Μεγάλη άσκηση της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών εκτελέστηκε με πλήρη μυστικότητα σε περιοχή νησιού των Σποράδων και περιλάμβανε τα πάντα ,απο ξαφνικές κινήσεις μέχρι αποβάσεις με ταχύτατα οχήματα εξοπλισμένα με αντιαρματικά «Κορνέτ»!
Η Ταξιαρχία των Πεζοναυτών μεταφέρθηκε με τρία (3) Αρματαγωγά & ασκήθηκε με το σύνολο των Δυνάμεων της ενώ είχε και υποστήριξη Αρμάτων αλλά εκτέλεσε και αεροπόβαση πίσω από τις εχθρικές γραμμές , με την συνεργασία της Αεροπορίας Στρατού με Μεταγωγικά Ελικόπτερα
Ελάχιστες οι πληροφορίες του ΓΕΣ για την άσκηση αλλά όλα δείχνουν οτι το Γενικό Επιτελείο δεν αφήνει τίποτε στην τύχη και η Ταξιαρχία Πεζοναυτών είναι ένα απο τα μεγάλα ατού του !



Η Άσκηση πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα που πέρασε με την επωνυμία «ΑΙΓΙΑΛΟΣ 02/2018» από Μονάδες και Ανεξάρτητες Υπομονάδες της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών!







![Σπαρτινός (ΣΥΡΙΖΑ): Οταν λέγαμε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, δεν εννοούσαμε κανένα κατάστημα [βίντεο]](https://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2018/04/spartinos-siriza-otan-legame-kanena-spiti-xeria-trapeziti-ennoousame-kanena-katastima-vinteo.jpg)
