Θερμά συγχαρητήρια Κυρία Καρυστιανού διότι με την ομιλία σας στην βουλή απαξιώσατε τους πάντες , αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ” ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΑΪΔΟΎΡΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΧΤΥΠΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΎΟΥΝ ” .
Διότι αν πραγματικά ενδιαφερόντουσαν για να αποδοθεί Δικαιοσύνη σήμερα θα είχαν οδηγεί στην Δικαιοσύνη όλα εκείνα τα πρόσωπα που αναφέρονται στο πόρισμα της Εισαγγελέως της Ε.Ε , αλλά δυστυχώς η Δικαιοσύνη λειτουργεί ” ΑΛΛΑ ΚΑΡΤ” σύμφωνα με τις Εντολές του Πολιτικού Συστήματος .
Βέβαια αυτό το γνωρίζει η Ε.Ε αλλά και αυτή καλύπτει το Πολιτικό σύστημα , διότι αν δεν το κάλυπτε θα λειτουργούσε αλλιώς και θα είχε οδηγήσει στην Δικαιοσύνη όλα εκείνα τα πρόσωπα που ελέγχθηκαν .
ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΛΙΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΘΈΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .
ΕΠΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ( ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΉΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .








