• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΙΣΤΟΡΙΑ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ! Τι τον έκανε τόσο κακό – Η «προφητεία» του πατέρα του (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

10 έτη ago
in ΙΣΤΟΡΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο Ράινχαρντ Όιγκεν Τρίσταν Χάιντριχ (Reinhard Eugen Tristan Heydrich, 7 Μαρτίου 1904 – 4 Ιουνίου 1942), με προσωνύμιο Der Henker (ο Δήμιος) ήταν στέλεχος των SS, ο δεύτερος στην ιεραρχία μετά τον Χάινριχ Χίμλερ. Ήταν ο πρωτοστάτης της Τελικής Λύσης, του σχεδίου των Ναζί για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα. Θεωρούνταν εξαιρετικά φιλόδοξος και ψυχρός υπολογιστής χωρίς κανένα οίκτο και γι” αυτό έφερε τα προσωνύμια «Το ξανθό κτήνος» (από τους ίδιους τους SS) και «Δήμιος Χάιντριχ». Είχε, επίσης, συζητηθεί μέχρι και η διαδοχή του Αδόλφου Χίτλερ από αυτόν.
bundesarchiv_bild_146-1969-054-16_reinhard_heydrichΠοιος ήταν; Ο πατέρας του ήταν ο γνωστός μουσικός, ο Μπρούνο Χάιντριχ. Είχε γράψει κομμάτια όπερας το 1895 τα οποία ονομάζονται Amen. Το πιο γνωστό κομμάτι είχε πρωταγωνιστή τον Ράινχαρντ, ένα ήρωα ο οποίος μάχεται τον κακό ηγέτη των αγροτών. Η όπερα αυτή ήταν μια επιτυχία για τον ίδιο. Η χαρά του συμπληρώθηκε όταν το ίδιο έτος η σύζυγος του, του χάρισε ένα γιο. 38 χρόνια αργότερα, ο Ράινχαρντ ήταν ο άντρα του παλατίου Wallenstein, στο οποίο έμεινε η οικογένεια.

Ο Ράινχαρντ όμως δεν έγινε ο ήρωας που περίμενε ο πατέρας του. Συμμάχισε με τους Ναζί και έγινε η αιτία να κλειδωθούν στο Άουσβιτς πάνω από 7.5 εκατομμύρια ψυχές.

Τα χαρακτηριστικά που τον ξεχώρισαν από τους υπόλοιπους ήταν η εθιμοτυπία του, η αγάπη του για την μουσική, ήταν διασκεδαστικός και γοήτευε τον κάθε συνομιλητή. Είχε όμως ένα κενό βλέμμα, το οποίο τρόμαζε μέχρι και τον Χίτλερ.

Τα εγκλήματα τα οποία διέπραξε ξεπερνούν κάθε φαντασία για αυτό ήταν μισητός ακόμη και στα στελέχη των SS.

Ο θάνατος του προκλήθηκε από βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο αμάξι του από ένα μέλος της Τσεχικής αντίστασης. Η δολοφονία του ήταν καθοριστική για τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο καθώς οι Ναζί για αντίποινα σφαγίασαν 1.700 άντρες, γυναίκες και παιδιά αφού έχασαν έναν από τους πιο σκοτεινούς ηγέτες τους.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ! Τι τον έκανε τόσο κακό – Η «προφητεία» του πατέρα του  (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) - Εικόνα2

Τι έκανε όμως τον «επιτυχημένο» αυτό άντρα τόσο κακό; Η απίστευτη φιλοδοξία του τον οδήγησε να ενταχθεί στο σύστημα των Ναζί και να αρχίσει να κινείται γρήγορα προς τις ανώτερες βαθμίδες. Η σύζυγος του και η οικογένεια της, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα εξέλιξη του. Οι εθνικιστικές πράξεις του και ειδικά το Ολοκαύτωμα οδήγησαν τον Χάιντριχ στο να χάσει την ανθρωπιά του και όπως αναφέρουν πηγές, να μην νιώθει τύψεις. Στο μάτια του, οι δημοκρατικοί μέθοδοι ήταν αδύνατοι και δεν υπολόγιζε καν τους Εβραίους και του Κουμουνιστές. Το 1971, η κόρη του σε μια συνέντευξη της, δήλωσε πως ο πατέρας της δεν ήταν τόσο κακός.


crashonline.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ο στρατηγός της Ουγκάντα είναι 14% Έλληνας – “Συγγενής του Μεγάλου Αλεξάνδρου” δηλώνει και συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη
ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο στρατηγός της Ουγκάντα είναι 14% Έλληνας – “Συγγενής του Μεγάλου Αλεξάνδρου” δηλώνει και συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη

by admin
1 μήνα ago
Αποστόλου: Κωνσταντινούπολη: Η Πόλη μας – Πόνος χιλίων χρόνων, ελπίδα αιώνια…
ΙΣΤΟΡΙΑ

Αποστόλου: Κωνσταντινούπολη: Η Πόλη μας – Πόνος χιλίων χρόνων, ελπίδα αιώνια…

by admin
2 μήνες ago
Στρατηγός Ταμουρίδης: Ὦ πάτριος Ποντία γῆ!
ΙΣΤΟΡΙΑ

Στρατηγός Ταμουρίδης: Ὦ πάτριος Ποντία γῆ!

by admin
2 μήνες ago
Στρατηγός Ταμουρίδης: Ιεροφάντης της Μεγάλης Ιδέας!
Slider

Στρατηγός Ταμουρίδης: Ιεροφάντης της Μεγάλης Ιδέας!

by admin
2 μήνες ago
Next Post
Εισβολή εξωγήινων, πρωτόκολλα των σοφών της σιών και άλλα…

Εισβολή εξωγήινων, πρωτόκολλα των σοφών της σιών και άλλα...

Πραγματικά φωνιάδες των λαών…

Πραγματικά φωνιάδες των λαών...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr