• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 26 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

10 έτη ago
in ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
0
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ TU-154

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ

Ως τώρα τέσσερα (4) τραγικά γεγονότα συνέβησαν σε βάρος της Ρωσίας, λόγω ανάμειξης αυτής εις τον πόλεμο της Συρίας, και υποστήριξης στο καθεστώς ASAD.

Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία ήθελε τη Συρία απροστάτευτη, να την κάνει όπως το ΙΡΑΚ, και τη Λιβύη, και τον ASAD όπως τον ΣΑΝΤΑΜ & ΚΑΝΤΑΦΙ.

Η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, (γνωστή ως ΕΛΙΤ), ήθελε να επιβάλλει ποινή θανάτου στον ASAD, όπως έκανε στον ΣΑΝΤΑΜ & ΚΑΝΤΑΦΙ.

Η ΡΩΣΙΑ του ΠΟΥΤΙΝ ανεμείχθη στον πόλεμο στη ΣΥΡΙΑΣ για δικά της Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά συμφέροντα.

Η ΕΛΙΤ ήθελε τη ΣΥΡΙΑ να καταληφθεί από τους λεγεωνάριους Ισλαμιστές της ISIS.

ΕΛΙΤ είναι οι κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ-ΣΟΡΟΣ, κλπ.

Η ΕΛΙΤ ήθελε τη ΣΥΡΙΑ δική της, για Γεωπολιτικούς σκοπούς, για το ενεργειακό, και για την ασφάλεια του Ισραήλ…………….

Η ΕΛΙΤ τιμωρεί με τρομοκρατικές ενέργειες όσους αντιτίθενται στα συμφέροντά της.

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση διαθέτει ως επιθετικά όπλα, τις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις, το ΝΑΤΟ, και τους μισθοφόρους πολεμιστές του ISIS.

H ΡΩΣΙΑ πλήρωσε ακριβά την ανάμειξή της στη ΣΥΡΙΑ με τέσσερες περιπτώσεις, και πολλά θύματα.

1.-Στην έρημο της Μέσης Ανατολής, με τη συντριβή αεροσκάφους πολιτικής αεροπορίας με 300 θύματα, όλους Ρώσους τουρίστες.

2.-Η πτώση Ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους επάνω από τη Τουρκία, από βολή Τουρκικού αεροσκάφους, διότι παρεβίασε τον Τουρκικό εναέριο χώρο, όπως λένε οι Τούρκοι. (Τότε η Τουρκία ήταν μονόπλευρα ταγμένη υπέρ της ΕΛΙΤ).

3.-Η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα. Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, και το διαδίκτυο, η δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη διοργανώθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της ΕΛΙΤ……………

4.-Η συντριβή του TU-154 στον Ρωσικό εναέριο χώρο, και στα Ρωσικά χωρικά ύδατα, έξω από το Σότσι. Το TU-154 μετέφερε Ρωσική Στρατιωτική μπάντα μουσικής (92 μουσικούς), για ψυχαγωγία των ανδρών του Ρωσικού εκστρατευτικού σώματος, για τις εορτές των Χριστογέννων-Πρωτοχρονιάς.

Τα αίτια θα τα αποκαλύψουν τα μαύρα κουτιά, αλλά θα τηρηθούν μυστικά………………

Όπως φαίνεται εκ των πραγμάτων η ΕΛΙΤ έχει δικούς της πράκτορες μέσα στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, αφού το αεροπλάνο ήταν Στρατιωτικό, και ξεκίνησε από Ρωσικά Στρατιωτικά Αεροδρόμια!!!!!!!!!!!!!!

Τεχνητή βλάβη, και ανθρώπινο λάθος, δήλωσε η Ρωσική Κυβέρνηση.

Η Ρωσία γνωρίζει τη παγκόσμια απειλή που πηγάζει μέσα από την Σιωνιστική ΕΛΙΤ, αλλά κάνει υπομονή, περιμένει την άφιξη στην εξουσία των ΗΠΑ, του DONALD TRUMP, ώστε σε συνεργασία με τον ΠΟΥΤΙΝ, να αποφύγουν τον Γ! Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο, στον οποίο εξωθεί (με πονηρά παιχνίδια), η ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Η Ε.Ε. περιορίζεται σε οικονομικό μποϊκοτάζ κατά της Ρωσίας, ενώ η ΕΛΙΤ κάνει τρομοκρατικές ενέργειες.

Η ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι «μανούλα» στις τρομοκρατικές ενέργειες. (Βλέπε εκτέλεση προέδρου ΚΕΝΕΝΤΥ, δίδυμους πύργους της N.Y.C., Τρομοκρατία των ISIS σε Γαλλία-Βέλγιο-Γερμανία, κ.λ.π.

Οι δίδυμοι πύργοι έγιναν για να βγάλουν την Αμερική στον πόλεμο, εναντίον του ΙΡΑΚ, και να κρεμάσουν τον ΣΑΝΤΑΜ…………….

Σύμφωνα με τα διεθνή και ντόπια ΜΜΕ, η ΕΛΙΤ απειλεί και τη ζωή του DONALD TRUMP!!!

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ δήλωσε ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν συνεργασία της ΕΛΙΤ με ISIS.

Η ΕΛΙΤ δρα σιωπηρώς από τα διεθνή παρασκήνια-εκ του ασφαλούς- με δυνάμεις κρούσεως τις ΗΠΑ του ΟΒΑΜΑ-ΧΙΛΑΡΙ,- ΝΑΤΟ- & ISIS.

Ο πρόεδρος ΠΟΥΤΙΝ είναι εξοργισμένος με την ΕΛΙΤ, αλλά δεν θέλει να αντιδράσει με Γ! Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο. Περιμένει τον πρόεδρο TRUMP για συνεργασία!!!

Η Ελληνική οικονομική κρίση είναι έργο, της ΕΛΙΤ, για Γεωπολιτικούς σκοπούς…………

Η Ρωσική Κυβέρνηση δεν λειτουργεί «εν-θερμώ», αλλά ψύχραιμη αντιμετωπίζει την πολεμική προκλητικότητα-επίθεση της ΕΛΙΤ.

Αυτά συμβαίνουν στον Πλανήτη-Γη, ενώ η ανθρωπότητα της Γης κοιμάται…………..

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής

Tags: slide1
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Στρατηγός Ταμουρίδης: Η γιορτή της «χρεοκοπίας» της Δημοκρατίας!
Slider

Στρατηγός Ταμουρίδης: Η γιορτή της «χρεοκοπίας» της Δημοκρατίας!

by admin
24 λεπτά ago
Αποστόλου: 24η Ιουλίου: Γιορτάζουμε τη Δημοκρατία ή την αργή αποδόμησή της;
Slider

Αποστόλου: 24η Ιουλίου: Γιορτάζουμε τη Δημοκρατία ή την αργή αποδόμησή της;

by admin
9 ώρες ago
“ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΟΔΟΜΟΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΟΔΟΜΟΝΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ! ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ”
Slider

“ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΟΔΟΜΟΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΟΔΟΜΟΝΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ! ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ”

by admin
11 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Αν δεν “φύγει” εκτάκτως αυτός θα βρει δικαιολογία για να χτυπήσει εκτάκτως τα νησιά μας… ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Αν δεν “φύγει” εκτάκτως αυτός θα βρει δικαιολογία για να χτυπήσει εκτάκτως τα νησιά μας… ΣΤΩΜΕΝ καλώς

by admin
12 ώρες ago
Next Post
Αγιορείτες μοναχοί γράφουν: Πως θα αντιμετωπίσουμε τους δύσκολους καιρούς

Αγιορείτες μοναχοί γράφουν: Πως θα αντιμετωπίσουμε τους δύσκολους καιρούς

ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ!

ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr