φέρεται να εμποδίζουν τη διέλευση των ασθενοφόρων. Εξαγριωμένοι πολίτες επιτέθηκαν, μάλιστα, στους αστυνομικούς και έτσι άνοιξε ο δρόμος για να μεταφερθούν οι τραυματίες.
Την ίδια ώρα, ο αρχηγός του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών, Σελαχατίν Ντεμιρτάς, είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους ότι οι αρχές εμπόδισαν τα ασθενοφόρα διότι ήθελαν να αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων. «Θα βαδίσουμε μαζί με αυτούς που δεν υποκύπτουν μπροστά στην αστυνομική τυραννία. Δεν θα επιτρέψουμε να τους γράψει η ιστορία. Η ιστορία δεν θα γράψει μια εξουσία που είναι τόσο τυραννική. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν, σε μια χώρα όπου οι υπηρεσίες πληροφοριών είναι τόσο ισχυρές;», διερωτήθηκε ο ίδιος.
koutipandoras.gr






![Το ρωσικό ναυτικό “παίζει με τα νεύρα” του ΝΑΤΟ – Εκτοξεύσεις πυραύλων κρουζ από υποβρύχιο και από τη Βόρεια Θάλασσα! [βίντεο]](https://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/10/sub_b237_rostov_na_donu_01.jpg)