• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 8 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Τώρα και η Ρωσία “ενοχλείται” από την αγορά γαλλικών οπλικών συστημάτων

6 έτη ago
in ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
0
Τώρα και η Ρωσία “ενοχλείται” από την αγορά γαλλικών οπλικών συστημάτων
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google
Κανείς δεν θέλει τεχνολογικά εξελιγμένες ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στην Α.Μεσόγειο

Μετά την Γερμανία και τις ΗΠΑ που διατηρούν επιφυλάξεις για την αγορά γαλλικών οπλικών συστημάτων από την Ελλάδα, σειρά παίρνει τώρα η Ρωσία και η αμυντική της βιομηχανία, ενώ έχουμε και φιλοδοξίες στην Α.Μεσόγειο που αποτελεί πλέον το επίκεντρο της διεθνούς κοινότητας.

Φαίνεται ότι οι Ρώσοι ενοχλήθηκαν και αυτοί μετά τους υπολοίπους, διότι δεν συμμετέχουν σε κανένα ελληνικό υπό εξέταση εξοπλιστικό πρόγραμμα (κακώς βέβαια) που αφορά χερσαίο, ναυτικό ή εναέριο σύστημα.

Ρωσικές πληροφορίες λοιπόν στο τύπο αναφέρουν πως είναι πολύ περίεργο ότι θα πραγματοποιηθεί πενταπλάσια αύξηση του ποσού που διατίθεται για αγορές όπλων με συνολική μείωση του ελληνικού προϋπολογισμού περίπου 4,6 δισεκατομμυρίων ευρώ τον επόμενο χρόνο.

“Ο κύριος δικαιούχος της επερχόμενης μαζικής αγοράς όπλων από τους Έλληνες, προφανώς, θα είναι η Γαλλία. Το Παρίσι υποστήριξε έντονα την Αθήνα στην πρόσφατη κλιμάκωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σε αυτό το πλαίσιο, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Γάλλοι θα εφοδιάσουν τους Έλληνες με 18 μαχητικά Rafale, και τις νέες φρεγάτες κλάσης BELH@RRA, καθώς και… άλλα οπλικά συστήματα.

Η αγορά από την Ελλάδα αμυντικών προϊόντων από το ευρωπαϊκό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα θα πρέπει να επιφέρει και την κριτική της ΕΕ, σχετικά με τις σημαντικές δημοσιονομικές δαπάνες της Ελλάδος στο πλαίσιο της αδύναμης οικονομικής ανάπτυξης της χώρας και στο πλαίσιο της συνεχούς υποστήριξης από διεθνείς δανειστές”, καταλήγει ο Ρώσος ειδικός.

Ο ίδιος ειδικός εκ Μόσχας όμως, ξεχνά επιμελώς ότι οι Τούρκοι απειλούν συνεχώς και αδειαλείπτως τα ελληνικά συμφέροντα στην θάλασσα μαζί με ελληνικά νησιά, ενώ πραγματοποιούν συνεχείς παραβιάσεις στον αέρα και την θάλασσα.

Πως λοιπόν να κοιτάξει η Ελλάδα το δημοσιονομικό της τομέα αποκλειστικά, κλείνοντας τα μάτια της στις τουρκικές προκλήσεις;

Στο κάτω-κάτω της γραφής σύμφωνα με παλαιότερους σε άλλες εποχές “μπορεί ψωμί να μην έχουμε να φάμε, την άμυνα της πατρίδος μας δεν θα την αφήσουμε στην τύχη της”.

Με όλα αυτά όμως βλέπουμε ουσιαστικά έναν “υπόγειο πόλεμο” ο οποίος έχει ξεσπάσει κατά της απόκτησης του απολύτως αναγκαίου πολεμικού υλικού από τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις που ξάφνιασαν πολλούς, ειδικά στο Αιγαίο και την Α. Μεσόγειο τους τελευταίους μήνες .

Μέσα σε αυτούς, εκτός των Τούρκων, είναι Γερμανοί, Ρώσοι, Ιταλοί κά οι οποίοι όμως έχουν βλέψεις στην Α.Μεσόγειο.

Η Γαλλία από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η ελληνο-τουρκική κρίση, έσπευσε να αποστείλει τεχνικούς στην Αθήνα για να τσεκάρουν τους γαλλικής κατασκευής πυραύλους (scalp, Exocet και Mika ), που διαθέτει το ελληνικό οπλοστάσιο, ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι αξιόμαχοι εάν απαιτηθεί να χρησιμοποιηθούν.

Για αυτό και η ελληνική κυβέρνηση στράφηκε στο Παρίσι σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Η Γερμανία για παράδειγμα, εξέφρασε άμεση αδυναμία (χωρίς δεύτερη σκέψη) όταν ζητήσαμε την άμεση διάθεση σύγχρονων τορπιλών για τα υποβρύχια 214. Το γιατί αφορά βέβαια την κατά παράδοση φιλοτουρκική στάση της την οποία θα γευθεί και αυτή σύντομα τις “ορέξεις” απο τον σουλτάνο Ερντογάν, ο οποίος παρακολουθεί Γερμανούς πολίτες τουρκικής καταγωγής εντός γερμανικού εδάφους, ενώ η ΜΙΤ έχει διεισδύσει στον γερμανικό στρατό.

Η ουσία είναι ότι κανείς στην κυριολεξία δεν επιθυμεί μια ισχυρή Ελλάδα, η οποία θα διαθέτει αξιόμαχες και προπάντων σύγχρονες ένοπλες δυνάμεις, διότι όλοι τους έχουν τα δικά τους ύποπτα και υπόγεια σχέδια ειδικά στην Α.Μεσόγειο που είναι ένα ατελείωτο χρυσωρυχείο.

pentapostagma.gr

Tags: slide6
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Στράτευση γυναικών: Όταν και αυτό το φιάσκο «βαφτίζεται επιτυχία»
Slider

Στράτευση γυναικών: Όταν και αυτό το φιάσκο «βαφτίζεται επιτυχία»

by admin
10 ώρες ago
Αιφνίδιος θάνατος 48χρονου στελέχους του ΠΝ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Αιφνίδιος θάνατος 48χρονου στελέχους του ΠΝ

by admin
5 ημέρες ago
Τα 5 φονικά οπλικά συστήματα που αναμένει η Ελλάδα εντός 2026
Slider

Τα 5 φονικά οπλικά συστήματα που αναμένει η Ελλάδα εντός 2026

by admin
1 εβδομάδα ago
Πέθανε Ξαφνικά εν ώρα υπηρεσίας και 47χρονος αρχιλοχίας, πατέρας 4 παιδιών
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πέθανε Ξαφνικά εν ώρα υπηρεσίας και 47χρονος αρχιλοχίας, πατέρας 4 παιδιών

by admin
4 εβδομάδες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ – ΕΠΑΘΕ…

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ – ΕΠΑΘΕ…

4 ημέρες ago
Γ.Μ: Ο φοβιστάρας ….

Γ.Μ: Ο φοβιστάρας ….

2 ημέρες ago
Ανεστίδης: Με δικαίωσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Θα τους τρελάνω στις αγωγές γιατί σπίλωσαν το όνομά μου!

Ανεστίδης: Με δικαίωσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Θα τους τρελάνω στις αγωγές γιατί σπίλωσαν το όνομά μου!

4 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΒΟΜΒΑ από ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ !! ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ οι 12 ΑΟΡΑΤΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ σε απλους προσκυνητές και…

    ΒΟΜΒΑ από ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ !! ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ οι 12 ΑΟΡΑΤΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ σε απλους προσκυνητές και…

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Σοκάρει ο Κινέζος Νοστράδαμος – Αποκαλύπτει το φρικτό σχέδιο των ΗΠΑ, μετά το Ιράν – Δεν έπεσε ποτέ έξω!

    38 shares
    Share 15 Tweet 10
  • Αυτοί που επέβαλαν μάσκες στον Οίκο του Θεού – Τώρα το σύστημα τους το ανταπέδωσε!

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Κόκκινος συναγερμός, επείγον μήνυμα Ιράν: Θα χτυπήσουμε με όλη μας τη δύναμη βάσεις των ΗΠΑ στη Μεσόγειο – Τρόμος στη Σούδα

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: Θα τρέξουν κατοστάρι για να λάβουν το νούμερο που είναι κατεξοχήν και “πνευματικό νούμερο”.

    40 shares
    Share 16 Tweet 10

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr