ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Για αυτό η Βρετανία θα ΒΥΘΙΣΤΕΙ στους ωκεανούς: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λόγια από την ΥΠΕΞ, Lizz Truss – BINTEO

ΔΙΕΘΝΗ. - 30 Ιούν 2022 - 19:32
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Πως τα σχολιάζουν στην Ρωσία…

«Πρώτα είναι απαραίτητο να νικήσουμε την Ρωσία και μετά να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», είπε η αγεωγράφητη υπουργός Εξωτερικών στην Βρετανία,  Lizz Truss.

Είναι απίστευτο πως τέτοιοι άνθρωποι έχουν οριστεί σε σημαντικές και καίριες θέσεις, οδηγώντας τις χώρες τους και ολόκληρη την Ευρώπη στην καταστροφή απέναντι στην Ρωσία.

Όλοι οι σοβαροί ανώτατοι στρατιωτικοί, ακόμα και από τις ΗΠΑ έχουν παραδεχτεί πως ο πόλεμος έχει τελειώσει στην Ουκρανία με ΝΙΚΗ της Ρωσίας και απλά οι Ρώσοι εκκαθαρίζουν τα εδάφη που θα προσαρτήσουν στην Ομοσπονδία τους.

Απλά οι Βρετανοί και τα αφεντικά τους θέλουν να σκοτωθεί μέχρι και ο τελευταίος Ουκρανός, όπως δημοσίως έχει γίνει παραδεκτό!

«Αυτός είναι ο λόγος που σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης θέλει να δει την Βρετανία ως το πρώτο υποθαλάσσιο κράτος στην ιστορία», σχολιάζουν οι Ρώσοι και δεν έχουν άδικο!

«Χωρίς αθώους ανθρώπους φυσικά, ακόμα κι αν το Ηνωμένο Βασίλειο δεν νοιάζεται για αθώους ανθρώπους εδώ και αιώνες», συμπληρώνουν!

Δείτε το απίστευτο βίντεο:


scr

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr