• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Το “κόκκινο χαλί” είναι πια ναρκοπέδιο – Η επιστροφή Αβραμόπουλου στο ΥΠΕΘΑ της έντασης

13 έτη ago
in ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
1
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

“Δυσαρεστημένος” φέρεται να είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος από την μετακίνησή του στο ΥΠΕΘΑ από το ΥΠΕΞ. Πολλοί αποδίδουν την ενόχληση στο γεγονός ότι η “μετάθεση” δεν
συνοδεύτηκε και από μια θέση αντιπροέδρου. Σίγουρα αυτό έχει παίξει το ρόλο του. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος γνωρίζει ότι η επιστροφή στο ΥΠΕΘΑ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το κόκκινο χαλί που θα πατήσει το μεσημέρι στο ΥΠΕΘΑ έχει γίνει πια…ναρκοπέδιο. Το ΥΠΕΘΑ δεν είναι πλέον το όνειρο κάθε πολιτικού. Η κατάσταση έχει γίνει “ζόρικη”.

Στην προηγούμενη θητεία του στο ΥΠΕΘΑ επί κυβερνήσεως Παπαδήμου το πρσωρινό της παρουσίας του στη καρέκλα του υπουργού έκανε την κατάσταση απλή. Μερικά θερμά λόγια προς τους ήδη δοκιμαζόμενους στρατιωτικούς, διαρκής παρουσία σε ακριτικές μονάδες, αξιοποίηση του “επικοινωνιακού” του ταλέντου και όλα πήγαν πρίμα. Από σήμερα θα καταλάβει ότι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος καλείται πλέον να ασκήσει πολιτική σ΄ ένα χώρο εξαιρετικά ταραγμένο και απογοητευμένο. Οι στρατιωτικοί έχουν υποστεί μειώσεις της τάξεως του 40% .Και αναμένουν την ανακοίνωση του νέου κύκλου περικοπών που μοιάζει αναπόφευκτος. Τα θερμά λόγια συμπαράστασης δεν θα είναι αρκετά.

Ο ΥΠΕΘΑ θα “νοιώσει” και την απόλυτη εξουσία που ασκεί το οικονομικό “αντιμιλιταριστικό” επιτελείο της πλατείας Συντάγματος στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο Στουρνάρας “έχει τα κλειδιά της Άμυνας” και είναι ένα ερώτημα αν ο Αβραμόπουλος θα παραμείνει “υπάκουος” όπως ο Πάνος Παναγιωτόπουλος που σήμερα αποχωρεί.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο Αβραμόπουλος έχει εικόνα του ΥΠΕΘΑ και των θεμάτων του. Τα οποία στον χρόνο που έλειψε …δεν άλλαξαν καθόλου! Τα υποβρύχιά μας εξακολουθούν “σαπίζουν” στον Σκαραμαγκά, τα παλιότερα 209 δεν έχουν ακόμη μπαταρίες, τα άρματα μάχης είναι χωρίς πυρομαχικά, οι διαθεσιμότητες οπλικών συστημάτων είναι “προβληματικές”. Δεν θα χρειαστεί και πολύ ενημέρωση για να ξεκινήσει.

Το βασικότερο θέμα όμως είναι οι άνθρωποι των Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτοί θα είναι πολύ διαφορετικοι. Τα αποθέματα υπομονής τους έχουν εξαντληθεί. Δεν υπάρχει χρόνος για υποσχέσεις . Χρειάζονται έργα τώρα. Και δεν είναι μόνο το οικονομικό που μπορεί να δώσει κάποια ανάσα. Αν σ΄ αυτό το επίπεδο τίποτα δεν μπορεί να σωθεί ας ασχοληθεί με όλα αυτά που τουλάχιστον θα επικρατήσει η αξιοκρατία στις μεταθέσεις και στις τοποθετήσεις τους,ότι θα γίνονται κατανοητά και θα επιλύονται όπου είναι δυνατόν τα καθημερινά τους προβλήματα. Ότι θα έχουν την ίδια ελπίδα όλοι να πάρουν αυτό που δικαιούνται.

Ας κλείσει τις πόρτες στους πάντα “ζωηρούς” και “απαιτητικούς” απόστρατους της Συγγρού.

Κι ας βάλει στην άκρη την “πολιτική της σιδηράς πυγμής” που μια μικρή κυβερνητική ομάδα επέλεξε ως τακτική.

Ίσως έτσι να έχει ελπίδα να μην πατήσει νάρκη στο κόκκινο χαλί.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ…
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ…

by admin
3 ώρες ago
Αεριοβόλο πόκεμον του Μητσοτάκη, περδεύει την γουοκ σαπίλα εις βάρος της οικογένειας.
Slider

Αεριοβόλο πόκεμον του Μητσοτάκη, περδεύει την γουοκ σαπίλα εις βάρος της οικογένειας.

by admin
2 ημέρες ago
Αποκάλυψη σπόντα Καρυστιανού για την αποχώρηση του Αυγερινού
Slider

Αποκάλυψη σπόντα Καρυστιανού για την αποχώρηση του Αυγερινού

by admin
2 ημέρες ago
Ο Άδωνις κατέγραφε με ειδικά γυαλιά όποιον τον πλησίαζε στην Λήμνο;
Slider

Ο Άδωνις κατέγραφε με ειδικά γυαλιά όποιον τον πλησίαζε στην Λήμνο;

by admin
4 ημέρες ago
Next Post

Οι κυβερνήσεις θα φεύγουν, τα μνημόνια θα έρχονται και η Ελλάδα θα βουλιάζει

ΕΚΤΑΚΤΟ. Δάκρυσε η προτομή του Ιπποκράτη !!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr