• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 14 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : HAARP, ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ / ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;

3 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
0
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : HAARP, ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ / ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;
59
SHARES
2.9k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Και αίφνης βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα και άλλες “θεομηνίες”! Φωτιές κατακαίνε εκτάσεις -δασικές, καλλιεργήσιμες και κατοικημένες- πλημμύρες καταστρέφουν φύση και περιουσίες στο πέρασμά τους, σεισμοί μικροί, μεσαίοι, μεγάλοι ταρακουνάνε τον πλανήτη, ηφαίστεια που κοιμούνταν επί χρόνια ξυπνούν! Και δόξα τω Θεώ βρήκαμε σε ποιον να τα φορτώσουμε όλα αυτά: άλλα μεν στο Θεό που μαίνεται εναντίον του πλάσματός Του (εξ ου και θεομηνίες) άλλα δε στην … κλιματική αλλαγή! Yeah… Και μηδέ γαλή μηδέ ζημία…

Έλα όμως που υπάρχει και αυτό το HAARP, που δεν το λες και πολύ αθώο και που, θέλουν δε θέλουν εκείνοι που το χειρίζονται, έχουν βγει στη φόρα όλες οι δυνατότητες του κατά τα άλλα “μυστικού ερευνητικού προγράμματος”.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ HAARP

Πληροφορίες από https://evaggelatos.com/?p=12167

Το High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) είναι ένα ιονοσφαιρικό ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο δημιούργησε η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Λέγεται, ότι βασίζεται σε ιδέα του Nikola Tesla, ο οποίος οραματίστηκε τη δημιουργία μιας τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής ασπίδας στην ιονόσφαιρα, η οποία θα μπορούσε να προφυλάξει τη γη από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ως γνωστόν όμως, κάθε τεχνολογική εφεύρεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για καλούς αλλά και για κακούς σκοπούς, ανάλογα σε τίνος τα χέρια θα πέσει. Και μπορεί ο Tesla να είχε το δικό του όραμα αλλά οι φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι, δεν το ασπάστηκαν κατ΄ανάγκην.

Γιατί πέρα από τις άλλες χρήσεις του (βελτίωση των τηλεπικοινωνιών, στρατηγικοί σκοποί, ανεύρεση κοιτασμάτων κλπ.), το HAARP εξαρχής ήταν ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα ελέγχου του καιρού, το οποίο σύμφωνα με τον δρ. Eastlund μπορεί να προκαλέσει διάφορα καιρικά φαινόμενα όπως καταιγίδες, τυφώνες, πλημμύρες, καθώς επίσης και να υπερθερμάνει συγκεκριμένα τμήματα του γήινου φλοιού για την πρόκληση σεισμών και έκρηξης ηφαιστείων!!! Και αυτά τα φαινόμενα ολοένα και πληθαίνουν!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ HAARP ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ;

Ναι και συγκεκριμένα για το φονικό σεισμό και τα τσουνάμι στην Ιαπωνία την 11/03/2011, που όλως τυχαίως έγιναν λίγο μετά την άρνησή της, να υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας με τις ΗΠΑ και να παράσχει βοήθεια στο ΝΑΤΟ εναντίον της Λιβύης. Γραφήματα που σχεδιάστηκαν και δημοσιεύτηκαν αποδεικνύουν την άμεση συσχέτιση μεταξύ της δραστηριότητας του HAARP και των σεισμών που προκλήθηκαν και που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον δεκαπέντε χιλιάδες ανθρώπους.

Επίσης, υπάρχουν πλέον επιστημονικά στοιχεία -μετά από μετρήσεις που έγιναν από όργανα που βρίσκονται στη Μαύρη θάλασσα- πως και ο τελευταίος σεισμός στη ΒΑ Τουρκία, ήταν αποτέλεσμα της χρήσης του HAARP. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που ακούστηκε και από τουρκικά επίσημα χείλη και κανείς δεν το διέψευσε ενώ είναι σε όλους μας γνωστή η στροφή της πλάτης του Ταγιπάκου σε ΗΠΑ, Δύση και ΝΑΤΟ.

ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ, Η ΑΙΤΝΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Να μην ξεχνάμε, ότι η Ισλανδία ήταν η χώρα που το 2010 αρνήθηκε την πληρωμή των χρεών της και έδιωξε με τις κλωτσιές το ΔΝΤ, ξεκίνησε έρευνες κατά των υπευθύνων για την οικονομική κρίση, εξεδίωξε τραπεζίτες και υιοθέτησε νέο σύνταγμα, για να απαλλαγεί από τους οικονομικούς της δυνάστες.

Σχετικό ή άσχετο ουδείς γνωρίζει. Πάντως τόσο το 2010, όσο και το 2011 είχαμε έκρηξη του πιο ενεργού ηφαιστείου της χώρας, ενώ πάλι τώρα η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη:

Χιλιάδες σεισμοί σε μία εβδομάδα, 600 σεισμοί σε λίγες ώρες, δρόμοι ανοίγουν, σπίτια διαλύονται, περιοχές εκκενώνονται και χιλιάδες κάτοικοι μένουν στο δρόμο. Οι μετρητές εντόπισαν αυξημένα επίπεδα διοξειδίου του θείου, δείκτη που σημαίνει, ότι υπάρχει υψηλή πιθανότητα έκρηξης του ηφαιστείου Fagradalsfjall.

Αν τελικά συμβεί αυτό, τα αποτελέσματα θα είναι οδυνηρά τόσο για τη χώρα, αφού θα απελευθερώνονταν τοξικές αναθυμιάσεις, όσο και για ολόκληρη την Ευρώπη, στην οποία ενδέχεται να μεταφερθούν σύννεφα από θείο για πολλούς μήνες, προκαλώντας ακόμα και “πυρηνικό χειμώνα”!!!

Επίσης:

Έκρηξη ηφαιστείου στη Νέα Γουινέα. Η τέφρα υψώθηκε στα 15.000 μέτρα.

Το ηφαίστειο της Ουάσιγκτον Mount St. Helens “επανα-φορτίζεται”, 50 μικροί σεισμοί καταγράφηκαν σε 1 εβδομάδα.

Αλλά και στη γειτονιά μας η Αίτνα κάθε τόσο βρυχάται, ενώ μην ξεχνάμε και το δικό μας, της Σαντορίνης, που δόξα τω Θεώ μισοκοιμάται αλλά κάθε τόσο επιστήμονες κάνουν λόγο για πιθανή έκρηξη:

https://www.dnews.gr/eidhseis/koinonia/427262/thema-xronou-na-ekragei-to-ifaisteio-sti-santorini-ti-proeidopoioyn-geologoi

ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ

Ακραία φυσικά φαινόμενα πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Σεισμοί και εκρήξεις ηφαιστείων πάντα γίνονταν και πάντα θα γίνονται. Η αδιαμφισβήτητη αλήθεια όμως είναι, ότι πλέον υπάρχει και ένα όπλο που λέγεται HAARP, που μπορεί όλα αυτά να τα προκαλέσει σε μέγιστη ένταση και συχνότητα με τεχνητό τρόπο και δυστυχώς το όπλο αυτό βρίσκεται σε χέρια δoλοφόνων!

Πρόκειται για τα ίδια σατανικά μυαλά που στόχο τους έχουν την υποδούλωση της ανθρωπότητας, που προωθούν τα σκευάσματα του θανάτου, την τεχνολογία ισοτοπικής σήμανσης για τη λήψη βιομετρικών δεδομένων, τις πόλεις – φυλακές των δεκαπέντε λεπτών.

Πρόκειται για τους ίδιους ακριβώς που ανοίγουν εστίες πολέμου σε όλον τον πλανήτη δημιουργώντας προβοκάτσιες και βάζοντας λαούς να αλληλοσφαχτούν.

Και θα ήμασταν τουλάχιστον αφελείς, αν πιστεύουμε, ότι έχοντας στα χέρια τους ένα όπλο με τόσο μεγάλες δυνατότητες δε θα το χρησιμοποιήσουν για να φέρουν την απόλυτη φρίκη και καταστροφή.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Μόλις πρόσφατα η τροφομάνα της Ελλάδας Θεσσαλία έζησε πρωτόγνωρες καταστροφές από τις πλημμύρες με ανυπολόγιστες συνέπειες αρχικά για τους ίδιους τους πληγέντες, που έχασαν ανθρώπους και περιουσίες και βρέθηκαν εν μια νυκτί στο δρόμο και στη συνέχεια για όλην την Ελλάδα, αφού χάθηκε το πιο σημαντικό μέρος της εγχώριας παραγωγής.

Και όταν κάποιοι «συνωμοσιολόγοι, ψεκασμένοι» αποκάλυψαν την ύπαρξη Εταιρείας Τροποποίησης του Καιρού στη Θεσ/νίκη κανείς δε μας απάντησε, ποιος ο σκοπός ύπαρξής της και γιατί δεν επιστρατεύτηκε, για να μετριάσει το μέγεθος της κακοκαιρίας.

ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Και ίσως είμαι υπερβολικά καχύποπτη αλλά όλα αυτά τα πρωτοφανή, όσον αφορά στην ένταση και τη συχνότητα καιρικά φαινόμενα μου φέρνουν στο μυαλό άρθρο που είχα διαβάσει προ δεκαετιών σχετικά με τους λεγόμενους «κλιματικούς πρόσφυγες».

Ο όρος χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά τελευταία και αναφέρεται στους ανθρώπους που θα αναγκαστούν, να εγκαταλείψουν τις εστίες τους ή ακόμα και τη χώρα τους ελέω…  κλιματικής αλλαγής. Έτσι μετά τους οικονομικούς μετανάστες και τους πρόσφυγες (ένεκα πολέμου) οι κινούντες τα νήματα θα βρεθούν στην ευχάριστη γι΄ αυτούς θέση, να πρέπει να διαχειριστούν και τις ζωές των λεγόμενων κλιματικών προσφύγων. Yeah…

Γιατί, τι καλύτερο θα μπορούσαν, να ονειρευτούν οι εχθροί του ανθρωπίνου γένους από μάζες ανθρώπων ξεριζωμένων, που δεν έχουν πού την κεφαλή κλίναι και που για ένα πιάτο φαγητό, έστω και προχώ σαν αυτά με τα έντομα, όχι μόνο θα χιλιοτρυπηθούν με τα σωτήρια σκευάσματα του κτηνιάτρου Μπουρλά, όχι μόνο ψηφιακές ταυτότητες και χαράγματα σε χέρι, μέτωπο και όπου λάχει θα δεχτούν αλλά και τεμενάδες και στρωτές μετάνοιες θα κάνουν στον όποιο σωτήρα εμφανιστεί μπροστά τους;

Και βέβαια τα πρώτα σημάδια είναι ήδη μπροστά μας:

Η … φιλάνθρωπη νεοταξίτικη Αυστραλία χορηγεί κλιματικό άσυλο στους κατοίκους του Τουβαλού, ενός αρχιπελάγους στον Ειρηνικό Ωκεανό, που απειλείται από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας. Να φανταστώ, ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες το παράδειγμά της;

ΤΟ HAARP ΚΑΙ ΟΙ … ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Και κάπως έτσι θα μπορούσε η Αμερική να γίνει μερική, αν για παράδειγμα είχαμε μια έκρηξη του γιγάντιου ηφαιστείου Yellowstone ή έναν δυνατό σεισμό από το ρήγμα του Σαν Αντρέας.

Ή κάπως έτσι θα μπορούσαν, να συμβούν  τα όσα τρομακτικά περιγράφει το όραμα της ηλικιωμένης:

«Παιδιά μου, η Χίος θα καεί, το ίδιο και η Λέσβος! Το θηρίο που είναι στο Αιγαίο με 9,5 ρίχτερ θα ξυπνήσει… Η Κρήτη, τα νησιά, θα γίνουν στάχτη και ερείπια, νεκροί πολλοί, συντρίμμια, οι φλόγες καίνε τα πάντα, βοήθεια από κανέναν!… Τι πελώρια κύματα σηκώνονται, Θεέ μου, για να σβήσουν τις φωτιές!!! Σκοτάδι και στάχτες παντού… Χάνεται ο ήλιος από την Ελλάδα… Μοιρολόγια και βλασφημίες ακούγονται από άκρη σε άκρη της Ελλάδας… Ο κόσμος τρέχει πάνω-κάτω… Τρελοί όλοι, δεν ξέρουν πού πατάνε και πού βρίσκονται!!! Τι κακό θα μας βρει όλους»!!!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ:

ΟΤΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΣΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑ…

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΣ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ ΘΕΩ ΜΑΛΛΟΝ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ…

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

by admin
5 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (13/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (13/6/2026)

by admin
15 ώρες ago
Δημήτρης Αλεξόπουλος: Ο Χαλκός ανεβαίνει και το Ασημί πέφτει, τι συμβαίνει;
Slider

Δημήτρης Αλεξόπουλος: Ο Χαλκός ανεβαίνει και το Ασημί πέφτει, τι συμβαίνει;

by admin
15 ώρες ago
Ηλίας Καλλιώρας. Τραμπ: Από το «ήξεις, αφίξεις» στην εισβολή στο Ιράν και τον Γ’ΠΠ
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας. Τραμπ: Από το «ήξεις, αφίξεις» στην εισβολή στο Ιράν και τον Γ’ΠΠ

by admin
17 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Το παιχνίδι είναι στημένο» – ΒΟΜΒΕΣ για Ρόδο, Τουρκία και Μενδώνη

Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Το παιχνίδι είναι στημένο» – ΒΟΜΒΕΣ για Ρόδο, Τουρκία και Μενδώνη

2 ημέρες ago
Αρμαγεδδών στον Περσικό – Ακραία σχέδια για χρήση πυρηνικών κατά Ιράν – Σοκ από Trump σε μυστική σύσκεψη στις ΗΠΑ

Αρμαγεδδών στον Περσικό – Ακραία σχέδια για χρήση πυρηνικών κατά Ιράν – Σοκ από Trump σε μυστική σύσκεψη στις ΗΠΑ

3 ημέρες ago
«BlackCore» και ισραηλινό «Dark Tech»: Μπορεί να υπάρξει παρέμβαση «ψηφιακών μισθοφόρων» στις ελληνικές εκλογές;

«BlackCore» και ισραηλινό «Dark Tech»: Μπορεί να υπάρξει παρέμβαση «ψηφιακών μισθοφόρων» στις ελληνικές εκλογές;

2 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!

    Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!

    65 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Ηλίας Καλλιώρας. Τραμπ: Από το «ήξεις, αφίξεις» στην εισβολή στο Ιράν και τον Γ’ΠΠ

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Το έψαχναν 81 χρόνια και το εντόπισαν σε βάθος 203 μέτρα στη θάλασσα του Αιγαίου

    19 shares
    Share 8 Tweet 5
  • ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΜΟΥΓΚΑ στα ΔΕΛΤΙΑ !! ΗΡΘΕ ο Νέος ΦΟΡΟΣ του ΑΕΡΑ που Αναπνέουμε

    18 shares
    Share 7 Tweet 5
  • Η μικρή ήταν 11 χρόνων και η Παναγία της έδειξε τον πόλεμο. Η μικρή την ρώτησε πότε θα γίνει αυτό και η Παναγία της απάντησε …”

    51 shares
    Share 20 Tweet 13

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr