• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Φωτιές σε Όλη την Τουρκία θα Ανάψει το PKK – Θα είναι Τραγικός ο Απολογισμός των Νεκρών – Ρωσία και ΗΠΑ Υπνωτισμένοι από τον Ερντογάν

10 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος

Όπως ήταν αναμενόμενο η Τουρκία, υπό την ανοχή, μέχρι στιγμής τουλάχιστον,  της Ρωσίας και την άμεση συνεργασία των ΗΠΑ, εισέβαλε στην Συρία με ξεκάθαρο στόχο, όπως άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος ο Ερντογάν την καταστροφή των Κούρδων. Φαίνεται όμως ότι ο Τούρκος μαφιόζος επειδή «έφαγε λάχανο» τους Κεμαλικούς του αντιπάλους και ξεκληρίζει αδίστακτα χωρίς αντίσταση, κάθε πολιτικό του αντίπαλο, θεωρεί ότι αργά ή γρήγορα θα καθαρίσει και με τους Κούρδους.

Και μάλιστα ίσως βλέποντας ότι έχει μέχρι τώρα υπνωτίσει και τις δύο υπερδυνάμεις, να θεωρεί ότι η δουλειά με τους Κούρδους θα είναι ακόμα πιο εύκολη. Σε αυτές βέβαια τις κρυφές του σκέψεις ήρθαν να απαντήσουν αμέσως οι Κούρδοι, που όπως δήλωσαν του προετοιμάζουν ένα τραγικό απολογισμό νεκρών, τόσο στη Συρία αλλά και σε όλη την τουρκική επικράτεια.

Έτσι, το κουρδικό κίνημα ετοιμάζεται να απαντήσει στην νέα επιθετικότητα της Τουρκίας στο βόρειο κομμάτι της Συρίας, στο εσωτερικό της χώρας και στις κουρδικές επαρχίες της ανατολικής Τουρκίας, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από κουρδικές πηγές. Λίγο μετά την νέα αιματηρή επίθεση στο Τζίζρε της επαρχίας Σίρνακ, η κουρδική πλευρά προειδοποιεί για νέες, μεγαλύτερες επιθέσεις σε ολόκληρη την Τουρκία.

Η κουρδική πλευρά μάλιστα θεωρεί ότι, «τα νέα κέρδη της κουρδικής πλευράς στην Τουρκία και στην Συρία προβληματίζουν συντηρητικές δυνάμεις όπως την Τουρκία και το Ιράν. Αυτές οι δυνάμεις αποφασίζουν να πλήξουν τα συμφέροντα μας με κάθε νέα ευκαιρία. Οι Κούρδοι δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να απαντήσουν στις επιθέσεις που δέχονται με μια μετωπική, εντατική αντεπίθεση».

Μάλιστα είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στην νέα περίοδο, οι επιθέσεις της κουρδικής πλευράς δεν πρόκειται να περιοριστούν στο ανατολικό κομμάτι της χώρας. Η κουρδική πλευρά θα πλήξει τα συμφέροντα του τουρκικού κράτους σε ολόκληρη την Τουρκία με κάθε νέα ευκαιρία που θα παρουσιάζεται.

Το παραπάνω αυστηρό μήνυμα έρχεται την στιγμή που η κουρδική πλευρά εξακολουθεί να επισημαίνει ότι η μοναδική διέξοδος στο Κουρδικό Ζήτημα είναι η επιστροφή στις συνομιλίες, ένα ενδεχόμενο που αποκλείει ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιν Αλί Γιλντιρίμ. Εν τω μεταξύ, στο Τζίζρε ο αριθμός των νεκρών είναι τουλάχιστον 11 και πάρα πολλοί οι τραυματίες. Η τουρκική κυβέρνηση επιβάλλει συσκότιση στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με μια νταλίκα που ήταν γεμάτη εκρηκτικά.

Εν τω μεταξύ τόσο η Ρωσία όσο και οι ΗΠΑ εξακολουθούν να στηρίζουν την τουρκική προκλητικότητα. Συγκεκριμένα στη συνάντηση του αμερικανού ΥΠΕΞ στη Γενεύη με το ρώσο ομόλογο του, Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε πως η Ουάσινγκτον δεν υποστηρίζει την ανεξαρτησία των Κούρδων της Συρίας, αλλά θα συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί τους, συγκεκριμένα ανέφερε ότι, «Υπήρξε μια περιορισμένη συνεργασία με μια συνιστώσα των κούρδων μαχητών.

Αντιλαμβανόμαστε τις ευαισθησίες των φίλων μας στην Τουρκία για αυτό το ζήτημα». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Σεργκέι Λαβρόφ δηλώνοντας ότι, «Οι Κούρδοι πρέπει να παραμείνουν μέρος της Συρίας, μέρος της διαδικασίας διευθέτησης του προβλήματος, όχι ένας παράγοντας που θα χρησιμοποιηθεί για να κατατμηθεί η Συρία, διότι αυτό θα προκαλέσει μια αλυσιδωτή αντίδραση σε ολόκληρη την περιοχή και κανείς δεν έχει συμφέρον να συμβεί αυτό».

Θεωρούμε ότι παρά την πλήρη εγκατάλειψη τους από τις μεγάλες δυνάμεις οι Κούρδοι φαίνονται αποφασισμένοι να κάνουν τη ζωή των Τούρκων μια κόλαση τόσο στη Συρία όσο και στην Τουρκία. Δυστυχώς θα πληρώσουν για άλλη μια φορά αθώοι, τα τραγικά λάθη των δύο μεγάλων του πλανήτη μας. Δεν αναφερόμαστε στην ΕΕ γιατί είναι παντελώς ανύπαρκτη.

Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος Στρατηγικός Αναλυτής Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας στη ΝΑ Μεσόγειο
pentapostagma.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γερουσιαστής Lindsey Graham Οι ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ιράν θα αποτύχουν και ο Τrump θα καταλάβει το Στενό του Hormuz με τη βία
Slider

Γερουσιαστής Lindsey Graham Οι ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ιράν θα αποτύχουν και ο Τrump θα καταλάβει το Στενό του Hormuz με τη βία

by admin
14 λεπτά ago
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
Slider

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!

by admin
10 ώρες ago
To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;
ΔΙΕΘΝΗ

To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;

by admin
10 ώρες ago
Η Γαλλία οδεύει προς την Ευρεία Εφαρμογή της Ευθανασίας μέχρι το Καλοκαίρι του 2026 – Φυσικά μετά & στα Όμορα Κράτη της ΕΕ
Slider

Η Γαλλία οδεύει προς την Ευρεία Εφαρμογή της Ευθανασίας μέχρι το Καλοκαίρι του 2026 – Φυσικά μετά & στα Όμορα Κράτη της ΕΕ

by admin
10 ώρες ago
Next Post
Jim Rogers: Στον ορίζοντα έρχεται όχι καταιγίδα αλλά χάος – Δεν υπάρχει ασφαλές καταφύγιο

Jim Rogers: Στον ορίζοντα έρχεται όχι καταιγίδα αλλά χάος - Δεν υπάρχει ασφαλές καταφύγιο

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr