• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Ὁ Ποῦτιν πάει γιά 5η θητεία !

3 έτη ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Όπως αναμενόταν εδώ και καιρό, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση λέγοντας ότι επιδιώκει να επανεκλεγεί το 2024 – μια ψηφοφορία που θα διεξαχθεί μεταξύ 15 Μαρτίου και 17 Μαρτίου 2024. Ο νικητής θα αναλάβει καθήκοντα στις αρχές Μαΐου. Σε περίπτωση νίκης του σημερινού προέδρου, αυτή θα ήταν η πέμπτη θητεία του ως αρχηγός κράτους, και θα τον τοποθετούσε στο αξίωμα μέχρι το 2030 , αφού έχει ήδη πλησιάσει σχεδόν το ένα τέταρτο του αιώνα στην εξουσία .

Είναι ενδιαφέρον ότι το Κρεμλίνο έριξε τη δήλωση του Πούτιν ως μέρος «αυθόρμητων» δηλώσεων που ακολούθησαν την τελετή βράβευσης προς τιμήν των βετεράνων του πολέμου…

« Δεν θα σας το κρύψω – είχα διάφορες σκέψεις για αυτό με την πάροδο του χρόνου, αλλά τώρα, έχετε δίκιο, είναι απαραίτητο να λάβετε μια απόφαση», είπε ο Πούτιν σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε μετά την εκδήλωση. «Θα διεκδικήσω την Προεδρία της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

Τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης ήδη κάνουν προεπισκόπηση ότι τα προσφάτως προσαρτημένα εδάφη του Ντονμπάς θα ψηφίσουν στις εκλογές :

 

Ο Ρώσος ηγέτης έκανε τις δηλώσεις του σε μια τελετή όπου απένειμε το μετάλλιο ” Ήρωας της Ρωσίας”   σε στρατιωτικούς που είχαν λάβει μέρος στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση κατά της Ουκρανίας. Ο ήρωας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Αρτιόμ Ζόγκα, ο οποίος ονομάστηκε πρόσφατα πρόεδρος του κοινοβουλίου του ρωσικού ομοσπονδιακού υποκειμένου, ρώτησε αν θα είναι υποψήφιος το 2024 και εκείνος απάντησε καταφατικά.

Το πλάνα από την τελετή δείχνουν τον Ζόγκα να σφίγγει τα χέρια με τον Πούτιν και να του λέει ότι ολόκληρο το Ντονμπάς θα ήθελε να συμμετάσχει στις εκλογές . «Χάρη στις ενέργειές σας… απελευθερωθήκαμε, είχαμε την ευκαιρία να επιλέξουμε… Είστε ο πρόεδρός μας… Είμαστε η ομάδα σας, σας χρειαζόμαστε, η Ρωσία σας χρειάζεται», είπε.

Η νόμιμη οδός πρός την αναμενόμενη πέμπτη θητεία, άνοιξε όταν το 2020 ο ρωσικός πληθυσμός ψήφισε για να  εγκρίνει με συντριπτική πλειοψηφία  μια αναθεώρηση του εθνικού συντάγματος. Υποθέτοντας ότι θα κέρδιζε ξανά με συντριπτική νίκη, αυτό σημαίνει ότι ο 71χρονος Πούτιν θα μπορούσε θεωρητικά να παραμείνει στην εξουσία ακόμη και το 2036, αν ήθελε να πάει τόσο μακριά (υποθέτοντας δύο ακόμη συνεχόμενες θητείες). Εκείνη τη χρονιά θα ήταν 83 ετών.

Στην εξουσία από το 2000, αυτές οι προηγούμενες αλλαγές στον νόμο του επιτρέπουν να θέσει υποψηφιότητα για δύο ακόμη θητείες στο Κρεμλίνο μόλις λήξει η τρέχουσα θητεία του το 2024. Ο νόμος τώρα ουσιαστικά “επαναφέρει” τον αριθμό των θητειών που έχει ήδη εκπληρώσει , οι οποίες εκτείνονται σημαντικά τον δρόμο της επιστροφής στο 2000 (με εξαίρεση τη θητεία του Ντμίτρι Μεντβέντεφ ως προέδρου, 2008-2012).

Ένας πρώιμος δείκτης των προθέσεων του Πούτιν εμφανίστηκε μέχρι το 2020, όταν  είπε στους δημοσιογράφους  ενώ συζητούσε εκείνη την εποχή τις προτεινόμενες συνταγματικές αλλαγές: «Δεν αποκλείω την πιθανότητα να διεκδικήσω το αξίωμα, εάν αυτό προκύψει στο Σύνταγμα. . Θα δούμε.” Είπε επίσης εκείνη την εποχή, «Δεν έχω αποφασίσει τίποτα για τον εαυτό μου ακόμα», σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις της κρατικής τηλεόρασης.

Πολύ πιθανό, ο ρωσικός πληθυσμός θα συσπειρωθεί επιθυμώντας έναν «ισχυρό» και «αποδεδειγμένο» ηγέτη που θα μπορεί να σταθεί απέναντι στη Δύση, και στην Ουάσιγκτον και το ΝΑΤΟ ειδικότερα, και πάλι ειδικά δεδομένης της φύσης του πολέμου με αντιπροσώπους αυτού που συμβαίνει στην Ουκρανία και δεδομένου παραμένει σαφές ότι η ρωσική πλευρά «κερδίζει». ..

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Πούτιν είχε στην πραγματικότητα σημαντικούς αμφισβητίες που είχαν μεγάλη αναγνώριση ονόματος στη Ρωσία (ακόμη και κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Μεντβέντεφ, ο Πούτιν θεωρούνταν η «πραγματική δύναμη» ενώ βρισκόταν στον ρόλο του πρωθυπουργού). Η Δύση θα έλεγε ότι το Κρεμλίνο καταπιέζει ή εγκλωβίζει οποιουσδήποτε πολιτικούς αντιπάλους ή αντιπολιτευόμενους (όπως ο Ναβάλνι, ο οποίος στην πραγματικότητα δεν είχε ποτέ πολύ ψηλά ποσοστά, ανεξάρτητα από τις δημοσκοπήσεις) – ενώ πολλοί Ρώσοι θα έβλεπαν στον Πούτιν εθνική ενότητα και δύναμη. Μετά την ένοπλη εξέγερση του Βάγκνερ του περασμένου καλοκαιριού, η εξουσία του έχει παγιωθεί τώρα περισσότερο από ποτέ .

ἀπό : zerohedge.com

Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2023/12/5.html

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα
ΔΙΕΘΝΗ

Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα

by admin
8 ώρες ago
ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!
Slider

ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!

by admin
8 ώρες ago
Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο

by admin
8 ώρες ago
Ο Πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν Κλιμακώνεται Επικίνδυνα – Οι Χούθοι μπαίνουν στο Πόλεμο μέχρι Εσχάτων
Slider

Ο Πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν Κλιμακώνεται Επικίνδυνα – Οι Χούθοι μπαίνουν στο Πόλεμο μέχρι Εσχάτων

by admin
8 ώρες ago
Next Post
😂Η κατάσταση της Ελλάδος σε ένα ανέκδοτο!

😂Η κατάσταση της Ελλάδος σε ένα ανέκδοτο!

Συνεχίζει να προκαλεί και να εμπαίζει η Δόμνα Μιχαηλίδου – Κάποιος να τη μαζέψει δεν θα βρεθεί;

Συνεχίζει να προκαλεί και να εμπαίζει η Δόμνα Μιχαηλίδου – Κάποιος να τη μαζέψει δεν θα βρεθεί;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr