• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΓΓΕΛΙΚΗ BURRIEL

Βρόμικα παιχνίδια στην υπόθεση Άννυ

11 έτη ago
in ΑΓΓΕΛΙΚΗ BURRIEL, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ποιο και τίνων παιχνίδι παίζει η «παρέα», η οποία μετά τον ενταφιασμό της υπόθεσης Άλεξ (Βέροια) ανέλαβε να διαλευκάνει την υπόθεση (δήθεν;) τεμαχισμού της 4χρονης Άννυ από τον φερόμενο ως πατέρα της σε υπόγειο του κέντρου της Αθήνας;

Το ερώτημα προκύπτει από την απλή ανάγνωση μιας σκληρής ανακοίνωσης που εξέδωσε πριν λίγο η Ένωση δικαστών και Εισαγγελέων.

Διαβάστε την:

Ανακοίνωση σχετικά με την εκκρεμή στο στάδιο της ανάκρισης υπόθεση της τετράχρονης μικρής Άννυ

Αναφορικά με τα αναφερθέντα κατά τη διάρκεια της εκπομπής με τον τίτλο «Καρντάσιανς» του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤΕΝΝΑ» της 2-6-2015, κατά την οποία ψυχίατρος με το όνομα Δημήτριος Σούρας εδήλωσε, σε σχέση με την εκκρεμή στο στάδιο της ανάκρισης υπόθεση της τετράχρονης μικρής Άννυ, μεταξύ των άλλων ότι: «Η είδηση είναι ότι ζητήσαμε να φωνάξουν τον Νικολάι, τον φίλο, να έρθει από τη Βουλγαρία και μάθαμε σήμερα ότι η κυρία ανακρίτρια δεν το δέχτηκε αυτό το πράγμα. Δεν δέχεται να έρθει ο Νικολάι για να μάθουμε την αλήθεια […]. Το ακύρωσε. Και ο κ. Γεωργίου ετοιμάζεται να πάει στο συμβούλιο πλημμελειοδικών […]. Η ανακρίτρια δεν το δέχτηκε, είπε ότι δεν αξίζει να έρθει, δεν με ενδιαφέρει. Δηλαδή μας αποσπά από την αλήθεια. Ούτε καν έγινε το αίτημα, δεν το δέχτηκε. Είναι τεράστιο θέμα. Είναι κλειδί […]».

Επισημαίνουμε τα εξής:

Οι αποδιδόμενες κατηγορίες για τους χειρισμούς της κ. Ανακρίτριας στην εν λόγω υπόθεση είναι παντελώς αναληθείς, δεδομένου ότι η τελευταία ήδη από 12-5-2015, με το υπ’ αριθμ. 486/2015 έγγραφό της, περί δικαστικής συνδρομής, που απηύθυνε αρμοδίως δια της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, εκάλεσε τον προαναφερθέντα στην δήλωση, Νικολάι, κάτοικο Βουλγαρίας, προκειμένου να εξετασθεί ως μάρτυρας και συγκεκριμένα προσδιόρισε ημεροχρονολογία εξέτασης αυτού την 2-6-2015, ημερομηνία κατά την οποία αυτός, αν και παρέλαβε ο ίδιος την κλήση, δεν προσήλθε και μάλιστα στη συνέχεια η κυρία ανακρίτρια υπέβαλε νέο αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις βουλγαρικές αρχές, το οποίο διαβιβάστηκε ήδη στην Εισαγγελία Εφετών, προκειμένου να ληφθεί η κατάθεσή του στην Βουλγαρία. Συνεπώς, ο ισχυρισμός ότι «ζητήσαμε (άραγε με ποία ιδιότητα ομιλεί σε πρώτο πληθυντικό;) να εξετασθεί ο προαναφερόμενος ως μάρτυρας και η ανακρίτρια δεν δέχθηκε» δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, αλλά αντίθετα είναι απολύτως ανακριβής.

Κατόπιν των ανωτέρω, θεωρούμε ότι η ως άνω ψευδής δήλωση τόσο κατά το περιεχόμενο, όσο και κατά το ύφος αυτής, στρεφόμενη, μάλιστα, κατά Δικαστικής Λειτουργού, η οποία πάντοτε κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της, ασκεί τα καθήκοντά της με την επιβαλλόμενη υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ευσυνειδησία, πλην του γεγονότος ότι συνιστά συκοφαντία εις βάρος της, επιπλέον προσβάλλει τον θεσμό της Δικαιοσύνης, αποδίδοντας σαφώς τη μομφή της συγκάλυψης της υπόθεσης εκ μέρους της Δικαστικού Λειτουργού που την χειρίζεται.

Κατόπιν αυτών, ζητούμε από :

– τον παραπάνω δηλώσαντα ψυχίατρο, καθώς και από τους συντελεστές της συγκεκριμένης εκπομπής και τους διευθύνοντες τον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤΕΝΝΑ» να αποκαταστήσουν την αλήθεια

– θεωρούμε απαράδεκτο τα μέσα ενημέρωσης γενικότερα να αποσκοπούν στην τηλεθέαση και μόνον και να διευκολύνουν την αναζήτηση λίγων λεπτών δημοσιότητας από πρόσωπα αδαή σε νομικά ζητήματα και μάλιστα σε υποθέσεις σοβαρές, που απαιτούνται ιδιαίτεροι δικαστικοί χειρισμοί, όπως στην προκειμένη περίπτωση, αδιαφορώντας για το εάν, με τον τρόπο αυτό, προσβάλλουν την προσωπικότητα και απαξιώνουν τους θεσμούς και τα θεσμικά όργανα.

Μόνο η υπεύθυνη στάση όλων μας θα συμβάλλει στην επίτευξη του σκοπού μας, που είναι η ταχεία, ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Να υπενθυμίσουμε ότι… και στην υπόθεση Άλεξ δεν εξιχνιάστηκε απολύτως τίποτα. Οι παιδιαστικές διαστάσεις που υπάρχουν στη δικογραφία,τουλάχιστον προς δυο άλλα ίδιας ηλικίας ανήλικα δεν εξιχνιάσθηκαν ποτέ. Μέχρι σήμερα, αν και πέρασαν 9 χρόνια,δεν βρέθηκε ίχνος του.

Στη Βέροια μετακινήθηκε η ίδια οικογένεια αθίγγανων από την Κω και το όνομά της αναμίχθηκε έντονα.
Στα διπλανά Γιαννιτσά λειτουργούσε κλινική αφαίρεσης οργάνων.Μόλις ανέλαβε εφέτης ανακριτής ο κλινικάρχης των Γιαννιτσών είπαν ότι …πέθανε αιφνιδίως.

Πρόσφατα η μητέρα και συγγενείς του μικρού Μπεν άρχισαν νέα προσπάθεια με τη συνδρομή Βρετανών αξιωματικών για να ανακαλύψουν ίχνος απο το παιδί,το οποίο φαίνεται ότι έπεσε(το 1991) θύμα απαγωγής.

Απαγωγή «μυρίζει» και στην υπόθεση Άλεξ και για την υπόθεση της Άννυ, η πρώην Υπουργός Κατερίνα Παπακώστα μας είπε ότι «έγκλημα χωρίς πτώμα δεν υπάρχει και δεν πιστεύει τίποτα από τα σενάρια πείι τεμαχισμού κλπ αν δεν υπάρξουν ακλόνητες αποδείξεις».

Ποιός λοιπόν παίζει και ποιά παιχνίδια;

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Νεκτάριος Δαπέργολας- «Δεν Υπογράφουμε, Δεν Παραδιδόμαστε!»: Το Τελεσίγραφο για τις Ψηφιακές Ταυτότητες και η Απάντηση των Πιστών
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Νεκτάριος Δαπέργολας- «Δεν Υπογράφουμε, Δεν Παραδιδόμαστε!»: Το Τελεσίγραφο για τις Ψηφιακές Ταυτότητες και η Απάντηση των Πιστών

by admin
8 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Κάτι δεν πάει καλά και η σύγκρουση γίνεται προφητική στην Μέση Ανατολή και στο Αιγαίο… άσχημη εξέλιξη
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Κάτι δεν πάει καλά και η σύγκρουση γίνεται προφητική στην Μέση Ανατολή και στο Αιγαίο… άσχημη εξέλιξη

by admin
12 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (20/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (20/7/2026)

by admin
21 ώρες ago
Αποστόλου – Από τον “Αττίλα Ι” στο Αιγαίο: 52 χρόνια μετά, τι δεν μάθαμε ποτέ από την Κύπρο…
Slider

Αποστόλου – Από τον “Αττίλα Ι” στο Αιγαίο: 52 χρόνια μετά, τι δεν μάθαμε ποτέ από την Κύπρο…

by admin
21 ώρες ago
Next Post
Ενα non paper φωτιά: Πόλεμος της κυβέρνησης με τους δανειστές

Ενα non paper φωτιά: Πόλεμος της κυβέρνησης με τους δανειστές

Τροφές για καλύτερη ερωτική ζωή

Τροφές για καλύτερη ερωτική ζωή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr