• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 23 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας πήγε στο Αμύνταιο να κάνει τον Βελουχιώτη

12 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για το νομοσχέδιο που αφορά την πώληση της «μικρής ΔΕΗ», τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον νόμο περί αφαίρεσης ΑΦΜ σε όσους χρωστούν.

«Δεν έγινε συζήτηση στη Βουλή; Οι προϋποθέσεις για να γίνει συζήτηση στην ολομέλεια, δεν υπάρχουν. Δεν έχουμε κάτι λοιπόν. Φέρεται ως παράδειγμα η συνθήκη της Λισαβόνας αλλά εκεί υπήρχε ένα ναι ή όχι. Εδώ που να πούμε ναι ή όχι;», σημείωσε αρχικά η κ. Βούλτεψη και συνέχισε: «Η πρόταση του ΚΚΕ είναι τελείως αλλού, ουσιαστικά είναι έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Ο κανονισμός της Βουλής, το Σύνταγμα και οι νόμοι, θα πρέπει να εφαρμόζονται. Εμείς τον κ. Τσίπρα, τον έχουμε νικήσει κατά κράτος από τις ευρωεκλογές και μετά. Βρίσκει κάθε φορά ένα θέμα για να βγάλει το καλοκαίρι του, διότι άρχισαν ήδη να τον αμφισβητούν. Πήγε στις 2 Ιουλίου στο Αμύνταιο και κήρυξε την επανάσταση. Το αποτέλεσμα ήταν να μην τον έχουμε ξαναδεί από τότε. Είναι εξαφανισμένος. Για μας ως κυβέρνηση είναι εξαφανισμένος από τις 2 Ιουλίου που πήγε να κάνει τον Βελουχιώτη στο Αμύνταιο», πρόσθεσε.

«Πρόκειται για τακτικισμό του ΣΥΡΙΖΑ και όχι συζήτηση. Επί ψηφισμένου δεν γίνεται συζήτηση; Η ΔΕΗ συζητείται στα κανάλια στους δρόμους», συμπλήρωσε.

«Ο νόμος προβλέπει ότι ο φορολογούμενος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Αν παρεξηγήθηκε το ‘αφαιρώ το ΑΦΜ επειδή χρωστάει’ είναι λάθος. Θα γίνει ότι λέει ο νόμος. Δεν θα κόβεται με το καλημέρα σας», ξεκαθάρισε η κ. Βούλτεψη και αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ και την τοποθέτηση Διαμαντόπουλου στη Βουλή, είπε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μέσα στους κόλπους του συνιστώσες που δικαιολογούν την ένοπλη βία, δικαιολογεί δηλαδή κάποιος να σηκώνει ένα όπλο και να δικάζει μόνος του, να σκοτώνει. Αυτό είναι απαράδεκτο. Είναι μια πληγή στα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ και το ότι εκφράζεται από βουλευτή από το βήμα της Βουλής, προκαλεί ένα σοκ. Δεν δείχνε ο ΣΥΡΙΖΑ ένα κόμμα που να μπορεί κάποια στιγμή να κυβερνήσει. Δεν μπορεί».

«Η διαπραγμάτευση με την τρόικα είναι διαρκής. Επομένως αυτό σημαίνει ότι στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, όπως η κυβέρνηση πέτυχε τα χρήματα από την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ να μην πάνε στο ΤΑΙΠΕΔ, αλλά την ίδια τη ΔΕΗ. Λέγονται όχι στην τρόικα», σχολίασε σχετικά με την άφιξη της Τρόικας.

«Το χρέος έχει τοκοχρεολύσια τα οποία πληρώνονται κάθε μήνα. Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για οριστική διαγραφή. Διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους. Λέει ανεδαφικά πράγματα που δεν θα τα δεχθούν οι λαοί της Ευρώπης», σημείωσε μεταξύ άλλων για το χρέος.

«Εγώ δεν ξεχωρίζω πλέον τις ύβρεις του ΣΥΡΙΖΑ από τις ύβρεις της Χρυσής Αυγής. Στην πραγματικότητα, είναι πάρα πολλές οι φορές που έχουμε δείξει ότι θέλουμε αυτή τη συναίνεση», είπε ακόμα.

ΠΗΓΗ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΒΟΜΒΕΣ Σαλμά για Novartis, Γεωργιάδη και «υπόθαλψη της ακρίβειας από τον Μητσοτάκη
Slider

ΒΟΜΒΕΣ Σαλμά για Novartis, Γεωργιάδη και «υπόθαλψη της ακρίβειας από τον Μητσοτάκη

by admin
5 ώρες ago
ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!

by admin
1 ημέρα ago
ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Σταλινική στρατηγική από την Κοβέσι! Αποκάλυψη τώρα για τις τελευταίες δύο εβδομάδες!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Σταλινική στρατηγική από την Κοβέσι! Αποκάλυψη τώρα για τις τελευταίες δύο εβδομάδες!

by admin
3 ημέρες ago
Γεώργιος Αποστολάκης: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τη λογοδοσία; Χωρίς κάθαρση, νέα αρχή δεν υπάρχει!
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τη λογοδοσία; Χωρίς κάθαρση, νέα αρχή δεν υπάρχει!

by admin
5 ημέρες ago
Next Post
Επί τάπητος τα κόκκινα δάνεια και το ΕΣΠΑ

Επί τάπητος τα κόκκινα δάνεια και το ΕΣΠΑ

Οικογενειακή τραγωδία προκαλεί ΣΟΚ – Αστυνομικός σκότωσε τη γυναίκα του, τα παιδιά του, τη πεθερά του και αυτοκτόνησε [photos]

Οικογενειακή τραγωδία προκαλεί ΣΟΚ - Αστυνομικός σκότωσε τη γυναίκα του, τα παιδιά του, τη πεθερά του και αυτοκτόνησε [photos]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr