• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 17 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Paul Craig Roberts : Η Σύγκρουση στην Ουκρανία Ξεφεύγει από Κάθε Έλεγχο

12 μήνες ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Από τις αρχές του 2022, πριν από περισσότερα από τρία χρόνια, το θέμα που με απασχολούσε ήταν ότι η απροθυμία ή η αδυναμία του Ρώσου Προέδρου Πούτιν να τερματίσει γρήγορα τη σύγκρουση με την Ουκρανία θα οδηγήσει σε έναν συνεχώς κλιμακούμενο πόλεμο που θα κορυφωθεί με μια πυρκαγιά πολύ πέρα από το Ντονμπάς και την Ουκρανία. Ήταν σαφές σε μένα, αλλά όχι στον Πούτιν και τους επικριτές μου, ότι αρνούμενος ο Πούτιν να χρησιμοποιήσει επαρκή δύναμη για να τερματίσει τη σύγκρουση, ο Πούτιν εγγυήθηκε την αυξημένη εμπλοκή της Ουάσινγκτον και του ΝΑΤΟ σε αυτήν. Κατά τη διάρκεια των ετών της σύγκρουσης, έχω παράσχει πολυάριθμες ενημερώσεις για τον «Πόλεμο που Κλιμακώνεται συνεχώς», γράφει ο Paul Craig Roberts. 

Ο πόλεμος σήμερα  έχει επεκταθεί για να συμπεριλάβει μια επίθεση εναντίον των Ρωσικών στρατηγικών δυνάμεων και πρόσφατες φήμες ότι η Ουκρανία προμηθεύτηκε πυραύλους ικανούς για να επιτεθεί στη ίδια την Μόσχα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ευρώπη προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία. Η σύγκρουση έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ το Ντονμπάς. Το σημείο μιας μεγάλης σύγκρουσης δεν είναι μακριά. Ένας Ρώσος σχολιαστής λέει: «Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει».  https://www.rt.com/news/621486-dmitry-trenin-world-war-iii/  

Ο Πούτιν, και απ’ όσο γνωρίζω, λίγοι στη Ρωσία κατανοούν το σιωνιστικό νεοσυντηρητικό δόγμα της Αμερικανικής ηγεμονίας.    Φαίνεται ότι ο Πούτιν δεν έχει ακούσει ποτέ για το δόγμα Γούλφοβιτς, που είναι τριών δεκαετιών.  Ο ίδιος ο Πούτιν παραδέχεται ότι μόλις τώρα αντιλαμβάνεται την κατάσταση που αντιμετωπίζει η Ρωσία. Όπως γράφει ο Τζον Χέλμερ: 

Ο Πούτιν το παραδέχτηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη στις 14 Ιουλίου 2025. «Νόμιζα ότι οι αντιθέσεις μας με τη Δύση ήταν πρωτίστως ιδεολογικές», είπε. «Φαινόταν λογικό εκείνη την εποχή – η αδράνεια του Ψυχρού Πολέμου, οι διαφορετικές κοσμοθεωρίες, οι αξίες, η οργάνωση της κοινωνίας. Αλλά ακόμη και όταν η ιδεολογία εξαφανίστηκε, όταν η Σοβιετική Ένωση έπαψε να υπάρχει, η ίδια, η σχεδόν συνηθισμένη εχθρότητα προς τα Ρωσικά συμφέροντα συνεχίστηκε. Και αυτή δεν οφειλόταν σε ιδέες [ιδεολογία], αλλά στην επιδίωξη απόκτησης πλεονεκτημάτων – γεωπολιτικών, οικονομικών, στρατηγικών. Ο κόσμος σέβεται μόνο εκείνους που μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Μέχρι να δείξουμε ότι είμαστε μια ανεξάρτητη και κυρίαρχη δύναμη που υποστηρίζει τα συμφέροντά μας, δεν θα υπάρχει περιθώριο για κανέναν να μας αντιμετωπίζει ως ίσους». Πηγή: https://t.me/s/zarubinreporter — μεταφρασμένο εδώ.    https://johnhelmer.net/trump-escalates-ukraine-war-putin-acknowledges-reality-is-turning-out-to-be-marxist/ 

Αλλά η Αμερικανική ηγεμονία είναι μια ιδεολογία και παραμένει το θεμέλιο της Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής. Επιπλέον, ο Πούτιν έχει αποδείξει ότι οι κόκκινες γραμμές του δεν έχουν νόημα.    

Συνεπώς, έτσι δεν υπάρχουν περιορισμοί στην επέκταση της σύγκρουσης.  

Ο Πρόεδρος Τραμπ, ο οποίος έχει εμποδιστεί από την άρχουσα ελίτ να επιδιώξει την εφαρμογή της εσωτερική του ατζέντα στις ΗΠΑ, έχει πλέον επικεντρωθεί στις εξωτερικές υποθέσεις, όπου μπορεί να παραμείνει στο προσκήνιο,  αναγκάζοντας όλες τις άλλες χώρες να συμμορφωθούν με τα διατάγματά του.   Τώρα έχει πλέον δώσει στον Πούτιν προθεσμία 50 ημερών   για να συμμορφωθεί. 

Αλλά με τι να συμμορφωθεί ο Πούτιν; Να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του Ζελένσκι; Ποια είναι η συμφωνία για την οποία ο Τραμπ επιδιώκει την συμμόρφωση Πούτιν; Δεδομένου ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι στην πραγματικότητα μεταξύ Ουάσινγκτον και Ρωσίας. Επομένως, η συμφωνία πρέπει να συναφθεί μεταξύ του Τραμπ και του Πούτιν. Ο Πούτιν έχει καταστήσει σαφές ότι η συμφωνία πρέπει να αντιμετωπίσει τη «βασική αιτία» της σύγκρουσης, δηλαδή την έλλειψη συμφωνίας αμοιβαίας ασφάλειας. Αλλά αν η Ουάσινγκτον επιδιώκει την παγκόσμια ηγεμονία. Επομένως, δεν μπορεί να υπάρξει αμοιβαία συμφωνία ασφαλείας, γιατί μια τέτοια συμφωνία δεν θα εναρμονίζονταν με την Παγκόσμια ηγεμονία. 

Αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα:    Δύο κυβερνήσεις με ισχυρά πυρηνικά όπλα αρνούνται και οι δύο την πραγματικότητα.    Ο Πούτιν και ο Λαβρόφ κυριαρχούνται από την ψευδαίσθηση ότι η διαφορά μεταξύ Ρωσίας και Δύσης μπορεί να επιλυθεί με τα λόγια.   Η Ουάσινγκτον είναι επικίνδυνη επειδή το σιωνιστικό νεοσυντηρητικό δόγμα της Αμερικανικής παγκόσμιας ηγεμονίας είναι θεσμοθετημένο. 

Για να αποτραπεί μια αναζωπυρούμενη μεγάλη πυρκαγιά, η Ουάσινγκτον και η ΕΕ θα αρκούσε να συνάψουν μια αμοιβαία συνθήκη ασφαλείας με τη Ρωσία. Η Ρωσία θέλει να υπάρχουν σε όλα τα άλλα μέρη απειλές εκτός από τα δικά της σύνορα. Η Ρωσία δεν έχει εδαφικές φιλοδοξίες εκτός εάν καθοδηγούνται από απειλές ασφαλείας. Ο Τραμπ θέλει η Αμερική να βγάλει χρήματα. Αλλά πώς όμως μπορεί η Αμερική να βγάλει χρήματα όταν η Αμερικανική επιθετικότητα έχει αποκόψει τη Δύση από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου; Ο μόνος λόγος για την ύπαρξη των BRICS είναι η αβάστακτη εχθρότητα της Ουάσινγκτον προς τη Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν. 

Το δίλημμα είναι ότι η Αμερικανική βιομηχανία όπλων είναι πολύ ισχυρή για να θέλει την ειρήνη. 

 

ΠΗΓΗ: https://dissident.one/het-conflict-in-oekraine-loopt-uit-de-hand 

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αμόκ στην Τουρκία – Fidan: «Θα εγγυηθούμε την προστασία των ουκρανικών λιμανιών» – Ρωσικό χαστούκι: «Θα τιμωρηθείτε σκληρά»
Slider

Αμόκ στην Τουρκία – Fidan: «Θα εγγυηθούμε την προστασία των ουκρανικών λιμανιών» – Ρωσικό χαστούκι: «Θα τιμωρηθείτε σκληρά»

by admin
5 ώρες ago
ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Η Pfizer ζητά 1,3 ΔΙΣ. από την Πολωνία
ΔΙΕΘΝΗ

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Η Pfizer ζητά 1,3 ΔΙΣ. από την Πολωνία

by admin
5 ώρες ago
ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: «Τα παιδιά …κλιματικοί δολοφόνοι;» – Το μήνυμα που προκαλεί οργή
Slider

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: «Τα παιδιά …κλιματικοί δολοφόνοι;» – Το μήνυμα που προκαλεί οργή

by admin
5 ώρες ago
Τρόμος: «Η Ουκρανία είναι η θανάσιμη απειλή για την Ευρώπη – Εκατομμύρια οπλισμένοι θα μας πνίξουν στο αίμα και το χάος»
ΔΙΕΘΝΗ

Τρόμος: «Η Ουκρανία είναι η θανάσιμη απειλή για την Ευρώπη – Εκατομμύρια οπλισμένοι θα μας πνίξουν στο αίμα και το χάος»

by admin
6 ώρες ago
Next Post
«H ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙΣ» MΕΡΟΣ Γ΄

«H ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙΣ» MΕΡΟΣ Γ΄

Τους στέλνουν λίγους λίγους τώρα για να μην αντιδρούν – 117 μετανάστες εντοπίστηκαν το πρωί νότια της Γαύδου

Τους στέλνουν λίγους λίγους τώρα για να μην αντιδρούν – 117 μετανάστες εντοπίστηκαν το πρωί νότια της Γαύδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr