Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ;
Η πρόσφατη επιβεβαίωση της προφητείας μου περί ελαφρού αμερικανικού βομβαρδισμού στο Ιράκ και όχι πολεμικής σύρραξης στο Ιράν με αναγκάζει να παραθέσω με αδιάψευστες αποδείξεις μερικές από τις πιο απίστευτες και πολύ λεπτομερείς προφητείες που ΔΗΛΩΣΑ ΔΗΜΟΣΙΑ στο Facebook.Όπως θα δείτε και εσείς είναι πράγματι εντελώς απίθανο να είναι αυτές προϊον απλής στρατηγικής ανάλυσης αφού αναφέρουν γεωγραφικές περιοχές και γεγονότα που όταν έγω τις δημοσίευα ούτε καν υπήρχε σκέψη ή αναφορά από οποιονδήποτε για την εκεί ραγδαία εξέλιξη των γεγονότων.
Ας τις δούμε μία-μία…
1)Το γεγονός : Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 οι ΗΠΑ βομβάρδισαν και εξόντωσαν 8 υψηλόβαθμους Ιρανούς αξιωματούχους όπως τον στρατηγό Κασέμ Σουλεϊμανί,επικεφαλή της Δύναμης Κουντς («Ιερουσαλήμ») των Φρουρών της Επανάστασης και τον Αμπού Μάχντι αλ Μουχάντις, δεύτερο τη τάξει στις Δυνάμεις Λαϊκής Κινητοποίησης.
Η προφητεία μου: Facebook 19 Σεπτεμβρίου 2019 έγραψα:« Δεν πρόκειται να γίνει κανένας πόλεμος στο Ιράν μόνο ελαφρύς βομβαρδισμός στο Ιράκ.Μόσχα 1987 o Πούτιν είχε τις ομορφότερες κυρίες ».

Λινκ εδώ: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10157728490401462&id=819461461
Μην περιμένετε ειδικότερη επεξήγηση για το δεύτερο σκέλος της ανάρτησης μου.Κάποια πράγματα ούτε λέγονται,ούτε και αναλύονται ελαφρά τη καρδία.Εσείς καλύτερα επικεντρωθείτε στο πρώτο σκέλος,όπου όχι μόνο αναφέρω συγκεκριμένα τον ελαφρύ και χειρουργικά στοχευμένο βομβαρδισμό στο Ιράκ (το οποίο εξαιτίας του πολέμου στη Συρία είχε ξεχαστεί) αλλά τονίζω ότι δεν θα γίνει πόλεμος στο Ιράν.Οι νεκροί φυσικά ήταν Ιρανοί. Μέχρι εκεί.
2)Το γεγονός : Η κλιμάκωση στη Λιβύη:Είναι γνωστή η ξαφνική και απότομη αύξηση της έντασης στην επίσης ξεχασμένη Λιβυή,η οποία και μέσω της συμφωνίας του Ερντογάν έγινε η υπ’αριθμόν ένα πιο θερμή περιοχή στην Αντολική Μεσόγειο αυτή τη στιγμή.
Η προφητεία μου : Facebook-προσέξτε τώρα πόσο πίσω-19 Οκτωβρίου του 2017 (μίλαγε κανείς τότε για Λιβύη;) γράφω: «Η αναβάθμιση των F16 ονομάζεται Λιβύη………».Αναφέρομαι φυσικά στο ότι η στόχευση των εξοπλιστικών προγραμμάτων της Ελλάδος θα έπρεπε να βασίζεται στη στρατηγική σημασία που θα παίξει για τα συμφέροντα μας η Λιβύη και πράγματι σήμερα αυτό ισχύει .
Λινκ εδώ: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10155869600981462&id=819461461
Αυτές λοιπόν είναι οι δύο απίστευτες προφητείες μου σχετικά με τα μελλούμενα,τις οποίες σήμερα βλέπουμε στις οθόνες μας ως γεγονότα.
Εύχομαι να έχουμε ένα υπέροχο έτος με υγεία,ευτυχία και κάθε καλό.
Χρόνια Πολλά!
Copyright Δημήτρης . Α . Αλεξόπουλος 2020
ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ Ή ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΥ ΜΟΥ.





