ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

20 πόδια κάτω στη λίμνη Μίτσιγκαν υπάρχει ένα μυστήριο 12 ποδιών,με το ψηλό άγαλμα του Ιησού Χριστού …

ΚΛΟΙΟΣ. - 10 Μαρ 2019 - 14:30
Loading...

Αλλά μπορείτε να δείτε μόνο το μαρμάρινο άγαλμα μια μέρα το χρόνο χωρίς καταδυτικό εξοπλισμό!
Το Μίτσιγκαν φιλοξενεί πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα και μοναδικά ορόσημα, αλλά υπάρχει ένα στο Petoskey που μπορεί να είναι μοναδικό.

Ακριβώς έξω από την ακτή του Petoskey, MI σε 22 πόδια του νερού βρίσκεται αυτό το 11 πόδια ψηλό, ιταλικό άσπρο μαρμάρινο άγαλμα του Ιησού στο σταυρό. Και αυτός ο σταυρός έχει μια τραγική ιστορία …

Δεν είναι κάτι που μπορείτε να δείτε ακόμα και τις περισσότερες ημέρες του έτους χωρίς εξειδικευμένο

εξοπλισμό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι σε 20 πόδια νερού, περίπου 800 πόδια από την ακτή στο Little Traverse Bay off Petoskey.

Είναι ένα ιταλικό μαρμάρινο άγαλμα του Ιησού Χριστού στο ύψος των 11 ποδιών, βάρους 1.800 λιβρών στο σταυρό.
Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί πώς έφτασε εκεί το τεχνούργημα και η ιστορία είναι τόσο ενδιαφέρουσα και περίπλοκη όσο είναι τραγική.

Το άγαλμα τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στο Little Traverse Bay το 1962 και ήταν αρκετά πιο μακριά από την ακτή, σε 65 πόδια του νερού. Τοποθετήθηκε εκεί από το Superior Marine Divers Club με έδρα το Wyandotte για να τιμήσει έναν δύτη που πνίγηκε στη λίμνη Torch.

Το άγαλμα προοριζόταν να χρησιμεύσει ως τοποθεσία καταδύσεων που οι δύτες θα μπορούσαν να βρουν στη λίμνη Μίσιγκαν κατά τη διάρκεια των εξερευνήσεών τους κάτω από το νερό.
Το άγαλμα πιστεύεται ότι είναι ο μοναδικός σταυροδρόμος γλυκού νερού στον κόσμο. Και τα δύο χέρια του αγάλματος έχουν σπάσει και επισκευαστεί, και αυτό το στοιχείο βοήθησε να οδηγήσει στην ιστορία της καταγωγής του αγάλματος.

Το όνομα πίσω από το άγαλμα είχε πάντα μπερδεμένους ανθρώπους που γνώριζαν το σταυρό, αλλά δεν ήξεραν από πού προήλθε. Το όνομα ήταν ο Gerald Schapinski, αλλά χρειάστηκε πάνω από 40 χρόνια για έναν πειρατή και δύτη να συνδέσει το όνομα με την ιστορία του σταυρού.
Ένα δεύτερο άγαλμα στάλθηκε στην οικογένεια και τοποθετήθηκε στο νεκροταφείο κοντά στον τάφο του Τζέρι.

Η λέσχη βουτιάς επισκεύασε το σπασμένο δεξί χέρι όταν ο σταυρός τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στον κόλπο. Τα βαριά ιζήματα τους οδήγησαν να μεταφέρουν το σταυρό το 1985 στη σημερινή του θέση, αλλά ο άλλος βραχίονας ήταν σπασμένος στην κίνηση και κατέληξε να κάθεται στο γραφείο ενός μέλους της ομάδας κατάδυσης για αρκετά χρόνια πριν αποκατασταθεί.
http://strangesounds.org/2019/03/underwater-crucifix-petoskey-michigan-video.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter