• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 14 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΜΑ@@ΚΕΣ ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !

8 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
0
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΜΑ@@ΚΕΣ ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !
0
SHARES
7
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Σήμερα θαύμα έγινε, στη χώρα την ωραία,
Έπειτα απ’ τις εκλογές που ήρθανε τα νέα.
Άθεοι πια να κυβερνούν από εδώ και πέρα,
και έτσι η Ελλάδα να βαδίζει με το διάβολο παρέα.
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ:

Α) ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ! ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΟΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ,
Β) ΟΤΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!

ΓΚΕΓΚΕ ΠΑΙΔΕΣ; ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ*! (ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ!) ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ!

ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ, ΘΕΛΩ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ – ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ:

ΠΛΑΤΩΝ: «Ο Θεός αεί γεωμετρεί» / «Ο Θεός έπλασε τον κόσμο κατά θεία αρμονία, όπως αυτή εκφράζεται με την μουσική κλίμακα»

ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ: «Η αστρονομία είναι η κορυφή όλων των πνευματικών τεχνών και πρέπει να θεωρείται η περισσότερο ευγενής ενασχόληση του ελεύθερου ανθρώπου. Και τούτο διότι δίδει μεγάλη απόλαυση στο πνεύμα. Διότι ποιος δεν διαβλέπει την εσωτερική και πληρεστάτη τάξη, που κατευθύνεται από τη θεία σοφία και δεν ωθείται προς τα υψηλά και δεν οφείλει να θαυμάζει τον Αρχιτέκτονα όλων των πραγμάτων, στον οποίο υπάρχει η ύψιστη μακαριότης και κάθε καλό;»

ΦΡΑΝΣΙΣ ΜΠΕΪΚΟΝ: «μικρή μόνον πόσις από το ποτήριο της φιλοσοφίας οδηγεί ίσως στην αθεΐα· ισχυρότερες όμως ροφήσεις επανάγουν στη θρησκεία» / «Μόνον η ημιμάθεια απομακρύνει από το Θεό, ενώ η αληθής επιστήμη οδηγεί εις Αυτόν» / «Ο Θεός δεν κάνει θαύματα για να πείσει τους αθέους, γιατί και τα συνηθισμένα έργα του, μπορούν να πείσουν».

ΤΖΟΝ ΚΕΠΛΕΡ: «Μέγας ο Κύριος ημών και μεγάλη η ισχύς αυτού και της συνέσεως αυτού ουκ έστιν αριθμός. Αινείτε αυτόν οι ουρανοί, αινείτε αυτόν ήλιος, σελήνη και πλανήται, εν πάση αισθήση προς το κατανοείν, εν πάση γλώσση προς το προσφωνείν τον Δημιουργόν σας. Αινείτε αυτόν ουράνιαι αρμονίαι, αινείτε αυτόν οι αυτήκοοι των εξαιρέτων αρμονιών. Αίνει και συ ψυχή μου, Κύριον τον Δημιουργόν σου, έως υπάρχω. Ότι εξ’ Αυτού και δι’ Αυτού και εις Αυτόν τα πάντα, και τα αισθητά και τα νοερά· τόσο εκείνα τα οποία αγνοούμε, όσο και εκείνα τα οποία γνωρίζουμε-ελαχίστη μερίς εκείνων. Διότι μέχρι τώρα τα περισσότερα είναι επέκεινα. Ατώ ο αίνος, η τιμή και η δόξα εις τους αιώνας των αιώνων. Αμην» (επίλογος στο έργο του «Αρμονία του Κόσμου»)

ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ: «Πρόθεση του Αγίου Πνεύματος είναι να μας διδάξει πώς πηγαίνει ένας προς τον ουρανό, και όχι πώς κινούνται οι ουρανοί» / «Τείνω να πιστεύω πως η αυθεντία της Αγίας Γραφής έχει στόχο να πείσει τους ανθρώπους για αυτές τις αλήθειες, που είναι απαραίτητες για τη σωτηρία τους και οι οποίες, απέχοντας πολύ από το να κατανοηθούν από τον άνθρωπο, δεν μπορούν να γίνουν αξιόπιστες με κάθε μάθηση ή οποιοδήποτε άλλο μέσο, παρά με την αποκάλυψη από το άγιο Πνεύμα.

ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ: «Εάν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, που δεν είναι αρκετά πεπεισμένοι για την ύπαρξη του Θεού και της ψυχής τους, ας μάθουν ότι όλα τα άλλα πράγματα, για τα οποία νομίζουν ίσως ότι είναι βεβαιότεροι, όπως ότι έχουν σώμα και ότι υπάρχει η Γη και οι αστέρες και τα παρόμοια, είναι λιγότερο βέβαια».

ΜΠΟΫΛ: «Το Ευαγγέλιο περιλαμβάνει πράγματι και αναπτύσσει ολόκληρο το μυστήριο της λυτρώσεως του ανθρώπου, τόσο, όσο είναι αναγκαίο να γνωρίσουμε για να σωθούμε» / «Όλα τα βιβλία του κόσμου, ακόμη και τα άριστα μεταξύ αυτών, συγκρινόμενα με την Αγία Γραφή, δεν είναι παρά πλανήτες, που έχουν όλο το φως και όλη την αίγλη τους από τον Ήλιο».

ΙΣΑΑΚ ΝΕΥΤΩΝ: «Είναι τυφλός εκείνος που δεν βλέπει αμέσως στην αρίστη και σοφοτάτη διάταξη των όντων, την άπειρη σοφία και αγαθότητα του παντοδυνάμου Δημιουργού, μωρός δε (=ανόητος) εκείνος που δεν τον ομολογεί».

ΛΑΒΟΥΑΖΙΕ: «Όσο περισσότερο ευρύνεται το πεδίο της επιστήμης, τόσο πολυαριθμότερες γίνονται οι αποδείξεις περί υπάρξεως παντοδύναμης δημιουργικής Πανσοφίας».

ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ -ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ**

– ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΤΥΦΛΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ “ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕΝ”!

ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΠΟΙΟΣ Χ@ΣΤΗΚΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, Ο ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, Ο ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ, Ο ΝΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ, ΟΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ; ΠΟΥ, ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑ@@ΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΟΤΑΝ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΪΝΣΤΑΪΝ -ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΗΣ (RESPECT ΝΙΚΟΛΑΚΗΔΕΣ!) ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΚΑ ΤΟΥΤΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΤΗ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΟΥΤΕ ΛΑΔΙ ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ; ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ:

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΓΙΑΤΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ;

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΜΑ@@ΚΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥΣ;

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΠΟΤΕ ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;

Ή ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΑΪΡΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;
ΛΕΩ, ΜΗΠΩΣ;

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΣΤΗΝ “ΜΙΑΝ, ΑΓΙΑΝ, ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ”, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΘΕΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΝ, ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ;

ΜΗΠΩΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΧΩΡΑΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ, ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ;

Ή ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ή ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΚΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ;

ΓΙΑΤΙ, ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΑΛΛΑ Η ΗΡΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ, ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ; ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΟΠΩΣ ΦΩΤΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΩΡΑΚΗ, ΤΟ ΓΛΕΖΟ, ΤΟ ΜΙΚΗ*** ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Ή ΕΣΤΩ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ (ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ) Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ, (ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

“Δεν είμαι θρησκόληπτος ούτε ψεκασμένος με όλο αυτό το μπούλινγκ που έγινε. Έχω γυρίσει 40 χώρες. Πρώτη φορά που έχω υποστεί τέτοιο μπούλινγκ επειδή είπα ή έγραψα υπέρ της θρησκείας. Ενώ συνεργάζομαι άψογα με Μουσουλμάνους ‘Αραβες που σέβονται αυτόν που πιστεύει. Στην Ελλάδα γίνονται περίγελος όσοι πιστεύουν. Ο Άγιος Πορφύριος έλεγε για το ‘Ιντερνετ, το είχε προβλέψει. Ηταν ο άγιος που προέβλεπε και ζούσε την τεχνολογία”.

ΕΝΩ, ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
“Η Ελλάδα και η Ρωμιωσύνη δεν πεθαίνει ποτέ κουφάλες ευρωπαίοι. Όταν εμείς κτίζαμε ναούς και γράφαμε κωμωδίες και τραγωδίες εσείς ζούσατε στις λάσπες, τρώγατε ωμό κρέας και μιλούσατε άπλυτοι με άναρθρες κραυγές.”

ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!
ΤΕΛΟΣ, ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ, Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΟΣΟ ΥΠΗΡΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ, ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ. (YES! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!)

ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΠΑΝΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ! ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!
ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ!

* ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΤΕ ΑΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ!
**
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ!
***

ΟΙ … ΜΑΪΜΟΥ ΑΘΕΟΙ.

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αποστόλου Από τη Μόρια στο Μπέλφαστ: Πώς η αθρόα λαθρομετανάστευση άλλαξε την Ελλάδα και αφύπνισε την Ευρώπη…
Slider

Αποστόλου Από τη Μόρια στο Μπέλφαστ: Πώς η αθρόα λαθρομετανάστευση άλλαξε την Ελλάδα και αφύπνισε την Ευρώπη…

by admin
25 λεπτά ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

by admin
14 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (13/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (13/6/2026)

by admin
24 ώρες ago
Δημήτρης Αλεξόπουλος: Ο Χαλκός ανεβαίνει και το Ασημί πέφτει, τι συμβαίνει;
Slider

Δημήτρης Αλεξόπουλος: Ο Χαλκός ανεβαίνει και το Ασημί πέφτει, τι συμβαίνει;

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΡΗΤΗ: ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΡΗΤΗ: ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

14 ώρες ago
«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ» – Ο Γκεκόπουλος Συνδέει Μεταναστευτικό, Ενέργεια & Ψηφιακό Έλεγχο

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ» – Ο Γκεκόπουλος Συνδέει Μεταναστευτικό, Ενέργεια & Ψηφιακό Έλεγχο

4 ημέρες ago
Γερουσιαστής [Sen.] Ron Johnson Η συγκάλυψη των παρενεργειών των εμβολίων είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ζωής μας

Γερουσιαστής [Sen.] Ron Johnson Η συγκάλυψη των παρενεργειών των εμβολίων είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ζωής μας

1 ημέρα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΜΟΥΓΚΑ στα ΔΕΛΤΙΑ !! ΗΡΘΕ ο Νέος ΦΟΡΟΣ του ΑΕΡΑ που Αναπνέουμε

    ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΜΟΥΓΚΑ στα ΔΕΛΤΙΑ !! ΗΡΘΕ ο Νέος ΦΟΡΟΣ του ΑΕΡΑ που Αναπνέουμε

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!

    74 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

    19 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Voice to skull «Φωνή στο Κρανίο». Η τεχνολογία που εξηγεί τις μπαλκονίτιδες;

    18 shares
    Share 7 Tweet 5
  • Ηλίας Καλλιώρας. Τραμπ: Από το «ήξεις, αφίξεις» στην εισβολή στο Ιράν και τον Γ’ΠΠ

    25 shares
    Share 10 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr