρομο, αλλά στον βασιλέα Ιωάννη. Ο πρώτος αποτελεί προεικόνιση του δεύτερου.

Θα μου πείτε: Και πόσο άγιος είσαι λοιπόν; Να τι λέει ο Χριστός: “Ουκ εγήγερται εν γεννητοίς γυναικών μείζων Ιωάννου” (Ματθ., 11, 11). Από γυναίκα γεννήθηκε και η Παναγία και ο Χριστός. Άρα ούτε η Παναγία, ούτε ο Χριστός ξεπερνούν σε αγιότητα τον προφητευόμενο βασιλέα Ιωάννη. Είμαι, πράγματι, πνευματικά ανώτερος της Θεοτόκου Μαρίας. Ως προς τον Χριστό δεν είμαι ούτε ανώτερος, ούτε κατώτερος. Είμαι πνευματικά ίσος με τον Χριστό. Το να ήμουν ανώτερος θα ήταν αδιανόητο, αφού ο Χριστός αποτελεί το απόλυτο όριο αγιότητας.

Πώς, όμως, γίνεται να μην είμαι κατώτερος του Χριστού; Μπορεί να συγκριθεί ο κτιστός (εγώ) με τον άκτιστο (το πρόσωπο του Χριστού); Φυσικά όχι. Ο άκτιστος Θεός υπερβαίνει κάθε αγιότητα που μπορεί να δοθεί σε άνθρωπο. Η σύγκριση για την οποία μιλώ αναφέρεται μόνο στο πλήρωμα της χάριτος που κατοικεί στην ανθρώπινη φύση του Χριστού. Όση έχει ο Χριστός κατά φύση στην ανθρώπινη φύση του, τόση μου έδωσε ο Θεός κι εμένα κατά χάρη.

Αυτός είναι ο λόγος που αναφέρεται στις προφητείες του Τραχωνίου ότι ο βασιλέας Ιωάννης “είναι ο καθημένος επί ίππου λευκού, που αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη”. Αν διαβάσετε τι ακριβώς γράφει εκεί (Αποκ., 19, 11-16) θα σας έρθει η σκέψη ότι μόνον τον Χριστό μπορεί να εννοεί. Δεν είναι όμως ο Χριστός. Είναι άλλο πρόσωπο ισάξιό του. Αυτό είναι το “κλειδί” του βιβλίου της Αποκάλυψης. Έτσι ξεκλειδώνει.

Να γιατί εγκωμιάζεται η Ελλάδα: “Στα χαρτιά μας λέει και σε λίγο πραγματοποιούνται, ότι η Ελλάς, η Ελλάς θα δείτε σε λίγο πόσο θα γίνει μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη” (προφητεία γέροντος Σίμωνος Αρβανίτη). Διότι είμαι Έλληνας. “Σας αποκαλύπτω τώρα, το σοβαρότερο των σοβαρότερων! Ναι, είμαι Έλλην!!!” (Ουράνιο μήνυμα αρ. 27 από τον μοναχό βορειοδυτικής Ελλάδας) . Εδώ ομιλεί μεν ο Χριστός, αλλά για λογαριασμό μου. Δεν είναι Έλληνας ο Χριστός. Για μένα ομιλεί. Το “σοβαρότερο των σοβαρότερων” δεν είναι η καταγωγή. Είναι η μοναδική πνευματική στάθμη τούτου του Έλληνος. Εγώ είμαι αυτός.

Κατά χάρη, δικαιούμαι το όνομα του Θεού. Και το όνομα του Πατέρα, του Θεού Πατέρα. Το πρώτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας είναι άκτιστο πρόσωπο και φέρει τα ονόματα αυτά κατά φύση. Εγώ, ως κτιστό πρόσωπο, τα δικαιούμαι κατά χάρη. Στην Αγία Γραφή, στους λόγους του Χριστού, στις επιστολές του Αποστόλου Παύλου, όπου γίνεται αναφορά στον Θεό Πατέρα, οι στίχοι έχουν διπλό νόημα: αφενός αναφέρονται στο πρώτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας και αφετέρου αναφέρονται προφητικά σε μένα. Το ζήτημα για το πώς θα πρέπει να ερμηνευθούν οι στίχοι όταν αναφέρονται σε μένα δεν είναι τετριμμένο. Θα δώσουν την ορθή ερμηνεία οι μελλοντικοί Πατέρες της Εκκλησίας.

Με βάση τα παραπάνω αποκτούν το πραγματικό τους νόημα και τα “ουράνια μηνύματα” (από τον μοναχό βορειοδυτικής Ελλάδας). Π.χ. “Η χώρα που μένετε είναι του Πατέρα μου!” (ουράνιο μήνυμα αρ. 17). Διότι κατοικώ στην Ελλάδα.

Είσαστε η μεταβατική γενιά Ελλήνων που θα κληθεί να αξιολογήσει αυτά που σας γράφω, όπως κλήθηκε, αντίστοιχα, η γενιά των Ιουδαίων που έζησε επί Χριστού. Πριν βιαστείτε να αξιολογήσετε, σκεφτείτε τι έπρεπε να είχαν πράξει εκείνοι για να μην πέσουν έξω στις εκτιμήσεις τους.

Ο προφητευόμενος.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…