• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Stratfor: Η Ένωση Ρωσίας και Γερμανίας θα «θάψει» την Αμερική

11 έτη ago
in ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

πρωταρχικός στρατηγικός στόχος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, είναι να αποτρέψει την δημιουργία ενός γερμανο-ρωσικού άξονα , διότι αυτόματα θα «εξουδετερωνόνταν» πλήρως,  στρατιωτικά, οικονομικά, εμπορικά και γεωπολιτικά  η Αμερική, αναφέρει άρθρο του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων vesti.lv.

Ο αποκλεισμός μιας τέτοιας συμμαχίας είναι ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί η εμφάνιση εναλλακτικών παγκόσμιων δυνάμεων ικανών να αποτρέψουν την παγκόσμια επέκταση της αμερικανικής ισχύος ως της  μόνης παγκόσμιας υπερδύναμης, τονίζει το ινστσιτούτο.

Ο επικεφαλής του αμερικανισμού THINK TANK (δεξαμενής σκέψης), τονίζει  ότι ένας τέτοιος στόχος υπήρχε πάντοτε από τις ΗΠΑ,  συμπεριλαμβανομένου  ολόκληρου  του περασμένου αιώνα, για να αποτρέψει την ένωση των δύο αυτών δυνάμεων, δυνάμει των οποίων θα ήταν σε  θέση να απειληθούν τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών παγκοσμίως  .

Ο ίδιος μάλιστα τονίζει ότι η Αμερική δεν θα ήταν  σε θέση να αντιμετωπίσει την λύση του προβλήματος αυτού, ακόμη και αν πραγματοποιούνταν μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια από όλες τις «δυνάμεις» τις χώρας .

EasterSundaybearvseaglev8_zpsfcdb2fe1

 

Η σύμπραξη της ιδιοφυούς γερμανικής τεχνολογίας και του κεφαλαίου σε συνδυασμό με τους ανεξάντλητους ρωσικούς φυσικούς πόρους και  δυνατότητες των τεράστιων εδαφικών εκτάσεων της αχανούς αυτής χώρας, θα οδηγούσε  στην δημιουργία ενός διπολικού κόσμου. Τις  Ηνωμένες Πολιτείες( που θα συμπεριελάμβαναν όλη τη αμερικανική ήπειρο)  και την Ευρασία ( ο υπόλοιπος κόσμος).

Ο Friedman μιλώντας για την γεωπολιτικά  στρατηγική των ΗΠΑ, τονίζει ότι η Ουάσιγκτον θα εμποδίσει την  συμμαχία αυτή με ταυτόχρονη «αποδυνάμωση» τόσο της Ρωσίας όσο και της Γερμανίας.

Τώρα είναι ευκολότερο να κατανοήσουμε τις δράσεις του Αμερικανού Προέδρου Μ.Ομπάμα στην Ουκρανία και την ανάγκη για την επιβολή κυρώσεων, οι οποίες έχουν πλήξει όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και την  Γερμανία και κατ’ επέκταση  την ισχυρή γερμανική βιομηχανία και οικονομία, καταλήγει το άρθρο .

Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, πριν  κάποιες ‘ώρες η Γερμανίδα Καγκελάριος συνομίλησε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, και οι δύο ηγέτες συμφώνησαν πως δεν θα αμβλυνθούν οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, πριν η Μόσχα εκπληρώσει όλες τις δεσμεύσεις της βάσει της συμφωνίας του Μινσκ, σύμφωνα με μια ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Είναι αλήθεια ότι η Μέρκελ πιέζει να βρεθεί μια ειρηνική λύση στην Ουκρανία, για την ανάκαμψη της γερμανικής βιομηχανίας. Αλλά η τοποθέτηση του Αμερικανού αναλυτή και εμπειρογνώμονα μας «προσγειώνει» στην σκληρή πραγματικότητα για ποιον ακριβώς λόγο λαμβάνουν χώρα , αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία.

merkel-putin

Έχει γραφτεί σε πολλά άρθρα στον δυτικό τύπο ότι «πίσω» από την ουκρανική κυβέρνηση βρίσκεται η πολυεθνική εταιρεία Monsanto, που επιθυμεί την  εκμετάλλευση  των τεράστιων εκτάσεων της Ουκρανίας για την παραγωγή μεταλλαγμένων προϊόντων . Απο την άλλη πλευρά η κινεζική εταιρία Xinjiang Production το 2013, νοίκιασε το 5% της Ουκρανικής γης μέσω της εταιρίας αγροτικών εκμεταλλεύσεων KSG Argo, με σκοπό να την καλλιεργήσει. Άρα πιθανόν να έχουμε και ένα πόλεμο πολυεθνικών εταιρειών με έπαθλο τους περίφημους σιτοβολώνες της Ουκρανίας. .

Όμως, αυτήν την στιγμή η κόντρα ΗΠΑ και Ρωσίας έχει φθάσει θα λέγαμε σε ένα κομβικό σημείο, από στρατιωτικής  άποψης, και ένα λάθος , η μια άστοχη ενέργεια «εκατέρωθεν», θα σημάνει έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο….

ΠΗΓΗ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Καραγκάνοφ: «Η Ρωσία θα Πρέπει να Επιτεθεί στην Ευρώπη Αργά ή Γρήγορα» – Πρώτα η Γερμανία
Slider

Καραγκάνοφ: «Η Ρωσία θα Πρέπει να Επιτεθεί στην Ευρώπη Αργά ή Γρήγορα» – Πρώτα η Γερμανία

by admin
4 ώρες ago
Εγκατάλειψη της Ουκρανίας: Ο Βανς Ομολογεί Κατάρρευση των ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Εγκατάλειψη της Ουκρανίας: Ο Βανς Ομολογεί Κατάρρευση των ΗΠΑ

by admin
4 ώρες ago
Οι Ουκρανοί ανατίναξαν σιδηροδρομικές γέφυρες στην Κριμαία! – Κόβουν στα δύο τον ανεφοδιασμό των Ρώσων
Slider

Οι Ουκρανοί ανατίναξαν σιδηροδρομικές γέφυρες στην Κριμαία! – Κόβουν στα δύο τον ανεφοδιασμό των Ρώσων

by admin
5 ώρες ago
Η βόμβα της CIA που απειλεί να ανατινάξει την πολιτική σκηνή… Φάουτσι χρηματοδότησε έρευνα σε εργαστήριο της Κίνας, έκρυψε την αλήθεια για τον COVID-19
Slider

Η βόμβα της CIA που απειλεί να ανατινάξει την πολιτική σκηνή… Φάουτσι χρηματοδότησε έρευνα σε εργαστήριο της Κίνας, έκρυψε την αλήθεια για τον COVID-19

by admin
5 ώρες ago
Next Post
Που οδηγείται άραγε η χώρα;

Που οδηγείται άραγε η χώρα;

Ευαγγελίζου Ελλάδα με τον πόνο σου ΦΩΣ

Ευαγγελίζου Ελλάδα με τον πόνο σου ΦΩΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr