• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 8 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ : Ο ΤΡΑΜΠ ,Ο ΠΟΥΤΙΝ ,Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ !

8 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ
0
ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ : Ο ΤΡΑΜΠ ,Ο ΠΟΥΤΙΝ ,Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ !
0
SHARES
12
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ειναι γνωστος ο τροπος που <<συμπεριφερονται>> οι δημοσιοκαφροι,οι πιθηκογραφιαδες,αλλα κυριως οι <<πολιτικοι>> της δυσης στον προεδρο των ΗΠΑ!

Βεβαιως δεν ιδρωνει και το αυτι του προεδρου της Αμερικης.
Ο λογος ειναι πολυ απλος!
Εχουμε πει για την συμφωνια του Μινσκ οπου οι πρωτοκλασατοι Νεοταξιτες παραδοθηκαν στον Πουτιν

Η συμφωνια εγινε μεταξυ του εκπροσωπου των Νεοταξιτων υπ.εξωτερικων Κερρυ και του εκπροσωπου του Πουτιν Λαβρωφ!

Στο παιγνιδι των Αμερικανικων προεδρικων εκλογων,παιχτηκε το εαν η Αμερικη θα ΤΗΡΗΣΕΙ τις υπογραφες της η ΟΧΙ!

Η Κιλλαρυ ηταν με το πλευρο του <<βαθεως>> κρατους των ΗΠΑ που αρνηθηκε να παραδοθει και του Τραμπ που ηταν απο την πλευρα των <<νικητων>> και ηταν προθυμος να τηρησει την συμφωνια!

Πισω απο τον Τραμπ ηταν τα <<λευκα πηλικια>>,οι ανωτατοι αξιωματικοι κυριως του ναυτικου,αλλα και τα γνησια Εβραικα παραγωγικα κεφαλαια!

Πισω απο την Κιλλαρυ ηταν ολοι οι επαγγελματιες φονιαδες των λαων,ολο το νεοταξιιτικο σκουπιδαριο!

Ο Τραμπ μπορεσε με σχετικη ευκολια να κατατροπωσει τους αληταραδες νεοταξιτες.
Βασικη επιτυχια και η αρχη του αφανισμου της νεοταξιτικης ορδης των βαρβαρων ηταν η αλλαγη ιδιοκτησιας στην FED.

Ηταν η τραπεζα που ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ PC της.

Ηταν ιδιωτικη τραπεζα στην υπηρεσια της νεοταξιτικης μαφιας και περασε στην ιδιοκτησια του Αμερικανικου κρατους!

Καμμια συναλλαγη σε ολον τον πλανητη δεν γινοταν και δεν γινεται ακομα χωρις την εγκριση απο την FED

Καταλαβαινουμε λοιπον οτι τα αρχεια της τραπεζας αυτης εχουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΣΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!!!

Τωρα ισως να καταλαβουμε γιατι εδω και αρκετο καιρο βγαινουν παγκοσμια σκανδαλα στην φορα!

Τωρα ισως να καταλαβαινουμε σε ποια δυσκολη θεση βρισκονται τα νεοταξιτικα μαφιοζικα σκουπιδια!

Η μονη αντιδραση ολων των περιττωματων αυτων ειναι να βριζουν και να χυδαιολογουν εναντιον του Τραμπ!
Και να τον αποκαλουν τρελλο,γιατι δεν κανει πολιτικες πραξεις οπως ενας παγκοσμιος πολεμος,

Δεν δημιουργει προβληματα στον Αμερικανικο λαο,αντιθετως επιλυει,δεν αφήνει την οικονομια της Αμερικης να καταστραφει,αλλα κανει κινησεις που εχουν αποδωσει και στην μειωση της ανεργιας,και στις επενδυσεις!

Το μεγαλο τους ομως προβλημα ειναι οτι <<διεσωσε>> το δολαριο που το ειχαν ετοιμο για αφανισμο,με σκοπο το παγκοσμιο οικονομικο κραχ και την εναρξη νεου ναζιστοφασιστικου παγκοσμιου πολεμου με σκοπο την τελειοποιηση της <<παγκοσμιοποιησης>> και τον αφανισμο του ανθρωπινου γενους!!

Σημερα ο Τραμπ,εχοντας σταθεροποιησει το δολαριο,προχωρα και σε <<αποσταθεροποιηση>> της ασυδοτης και οχι ελευθερης αγορας!!

Οι δασμοι που επεβαλε εναντιον της ΕΕ του Καναδα και της Αργεντινης,αλλα και εναντιον της Κινας,σκοπο εχουν να τονωσουν την ανταγωνιστικοτητα των Αμερικανικων προιοντων εναντι των αλλων στην εσωτερικη αγορα σε πρωτη φαση!
Αλλα να δωσει και το σημα εναρξης της αντικαταστασης της ασυδοτης αγορας απο την ελευθερη μεν,υπο ορους δε!
Γιατι αυτο ειναι το <<μοτο>> των νεων παγκοσμιων δυναμεων!
Θελουν βλεπετε να τονωσουν τις οικονομιες ολων των χωρων
Και οχι να επιτρεπουν την ανοδο μερικων οικονομιων συγκεκριμενων χωρων εις βαρος των αλλων!(Πχ Γερμανια ΕΠΕ εις βαρος των χωρων του Ευρωπαικου νοτου,η της ιδιας ναζιστικης ΕΠΕ εις βαρος των ΗΠΑ!!!

Σε αυτο το σχεδιο σαφως συμφωνει και η Ρωσσια,που εχει τις ιδιες βλεψεις εδω και καιρο!!

Ο Πουτιν ειναι δεδηλωμενος πολεμιος της νεοταξιτικης αλητειας!

Τα <<μετρα>> εναντιον της Ρωσσιας που ψηφισαν οι νεοταξιτες στο Αμερικανικο Κογκρεσσο τελικα εξυπηρετησαν τα σχεδια των δυο δυνατων ανδρων!

Ελευθερωσαν τα χερια της Ρωσσιας για να μπορει να καλυψει τις ενεργειακες αναγκες της αναπτυσσομενης αδηφαγου Κινεζικης οικονομιας.
Ταυτοχρονα εφερε σε δυσκολη θεση την Γερμανια ΕΠΕ και τους συμμαχους της στην ΕΕ που ειχαν την Ρωσσια ως μοναδικο σχεδον ενεργειακο προμηθευτη.!!

Με την συμφωνη γνωμη Πουτιν-Τραμπ αλλα και την ενεργη συμμετοχη ενος μεγαλου μερους Ελληνων οικονομικων παραγοντων που συμμετειχαν στο σχεδιο αυτο,προωθειται η Ελλαδα ως ενεργειακος κομβος εξυπηρετησης της ΕΕ.
Και οχι μονον!

Ως κομβος εξυπηρετησης οικονομικων συμφεροντων των κρατων της Α.Μεσογειου(αγωγος med east)κρατα πλεον στο <<χερι>> την ΕΕ στο θεμα της ενεργειακης καλυψης της,αλλα εισερχεται και δυναμικα και στα <<πολιτικα>> πραγματα της Μ.Ανατολης,που ως φιλη και συμμαχος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ειναι ο ιδανικος διαμεσολαβητης για την ειρηνευση της!

Γιατι πλησιαζει ο καιρος της ηρεμιας για την πολυπαθη αυτη περιοχη,με τον αφανισμο του μορφωματος της Λωζανης Τουρκιας,την ιδρυση του Κουρδικου κρατους,αλλα και την δημιουργια Παλαιστινιακου κρατους με πρωτευουσα την Ιερουσαλημ!!

Σαφως και η Ελλαδα ανελαβε και την πρωτοκαθεδρια για την ομαλοποιηση των σχεσεων των βαλκανικων κρατων,εναντια στην διαιρετικη αλητεια της Γερμανιας ΕΠΕ.
Εχοντας πλεον το πανω χερι στην βραχυμεσομακροπροθεσμη τροφοδοσια με ενεργεια της ΕΕ αναλαμβανει η Ελλαδα και τον ρολλο του ηγετη της ΕΕ παραγκωνιζοντας την αδηφαγο εις βαρος των αλλων ευρωπαικων κρατων Γερμανικη ΕΠΕ.

Ολα αυτα ξεκινησαν με την συμφωνια του Μινσκ και λιγο ποιο πριν οταν η ηγεσια της ΝΤΠ καταλαβε οτι ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ!!
Τραμπ-Πουτιν-Ελληνισμος βαδιζουν χερι χερι για την μετατροπη της Γης σε εναν πλανητη των λαων και οχι των πιθηκων!

Και η εμφανης αρχη γινεται στην Σιγκαπουρη και με την συναντηση Τραμπ-Κιμ Γιονγκ Ουν!
21 Ιουνιου ειναι η ημερομηνια που η Μερκελ εχει περιθωρια να κανει ναζακια!!
Ελληνες,ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ!
Κι εσεις ξενακια που αγαπατε Ελληνικη σκεψη,μην τεμπελιαζετε!!
Εχουμε πολλη δουλεια!

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Θα τρέξουν κατοστάρι για να λάβουν το νούμερο που είναι κατεξοχήν και “πνευματικό νούμερο”.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Θα τρέξουν κατοστάρι για να λάβουν το νούμερο που είναι κατεξοχήν και “πνευματικό νούμερο”.

by admin
1 ημέρα ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (6/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (6/6/2026)

by admin
2 ημέρες ago
Ηλίας Καλλιώρας: Χανταϊός: Η προαναγγελθείσα ή μια πρώτη βολή μιας άλλης πανδημίας Νο2;
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας: Χανταϊός: Η προαναγγελθείσα ή μια πρώτη βολή μιας άλλης πανδημίας Νο2;

by admin
2 ημέρες ago
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: SOS ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: SOS ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;

by Anna
2 ημέρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (5/6/2026)

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (5/6/2026)

3 ημέρες ago
Γιατί η φούσκα της AI είναι έτοιμη να σκάσει; Η προειδοποίηση του Adams για την επικείμενη κατάρρευση

Γιατί η φούσκα της AI είναι έτοιμη να σκάσει; Η προειδοποίηση του Adams για την επικείμενη κατάρρευση

3 ημέρες ago
Ποιά βότανα βοηθούν την αναπνοή και καθαρίζουν τα πνευμόνια

Ποιά βότανα βοηθούν την αναπνοή και καθαρίζουν τα πνευμόνια

2 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΒΟΜΒΑ από ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ !! ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ οι 12 ΑΟΡΑΤΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ σε απλους προσκυνητές και…

    ΒΟΜΒΑ από ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ !! ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ οι 12 ΑΟΡΑΤΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ σε απλους προσκυνητές και…

    35 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: Θα τρέξουν κατοστάρι για να λάβουν το νούμερο που είναι κατεξοχήν και “πνευματικό νούμερο”.

    37 shares
    Share 15 Tweet 9
  • Πώς θα πιεις καθαρό νερό όταν το δίκτυο καταρρεύσει – Τρεις απλές μέθοδοι που σώζουν ζωές

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Σοκάρει ο Κινέζος Νοστράδαμος – Αποκαλύπτει το φρικτό σχέδιο των ΗΠΑ, μετά το Ιράν – Δεν έπεσε ποτέ έξω!

    29 shares
    Share 12 Tweet 7
  • Σχετικά με την εκταφή του Νικολάου Σωτηρόπουλου

    25 shares
    Share 10 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr