• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 2 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ στην Καταλονία: Η αστυνομία χτυπά στο «ψαχνό» τους ψηφοφόρους

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Αστυνομικοί κάνουν χρήση πλαστικών σφαιρών – Ξύλο και αίμα έξω από τα εκλογικά κέντρα – Κλωτσούν και σπρώχνουν ακόμη και ηλικιωμένους – Κουκουλοφόροι παίρνουν με το έτσι θέλω τις κάλπεςΗ Μαδρίτη απαγόρευσε το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας, αλλά οι αυτονομιστές είναι ανένδοτοι! Από πολύ νωρίς το πρωί οι αστυνομικοί, πριν καλά-καλά ανοίξουν οι κάλπες, οι δυνάμεις έδειξαν το πιο σκληρό τους πρόσωπο απέναντι στους ψηφοφόρους που από αργά το βράδυ είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα εκλογικά κέντρα σχηματίζοντας ουρές.

Οι νέες εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν αστυνομικούς να έχουν πάρει σηκωτή μια ηλικιωμένη γυναίκα ενώ άλλες δείχνουν αιμόφυρτους ανθρώπους.

Παράλληλα Καταλανοί καταγγέλλουν ότι η αστυνομία κάνει σε πολλές περιπτώσεις και χρήση πλαστικών σφαιρών.

Σπρώχνουν μέχρι και ηλικιωμένους 


Δυνάμεις της αστυνομίας σπάνε τις πόρτες των εκλογικών κέντρων για να εμποδίσουν το δημοψήφισμα

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media 
Σοκ στην Καταλονία: Η αστυνομία χτυπά στο «ψαχνό» τους ψηφοφόρους - Εικόνα 0

Σοκ στην Καταλονία: Η αστυνομία χτυπά στο «ψαχνό» τους ψηφοφόρους - Εικόνα 1

Σοκ στην Καταλονία: Η αστυνομία χτυπά στο «ψαχνό» τους ψηφοφόρους - Εικόνα 2

Σοκ στην Καταλονία: Η αστυνομία χτυπά στο «ψαχνό» τους ψηφοφόρους - Εικόνα 3

Σοκ στην Καταλονία: Η αστυνομία χτυπά στο «ψαχνό» τους ψηφοφόρους - Εικόνα 4

Κουκουλοφόροι αρπάζουν από τα εκλογικά κέντρα με το έτσι θέλω τις κάλπες
Σοκ στην Καταλονία: Η αστυνομία χτυπά στο «ψαχνό» τους ψηφοφόρους - Εικόνα 5

Όπως ανακοίνωσε το ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών η αστυνομία και η εθνοφρουρά έχουν αρχίσει να κατάσχουν κάλπες και ψηφοδέλτια από εκλογικά κέντρα.

Σοκ στην Καταλονία: Η αστυνομία χτυπά στο «ψαχνό» τους ψηφοφόρους - Εικόνα 6

Μάλιστα, λίγο μετά το άνοιγμα των εκλογικών κέντρων στην Καταλονία αστυνομικοί απέκλεισαν το αθλητικό κέντρο της Ζιρόνα όπου πρόκειται να ψηφίσει ο
ο πρόεδρος της επαρχίας Κάρλες Πουτζεμόντ προκειμένου να απομακρύνουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Στη συνέχεια εισέβαλαν στον χώρο για να κατασχέσουν ψηφοδέλτια και κάλπες. Πάντως, δημοσιεύθηκαν εικόνες που δείχνουν τον Κάρλες Πουτζεμόντ να ψηφίζει κανονικά.

Σοκ στην Καταλονία: Η αστυνομία χτυπά στο «ψαχνό» τους ψηφοφόρους - Εικόνα 7

Στην Καταλονία εκτιμάται ότι βρίσκονται περίπου 10.000 Ισπανοί αστυνομικοί. Ο απεσταλμένος της Ισπανικής κυβέρνησης στην Καταλονία Ενρίκ Μίλ ξεκαθάρισε ότι «πρέπει να σεβαστούμε το νομικό πλαίσιο». «Η (τοπική) κυβέρνηση διακινδυνεύει τη δημόσια τάξη και τη σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων, περιλαμβανομένων μικρών παιδιών» τόνισε. Σύμφωνα με την νομαρχία, 160 εκλογικά κέντρα έχουν καταληφθεί από τους αυτονομιστές, ενώ 1300 έχουν κλείσει από τις αρχές.

«Αναγκαστήκαμε να κάνουμε κάτι που δεν θέλαμε»

Η ισπανική κυβέρνηση αναγκάστηκε χωρίς να το θέλει να στείλει την αστυνομία για να σταματήσει το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας, το οποίο έχει καταλήξει μια φάρσα, σχολίασε ο εκπρόσωπος της ισπανικής κυβέρνησης στην επαρχία αυτή Ένρικ Μίγιο.

Σκοπός της αστυνομίας και της εθνοφρουράς που επενέβησαν στα εκλογικά κέντρα της Καταλονίας ήταν να κατασχέσουν το υλικό για τη διεξαγωγή του απαγορευμένου από τη Μαδρίτη δημοψηφίσματος και δεν έχουν στόχο τους ανθρώπους που πάνε να ψηφίσουν, εξήγησε ο Μίγιο στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Αναγκαστήκαμε να κάνουμε κάτι που δεν θέλαμε», τόνισε. Αναφερόμενος στη σημερινή ανακοίνωση της κυβέρνησης της Καταλονίας ότι οι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο βρουν ανοικτό στην περιοχή τους, ο Μίγιο επεσήμανε: «πρόκειται για μια απάτη, για μια φάρσα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού 45 λεπτά πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία».
protothema.gr

Tags: slide1
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΣΟΚ! Πως ο Μπιλ Γκέιτς διέλυσε το οικοσύστημα του Δέλτα Καχόρα Μπάσα, διανέμοντας κουνουπιέρες!
Slider

ΣΟΚ! Πως ο Μπιλ Γκέιτς διέλυσε το οικοσύστημα του Δέλτα Καχόρα Μπάσα, διανέμοντας κουνουπιέρες!

by admin
42 λεπτά ago
Αιματηρή Έκρηξη στη Μόσχα – Βόμβα σε Εστιατόριο με Στόχο Υψηλόβαθμους Αξιωματούχους;
Slider

Αιματηρή Έκρηξη στη Μόσχα – Βόμβα σε Εστιατόριο με Στόχο Υψηλόβαθμους Αξιωματούχους;

by admin
1 ώρα ago
Πέπε Εσκομπάρ: Κωφή, Άλαλη & Τυφλή η Αμερικάνικη Αυτοκρατορία
Slider

Πέπε Εσκομπάρ: Κωφή, Άλαλη & Τυφλή η Αμερικάνικη Αυτοκρατορία

by admin
13 ώρες ago
Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Μετά την Γαλλία και την Ισπανία, θα κατακάψουν ό,τι πράσινο έχει απομείνει στην Ελλάδα!
Slider

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Μετά την Γαλλία και την Ισπανία, θα κατακάψουν ό,τι πράσινο έχει απομείνει στην Ελλάδα!

by admin
13 ώρες ago
Next Post
Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ …Ανορθόδοξος πόλεμος κατά της Ελλάδος

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ...Ανορθόδοξος πόλεμος κατά της Ελλάδος

Ένα απέραντο τσίρκο η μετεκλογική Γερμανία: “Τζαμέικα” η νέα γερμανική κυβέρνηση

Ένα απέραντο τσίρκο η μετεκλογική Γερμανία: “Τζαμέικα” η νέα γερμανική κυβέρνηση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr