• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 23 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Δεκάδες κρατικά ακίνητα ερημώνουν και η κα Σαββαϊδου αναζητά προς ενοικίαση ακίνητο για τους 400…

12 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Πλέρωνε μ……α Έλληνα φορολογούμενε…
Στο νοίκι ετοιμάζεται να βγει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, καθώς η Κατερίνα Σαββαΐδου αναζητά να μισθώσει ακίνητο στο οποίο θα στεγάσει μεταξύ άλλων και τους 400 νέους ελεγκτές που πρόκειται να προσλάβει η γενική γραμματεία…

Οι «αποστάσεις» που ετοιμάζεται να πάρει από το υπουργείο Οικονομικών η ΓΓΔΕ, οφείλονται προφανώς στις αυξημένες ανάγκες που έχει πλέον η υπηρεσία, καθώς μαζί με τις αυξημένες αρμοδιότητες που έχει, επιχειρεί να ανεξαρτητοποιηθεί από το υπουργείο Οικονομικών όχι μόνο «διοικητά» αλλά και χωροταξικά.

Βέβαια, ο «απογαλακτισμός» της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων από το υπουργείο Οικονομικών θα στοιχίσει λίγο παραπάνω, καθώς ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος ορίζονται οι 130.000 ευρώ.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το υπουργείο Οικονομικών δεν σκέφτηκε να στεγάσει τη ΓΓΔΕ σε κάποια από τα ιδιόκτητα ακίνητα που έχει το Δημόσιο και προσέφυγε στη λύση της ενοικίασης.

Το μίσθωμα που τελικά θα προκύψει από τη δημοπρασία θα παραμείνει σταθερό για μία τριετία και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως από την έναρξη του τετάρτου έτους της μίσθωσης κατά ποσοστό ίσο με τη μεταβολή του δείκτη τιμών καταναλωτή του προηγούμενου έτους.

Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι 12 έτη και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου παραλαβής του ακινήτου από το Δημόσιο.

Σύμφωνα με την διακήρυξη του μειοδοτικού διαγωνισμού που ανέβηκε στη «Διαύγεια» η νέα Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων αναζητά ακίνητο με χώρους συνολικής επιφάνειας (εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων, και κοινοχρήστων διαδρόμων) περίπου 13.286 τ.μ.

Το ακίνητο θα πρέπει να έχει γραφειακούς χώρους ωφέλιμης επιφάνειας 9.723τ.μ. περίπου, αρχειακούς/αποθηκευτικούς χώρους ωφέλιμης επιφάνειας 985 τ.μ. περίπου, οι οποίοι μπορούν να είναι και υπόγειοι (ασφαλείς όμως σε θέματα στεγανότητας και με επαρκή αερισμό και φωτισμό), και λοιπούς βοηθητικούς χώρους.

Επίσης, το κτήριο θα πρέπει να έχει θέσεις στάθμευσης ασφαλείς ή φυλασσόμενες, για τα πέντε υπηρεσιακά οχήματα, ενώ θα πρέπει να πληροί όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας από άποψη φωτισμού, αερισμού, μέσων σκίασης, θέρμανσης, ψύξης / κλιματισμού, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Προϋπόθεση, σύμφωνα με την διακήρυξη, είναι ότι το ακίνητο πρέπει να βρίσκεται στο Δήμο Αθηναίων, εντός του μικρού δακτυλίου, και σε απόσταση έως 800 μέτρα περίπου από σταθμό ΜΕΤΡΟ ή ΗΣΑΠ.

Αντίστοιχα, το ακίνητο πρέπει να είναι αποπερατωμένο και να παραδοθεί έτοιμο για χρήση στο Δημόσιο μέσα στην προθεσμία που θα ορισθεί στην απόφαση έγκρισης πρακτικών της δημοπρασίας και θα αναγράφεται στη σύμβαση μίσθωσης.

Πηγή: capital.gr

ΠΗΓΗ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Άρης Τάτσης δικηγόρος: Η πτώχευση ως εργαλείο στα χέρια του υπερχρεωμένου
Slider

Άρης Τάτσης δικηγόρος: Η πτώχευση ως εργαλείο στα χέρια του υπερχρεωμένου

by admin
3 ώρες ago
Στα πρόθυρα κατάρρευσης τα σχολεία μετά το κύμα μαζικών παραιτήσεων
ΕΛΛΑΔΑ

Στα πρόθυρα κατάρρευσης τα σχολεία μετά το κύμα μαζικών παραιτήσεων

by admin
2 ημέρες ago
ΕΣΚΑΣΕ ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΟΚ: Δεν το πιστεύει ο Μητσοτάκης
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΣΚΑΣΕ ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΟΚ: Δεν το πιστεύει ο Μητσοτάκης

by admin
2 ημέρες ago
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!
ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

by admin
3 ημέρες ago
Next Post
Πενήντα χρόνια στο έλεος αρχαιοκαπήλων η Αμφίπολη!

Πενήντα χρόνια στο έλεος αρχαιοκαπήλων η Αμφίπολη!

Εγνατία Οδός: Διαγωνισμός για την παραχώρηση διοδίων σε ιδιώτη

Εγνατία Οδός: Διαγωνισμός για την παραχώρηση διοδίων σε ιδιώτη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr