• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 18 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Είμαστε έτοιμοι να πέσουμε υπέρ εβραϊκών βωμών και εστιών, παραχωρώντας την Κύπρο…! (Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου)

2 έτη ago
in Slider, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η καταστροφή που έρχεται και οι βαρύτατες ευθύνες Χριστοδουλίδη, Μητσοτάκη, αντιπολίτευσης

Η προειδοποίηση του Χασάν Νασράλα και της Χεζμπολάχ προς τη Λευκωσία, ούτε τυχαία είναι, ούτε ασήμαντη μπορεί να θεωρηθεί.

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
20 Ιουνίου 2024

Δεν πολεμήσαμε κατά των Τούρκων όταν εισέβαλαν στην Κύπρο το 1974, σε μια επιχείρηση που σχεδίασε και εκτέλεσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών και ο επιφανέστερος διαχρονικά εκπρόσωπος των ισραηλινών-σιωνιστικών λόμπι στην Ουάσιγκτον, ο δήμιος της Κύπρου Χένρι Κίσινγκερ. Είμαστε όμως, κατά τα φαινόμενα, έτοιμοι να πέσουμε τώρα υπέρ εβραϊκών βωμών και εστιών, παραχωρώντας την Κύπρο για να επιτεθεί το Ισραήλ εναντίον του Λιβάνου και της Χεζμπολάχ και εισπράττοντας τα αντίποινα της Χεζμπολάχ και των συμμάχων της του «Άξονα της Αντίστασης», όπως αίφνης το Ιράν και η Υεμένη.

Τα ανθρωπάκια που κυβερνάνε Κύπρο και Ελλάδα νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν όλες τις βρωμιές που τους ζητάνε Αμερικανοί και Ισραηλινοί, χωρίς να υφίστανται καμιά συνέπεια και αποσπώντας, ως αντάλλαγμα για τη μετατροπή Κύπρου και Ελλάδας σε αποικίες πέμπτης κατηγορίας, το δικαίωμα να διαχειρίζονται προς ίδιον όφελος τα ξένα κεφάλαια που διακινούνται μέσω Κύπρου ή να λεηλατούν την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Όμως η κυπριακή οικονομία στηρίζεται στον τουρισμό και τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες. Τι θα απομείνει από όλα αυτά αν πέσουν έστω και δύο ρουκέτες;

Τι θα σημάνει για την Κύπρο -και την Ελλάδα από πίσω- να μπουν σε σύγκρουση με όλο τον όγκο του αραβομουσουλμανικού κόσμου, εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, στη συμμαχία με μέρος του οποίου στηρίχτηκαν άλλωστε για να αντιμετωπίσουν στο παρελθόν την Τουρκία; Τι θα σημαίνει να αφήσουν, δέσμιοι της διαφθοράς και της υποτέλειας των ηγετών τους, το εκτός εαυτού εβραϊκό, σιωνιστικό κράτος να μας παρασύρει σε μια μείζονα περιφερειακή και πιθανώς πυρηνική σύγκρουση;

Η προειδοποίηση του Χασάν Νασράλα και της Χεζμπολάχ προς τη Λευκωσία, ούτε τυχαία είναι, ούτε ασήμαντη μπορεί να θεωρηθεί. Ο ίδιος ο Νασράλα θεωρείται μια από τις σημαντικότερες μορφές του αραβικού κόσμου, ενώ η Χεζμπολάχ, υπό την ηγεσία του, επεφύλαξε την πρώτη στρατιωτική ήττα της ιστορίας του στο κράτος του Ισραήλ κατά τον πόλεμο του Λιβάνου το 2006.

Ο Νασράλα δεν θα έκανε σε καμία περίπτωση αυτή τη δημόσια προειδοποίηση προς την Κύπρο, αν δεν είχε βάσιμες πληροφορίες για τα σχέδια των Ισραηλινών να χρησιμοποιήσουν το νησί εναντίον του Λιβάνου και βεβαίως δεν είναι πολλοί που θα πεισθούν από τα όσα ψέλλισε απαντώντας ένας τρομοκρατημένος Χριστοδουλίδης.

Απευθύνοντας την ιστορικά πρωτοφανή αυτή προειδοποίηση ο Νασράλα προσφέρει και μια ιστορική, την τελευταία ίσως, ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη, να σταματήσει μια επικίνδυνη, ακραία τυχοδιωκτική πολιτική έμπρακτης ταύτισης με το Ισραήλ, τις γενοκτονικές πολιτικές και τις ναζιστικές μεθόδους του, προτού είναι αργά και να επιστρέψει στην παραδοσιακή κυπριακή και ελλαδική πολιτική της ισορροπίας στο Μεσανατολικό.

Το θέμα είναι τεράστιο. Δεν αφορά μόνο τον πρόεδρο της Κύπρου, ούτε μόνο την Κύπρο. Αφορά επίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε Κύπρο και Ελλάδα, αφορά το σύνολο του ελληνικού λαού. Όποιος δεν αντιδράσει τώρα και αμέσως, θα φέρει βαρύτατη, ιστορική ευθύνη για ότι συμβεί.

Ελπίζει κανείς ότι η κυπριακή και η ελληνική κυβέρνηση, τα κόμματα της Κύπρου και της Ελλάδας δεν είναι απλά παραρτήματα του κράτους του Ισραήλ και των παντοδύναμων λόμπυ του. Ελπίζει κανείς ότι θα κρατήσουν τον ελληνισμό έξω από τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.

Πηγή: kosmodromio.gr

dimpenews.com

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!
Slider

Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!

by admin
3 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (18/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (18/7/2026)

by admin
3 ώρες ago
ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΕΚΟΠΟΥΛΟΣ: Τι αλλάζει από 3/8 σε ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ και ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ
Slider

ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΕΚΟΠΟΥΛΟΣ: Τι αλλάζει από 3/8 σε ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ και ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ

by admin
3 ώρες ago
Η Μπεσκατούλ των Lidl και ο Τζον Πάπας
Slider

Η Μπεσκατούλ των Lidl και ο Τζον Πάπας

by admin
3 ώρες ago
Next Post
Οι ρωσικές κατευθυνόμενες βόμβες των 3.000 κιλών κατεδαφίζουν τα ουκρανικά οχυρά: Δείτε την πρώτη χρήση FAB-3000

Οι ρωσικές κατευθυνόμενες βόμβες των 3.000 κιλών κατεδαφίζουν τα ουκρανικά οχυρά: Δείτε την πρώτη χρήση FAB-3000

«ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ» Έδωσαν εντολή στα δελτία ειδήσεων! Οι δυο δικηγόροι έτοιμοι να ακυρώσουν…

«ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ» Έδωσαν εντολή στα δελτία ειδήσεων! Οι δυο δικηγόροι έτοιμοι να ακυρώσουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr