• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Αποκάλυψη: Το Ισραήλ… παίζει με το Ιράν, θέλει ολοκληρωτικό πόλεμο – Γιατί σκότωσε τον Haniyeh στην Τεχεράνη

Είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια δηλώνει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Benjamin Netanyahu - Ο ρόλος των ΗΠΑ

2 έτη ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
1
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το Ισραήλ φαίνεται πως προκαλεί ανοιχτά και… παίζει με τις αντοχές του Ιράν αλλά και την τύχη της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, με τη δολοφονία του ηγέτη της Hamas, Ismail Haniyeh, ο οποίος κηδεύτηκε νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 1 Αυγούστου στην Τεχεράνη.
Δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας Jerusalem Post υποστηρίζει πως οι ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας είχαν τη δυνατότητα να σκοτώσουν τον Haniyeh στο Κατάρ αλλά δεν το έπραξαν, διότι αποφάσισαν να τον δολοφονήσουν όταν θα βρισκόταν στο Ιράν προκειμένου να βάλουν την Τεχεράνη στο δίλημμα για το ποια θα είναι η απάντηση της και για το εάν πραγματικά θέλει να σύρει… τη Μέση Ανατολή σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο.
Πάντως, ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, ο Ayatollah Ali Khamenei έχει δώσει εντολή για ένα άμεσο χτύπημα στο Ισραήλ, αναφέροντας πως είναι καθήκον του Ιράν να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Haniyeh, τη στιγμή που ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Benjamin Netanyahu προειδοποιεί για δύσκολες ημέρες, υποστηρίζοντας πως το Ισραήλ είναι έτοιμο για όλα τα σενάρια.

Jerusalem Post: Γιατί δολοφόνησαν τον Haniyeh στην Τεχεράνη

Δημοσίευμα της Jerusalem Post υποστηρίζει ότι οι ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών είχαν την ευκαιρία να σκοτώσουν τον Ismail Haniyeh στο Κατάρ, αλλά αποφάσισαν να τον δολοφονήσουν κατά την επίσκεψη του στο Ιράν.
«Πηγές στις δυνάμεις ασφαλείας εξήγησαν ότι η επιλογή υπέρ της απόπειρας δολοφονίας στην καρδιά της Τεχεράνης έγινε ακριβώς για τον λόγο ότι εκείνη τη στιγμή ήταν το Ιράν που ήταν υπεύθυνο για την ασφάλεια του Haniyeh.
Αν ήθελαν οι ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών, θα μπορούσαν να είχαν εξαλείψει τον Haniyeh στο Κατάρ, αλλά επέλεξαν την Τεχεράνη για δύο λόγους: πρώτον, για να απαλλαγούν από τον ηγέτη της Hamas, και δεύτερον και κυριότερο προκειμένου να βάλουν το Ιράν στο επίκεντρο ενός διλήμματος για το μέλλον, για τον βαθμό στον οποίο θέλει να διασπείρει τις φλόγες στη Μέση Ανατολή και για το πώς θα απαντήσει», υποστηρίζει η Jerusalem Post.

Ισραήλ: Έτοιμοι για όλα τα σενάρια

Το Ισραήλ όπως υποστήριξε ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu θα πρέπει να προετοιμαστεί για δύσκολες ημέρες, αναφέροντας πως είναι έτοιμο για όλα τα σενάρια.
«Είμαστε προετοιμασμένοι για οποιοδήποτε σενάριο και θα σταθούμε ενωμένοι και αποφασισμένοι απέναντι σε κάθε απειλή.
Το Ισραήλ θα επιβάλει βαρύ τίμημα για οποιαδήποτε επιθετικότητα εναντίον μας από οποιονδήποτε» τόνισε σε διάγγελμα του ο Netanyahu, ο οποίος δεν έκανε καμιά νύξη για τη δολοφονία του Haniyeh, αν και υποστήριξε πως το Ισραήλ επέφερε συντριπτικά πλήγματα στους πληρεξούσιους του Ιράν, συμπεριλαμβανομένης της Hamas και της Hezbollah.
Σημειώνεται ότι μέσα σε λίγες ώρες το Ισραήλ εξόντωσε πέρα από τον ηγέτη της Hamas, Ismail Haniyeh, και το νο2 της Hezbollah Fuad Shukr, με πυραυλικό πλήγμα στη Βηρυτό του Λιβάνου.

Θέλει ολοκληρωτικό πόλεμο… με έγκριση ΗΠΑ

Οι δολοφονίες του Ismail Haniyeh και του Fuad Shukr υποδηλώνουν την επιθυμία του Ισραήλ να προκαλέσει μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική σύγκρουση στη Μέση Ανατολή , το οποίο θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει τις ρωσικές δυνάμεις στη Συρία.
Σε δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS o Francis Boyle, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο πανεπιστήμιο του Ιλινόις, υπογράμμισε πως το Ισραήλ θέλει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο.
«Προφανώς ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον την περασμένη εβδομάδα έλαβε το πράσινο φως από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden και το Κογκρέσο για να δημιουργήσουν όλο αυτό το χάος» τόνισε ο Boyle, αναφέροντας πως πρέπει να παρακολουθήσουμε με ιδιαίτερη προσοχή την κατάσταση.
«Δεν φαίνεται καθόλου καλή.
Ολόκληρη η Μέση Ανατολή θα μπορούσε να πάρει φωτιά», τόνισε ο Αμερικάνος καθηγητής, επισημαίνοντας ότι «η Ρωσία έχει στρατιωτικές δυνάμεις στη Συρία που θα μπορούσαν να εμπλακούν σε αυτή τη φωτιά».
Σημειώνεται πως ο Αμερικάνος ΥΠΕΞ, Anthony Blinken υποστήριξε πως οι ΗΠΑ δεν είχαν καμία εμπλοκή στη δολοφονία του Haniyeh ούτε γνώριζαν οτιδήποτε…

Εντολή Khamenei για άμεσο πλήγμα

Υπό αυτό το πλαίσιο, γίνεται αντιληπτό πως οι πιθανότητες να επεκταθεί ο πόλεμος σε όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής, είναι εξαιρετικά υψηλές.
Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, ο Ayatollah Ali Khamenei έδωσε εντολή για ένα άμεσο χτύπημα στο Ισραή ως απάντηση για τη δολοφονία του επικεφαλής της Hamas, Ismail Haniyeh.
Μάλιστα ο Khamenei μίλησε για καθήκον του Ιράν να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Haniyeh.

Η απάντηση του Ιράν

Σύμφωνα με τους New York Times, οι οποίοι επικαλούνται τρεις ανώνυμους Ιρανούς αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένων δύο μελών της Φρουράς της Επανάστασης, η εντολή για άμεση επίθεση δόθηκε κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.
Υπενθυμίζεται πως, τον περασμένο Απρίλιο, το Ιράν πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη επίθεση στο Ισραήλ εδώ και δεκαετίες, εκτοξεύοντας εκατοντάδες πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη ως αντίποινα για ισραηλινό χτύπημα στην πρεσβεία του στη Δαμασκό όπου σκοτώθηκαν Ιρανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι.
Ωστόσο, ακόμη και αυτή η επίδειξη δύναμης έγινε γνωστή έγκαιρα και πολύ νωρίτερα από την εκδήλωση της, με αποτέλεσμα να προκληθεί εξαιρετικά μικρή ζημιά στο Ισραήλ.
Οι New York Times αναφέρουν πως οι Ιρανοί στρατιωτικοί διοικητές εξετάζουν μια συνδυαστική επίθεση drones και πυραύλων σε στρατιωτικούς στόχους στην περιοχή του Τελ Αβίβ και της Χάιφα, αλλά θα ήθελαν να αποφύγουν χτυπήματα σε μη στρατιωτικούς στόχους, δήλωσαν οι Ιρανοί αξιωματούχοι.
Μια επιλογή που εξετάζεται είναι μια συντονισμένη επίθεση από το Ιράν και σε άλλα μέτωπα όπου έχει συμμαχικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων της Υεμένης, της Συρίας και του Ιράκ, για μέγιστο αποτέλεσμα, ανέφεραν οι πηγές.

Βαθιά στο Ισραήλ

Ήδη οι ιρανικές αρχές είχαν υποσχθεί ότι θα απαντήσουν με πρωτοφανή σκληρότητα στο Ισραήλ για τη δολοφονία του επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του παλαιστινιακού κινήματος της Hamas, Ismail Haniyeh.
Η Τεχεράνη είχε προαναγγείλει ειδικές επιχειρήσεις «βαθιά εντός των ισραηλινών εδαφών», όπως ανακοίνωσε η διπλωματική αποστολή του ΟΗΕ της χώρας.
«Η απάντηση σε μια δολοφονία θα είναι πράγματι ειδικές επιχειρήσεις – πιο σκληρές και με σκοπό να ενσταλάξουν βαθιά λύπη στον δράστη», ανέφερε η αποστολή σε δήλωση στο «X».
O Haniyeh δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 31 Αυγούστου κατόπιν πυραυλικού πλήγματος σε κατοικία στη βόρεια Τεχεράνη
Ο πύραυλος εκτοξεύτηκε «όχι από το έδαφος του ίδιου του Ιράν», αλλά «από άλλο κράτος», σύμφωνα με το Al Mayadeen.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πύραυλος εκτοξεύτηκε από ισραηλινό αεροσκάφος εκτός του εναέριου χώρου του Ισραήλ.
Ο αντιπρόεδρος του Πολιτικού Γραφείου της Hamas, Mousa Abu Marzook, προειδοποίησε ότι η δολοφονία της Haniyeh δεν θα μείνει αναπάντητη.

Στο στόχαστρο τα πυρηνικά

Πλέον, μετά τη δολοφονία του Haniyeh στην καρδιά του Ιράν, και μάλιστα σε μια επίσημη περίσταση, όπως η ορκωμοσία του νέου προέδρου της χώρας, Masoud Pezeshkian, η Τεχεράνη δείχνει έκθετη και ευάλωτη.
Ο μόνος τρόπος για να διασωθεί το γόητρό του λεγόμενου Άξονα της Αντίστασης και να κατευναστούν οι ανησυχίες ασφαλείας για το σύνολο του μουσουλμανικού κόσμου, είναι μια αναλογική απάντηση εκ μέρους του Ιράν που θα στοιχίσει στο Τελ Αβίβ όχι μόνο συμβολικά, αλλά σε πραγματικούς, στρατιωτικούς και γεωπολιτικούς όρους.
Κοινώς, το Ιράν καλείται να περάσει το αίσθημα του τρόμου στην άλλη άκρη του τραπεζιού…
Και, σε αυτή την έκτακτη κατάσταση θα απαιτηθεί μια έκτακτη και πρωτοφανής απάντηση.
Βάσει εκτιμήσεων, το Ιράν ενδέχεται να στοχεύσει το κέντρο πυρηνικών ερευνών στη Dimona, όπως έχει επισημανθεί εδώ και καιρό από το ιρανικό κρατικό κανάλι Press TV, το οποίο επικαλείται στρατιωτικούς ειδικούς.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, κατά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ τον Απρίλιο – που ακολούθησε τα πλήγματα του Τελ Αβίβ στο ιρανικό προξενείο στη Συρία – ιρανικοί πύραυλοι και μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατάφεραν να περάσουν από το πολυεπίπεδο ισραηλινό σύστημα αεράμυνας και να χτυπήσουν στρατιωτικούς στόχους στην έρημο Negev σε απόσταση αναπνοής από το Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών Dimona.
Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του καναλιού πιστεύουν ότι αυτό το κέντρο μπορεί να αποτελέσει στόχο για την Τεχεράνη σε περίπτωση νέας μεγάλης απειλής από το Ισραήλ.
Ο Ahmad Haghtalab, ο επικεφαλής της πυρηνικής ασφάλειας στην επίλεκτη στρατιωτική δύναμη του Ιράν, γνωστή ως Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC), έχει τονίσει επανηλλειμένως ότι η Τεχεράνη έχει εντοπίσει τη θέση των «πυρηνικών κέντρων» του Ισραήλ και θα είναι έτοιμη να τα καταστρέψει.

Συντονισμός δυνάμεων – Επιστρατεύονται οι δυνάμεις της Hezbollah και των Houthis

Υπενθυμίζεται, ότι πέραν της δολοφονίας του Haniyeh, το Ισράηλ έπληξε έναν εξίσου σημαντικό στόχο στην καρδιά της Βηρυτού, σκοτώνοντας με πλήγμα ακριβείας το δεξί χέρι του γραματέα της Hezbollah, Fuad Shukr, αλλιώς γνωστό ως Hajj Mohsin.
Η φονική επίθεση κατά του ανώτερου διοικητή της Hezbollah, από κοινού με τη δολοφονία του Haniyeh δημιουργεί, μια εκρηκτική συνθήκη και εξοργίζει τον σιιτικό κόσμο, που τώρα ορκίζεται σε εκδίκηση κατά αυτού που αποκαλεί ως σιωνιστική κατοχή.
Εκδίκηση, όμως ζητούν και οι Houthis μετά από τις αμερικανικές επιθέσεις σε στρατηγικές θέσεις του λιμανιού της Hodeidah, όπως και οι φιλοιρανικές οργανώσεις του Ιράκ, μετά από χθεσινούς 31/7 βομβαρδισμούς των ΗΠΑ σε εγκαταστάσεις της Ισλαμικής Αντίστασης.
Το Ιράν πιθανότατα να κινητοποιήσει λοιπόν κατά τα αντίποινά του όλες αυτές τις σύμμαχες δυνάμεις και να επιχειρήσει ένα πρωτοφανές, συντονισμένο χτύπημα.
Το πλέον πιθανό σενάριο είναι η Hezbollah και οι Houthis να επιστρατευθούν για (πυραυλικά) χτυπήματα αντιπερισπασμού, τη στιγμή που οι Φρουροί της Επανάστασης θα επιχειρούν το κυρίως πλήγμα στην καρδιά του αντιπάλου τους.
Διόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός, ότι αργά χθες το βράδυ, στα απόνερα της δολοφονίας του Fuad Shukr της Hezbollah, οι τρεις σιιτικές δυνάμεις είχαν έκτακτη σύσκεψη για να προσδιορίσουν τα επόμενά βήματά τους και για διαβουλευτούν σχετικά με τη φύση των αντοποίνων, που θα εξαπολύσουν προς το Τελ Αβίβ.

Υπευθυνες οι ΗΠΑ για τη δολοφονία του Haniyeh – «Έχουμε κάθε δικαίωμα να απαντήσουμε κατάλληλα στους τρομοκράτες»

Ενδεικτική της ιρανικής απάντησης θα πρέπει να θεωρείται η νέα δήλωση της Τεχεράνης, μέσω του εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν Nasser Kanaani, με την οποία καταδικάζει τη δολοφονία του αρχηγού της Hamas σε ιρανικά εδάφη, χαρακτηρίζοντάς της ως κομμάτι του ευρύτερου ισραηλινού σχεδίου γενοκτονίας των Παλαιστινίων.
«Αυτή η τρομοκρατική ενέργεια δεν αποτελεί μόνο κατάφωρη παραβίαση των αρχών και των κανόνων του διεθνούς δικαίου και του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, αλλά και μια σοβαρή απειλή για την περιφερειακή και διεθνή ειρήνη και ασφάλεια», δήλωσε ο Kanaani.
«Η νέα επιθετική και τρομοκρατική ενέργεια αυτού του καθεστώτος στη δολοφονία του μάρτυρα Haniyeh είναι μέρος του παλαιστινιακού σχεδίου γενοκτονίας, ειδικά τους τελευταίους 10 μήνες, και στοχεύει στην αύξηση της ανασφάλειας στην περιοχή της Δυτικής Ασίας.
Ως υποστηρικτής και συνεργός του Σιωνιστικού καθεστώτος στη συνέχιση της κατοχής και της γενοκτονίας των Παλαιστινίων, η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι υπεύθυνη για τη διάπραξη αυτής της αποτρόπαιας τρομοκρατικής πράξης.
Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν καταδικάζει σθεναρά την επιθετική πράξη του Σιωνιστικού καθεστώτος στη δολοφονία του ακούραστου Ismail Haniyeh και θεωρεί εγγενές δικαίωμά της να απαντήσει κατάλληλα σε αυτή την επιθετική πράξη κατά της κυριαρχίας και της εδαφικής του ακεραιότητας», καταλήγει ο εκπρόσωπος της ιρανικής διπλωματίας.

www.bankingnews.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Οι 7 σφραγίδες της Αποκάλυψης ξετυλίγονται μπροστά μας – Πόλεμος, πείνα, θάνατος και το άνοιγμα του ουρανού
Slider

Οι 7 σφραγίδες της Αποκάλυψης ξετυλίγονται μπροστά μας – Πόλεμος, πείνα, θάνατος και το άνοιγμα του ουρανού

by admin
3 ώρες ago
Μακ Γκρέγκορ: Ο Τραμπ Βρίσκεται στα Πρόθυρα της Εξόντωσης; – Προειδοποιεί ότι Τραμπ Κινδυνεύει με Δολοφονία & Τεκτονική Μετατόπιση της Εξουσίας
Slider

Μακ Γκρέγκορ: Ο Τραμπ Βρίσκεται στα Πρόθυρα της Εξόντωσης; – Προειδοποιεί ότι Τραμπ Κινδυνεύει με Δολοφονία & Τεκτονική Μετατόπιση της Εξουσίας

by admin
4 ώρες ago
ΝΤΟΥΓΚΙΝ: Στην Ρωσία Δρα 6η Φάλαγγα Προδοσίας. Πρέπει να Παραδεχτούμε την Ασθένεια & να Αρχίσουμε την Θεραπεία
Slider

ΝΤΟΥΓΚΙΝ: Στην Ρωσία Δρα 6η Φάλαγγα Προδοσίας. Πρέπει να Παραδεχτούμε την Ασθένεια & να Αρχίσουμε την Θεραπεία

by admin
5 ώρες ago
Γεώργιος Αποστολάκης: Ψηφιακή Επαγρύπνηση. Η ανάγκη μιας νέας δημοκρατικής εγρήγορσης
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Ψηφιακή Επαγρύπνηση. Η ανάγκη μιας νέας δημοκρατικής εγρήγορσης

by admin
5 ώρες ago
Next Post
Κάλιο απαραίτητο για μείωση της πίεσης, πρόληψη εγκεφαλικών, οστεοπόρωση, μνήμη. Τροφές με κάλιο και νάτριο

Κάλιο απαραίτητο για μείωση της πίεσης, πρόληψη εγκεφαλικών, οστεοπόρωση, μνήμη. Τροφές με κάλιο και νάτριο

Με αφορμή την τελετή έναρξης «Παρίσι 2024»… Ψυχό-κοινωνικό-πολιτισμικό πιπεράτο του Καθηγητή Πιπερόπουλου

Με αφορμή την τελετή έναρξης «Παρίσι 2024»… Ψυχό-κοινωνικό-πολιτισμικό πιπεράτο του Καθηγητή Πιπερόπουλου

Comments 1

  1. Βηρσαβεέ Μανιάτη says:
    2 έτη ago

    Το Ισραήλ και ειδικα οι μεσσιανιστές, φίλοι του Νετανιαχου και υποστηρικτές του Τραμπ έχουν τρελαθεί. Θέλουν παση θυσία πόλεμο στη Μ. Ανατολή, διότι πιστεύουν ότι μέσα από αυτό το πόλεμο θα γκρεμιστεί το Τέμενος του Ομαρ και θα φτιαξουν τον ΓΝαό. Οι μεσιανιστές στηρίζουν τον Τραμπ, διότι ήταν αυτός που αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ, ως Πρωτεύουσα του κρατους του Ισραήλ, οπότε θεωρούν ότι βγαίνοντας Πρόεδρος στις εκλογές της 5 Νοεμβρίου θα ολοκληρώσει την αποστολή του, με την κατασκευή του ΓΝαου. Δεν αποκλείεται όμως να δολοφονησαν τον Χανίγια στη Τεχερανη, επειδή ο Πρόεδρος του Ιραν, πριν απο δυο μέρες καταδίκασε αυτή τη βλασφημη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και πήρε το μέρος των Χριστιανών. Περισσότερο από όλους οι Εβραίοι μισούν τους Χριστιανούς και ακόμη περισσότερο τους Ορθόδοξους, διότι τους θεωρούν το υπ’ αριθμόν εμπόδιο, για να γκρεμιστεί το Τέμενος του Ομαρ και να γίνει ο ΓΝαός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr