Λίγο αφότου ο Peter Brabeck-Letmathe διαδέχθηκε τον Κlaus Schwab (στην πραγματικότητα ο Κlaus είναι πάντα εδώ) στην ηγεσία του WEF o Eλληνας πρωθυπουργός αποφάσισε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει ιδρυτικό μέλος (ένα από τα 8) του Παγκόσμιου Οργανισμού Νερού παρέα με το Πακιστάν και ότι για να αντιμετωπίσει την λειψυδρία θα πρέπει να κάνει έναν ενιαίο φορέα και “εθνικό σχεδιασμό (δεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος) έτσι ώστε να λύσει το ανύπαρκτο πρόβλημα εάν υπήρχε θέληση.
By Pendulum
Το Ισραήλ μια χαρά αφαλατώσεις κάνει και ένα σκασμό μέσα υπάρχουν για τις ανάγκες τροποποίησης του καιρού για το καλό και όχι τον αφανισμό του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού.
Η πρεμούρα του πρωθυπουργού και η σιωπή του συνόλου του πολιτικού κόσμου της χώρας για το θέμα έγκειται στο γεγονός ότι ο νέος επικεφαλής του WEF πιστεύει ότι το Νερό δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα και επίσης με το Νερό μπορεί να γίνει παιγνίδι με την κλιματική κρίση το εργαλείο του Ιδρύματος Rockefeller.
Πάμε να δούμε λοιπόν πως περιγάφει το Πρώτο Θέμα τον εθνικό σχεδιασμό του πρωθυπουργού και του συνόλου των ΟΠΕΚΕΠΕΔΩΝ του πολιτικού προσωπικού.
Γράφει λοιπόν η εφημερίδα>
Το πρόβλημα της λειψυδρίας και οι βασικοί άξονες αντιμετώπισής του παρουσιάστηκαν σήμερα σε σύσκεψη (!) που πραγματοποιήθηκε υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης (!) η αντιμετώπιση με έναν εθνικό (!) σχεδιασμό αποτελεί επείγουσα μεταρρυθμιστική (!) ανάγκη η οποία σε πρώτο χρόνο θα έρθει να απαντήσει στις πιεστικές ανάγκες του σήμερα και, σε μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα, να προετοιμάσει τη χώρα η οποία θα κατοικείται από τις Ισλαμικές λεγεώνες για τις μεγάλες προκλήσεις των επόμενων 30 ετών (!)
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό και πόρος ζωτικής σημασίας και μόνο έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται (!).
Στη σύσκεψη έγινε αναλυτική παρουσίαση των επιστημονικών (έχουμε γνωρίσει την Επιστήμη εν μέσω planδημίας) δεδομένων, τα οποία δείχνουν ξεκάθαρα το μέγεθος του προβλήματος, λόγω της κλιματικής κρίσης (δώσε πόνο), σε όλες τις χώρες της Μεσογείου, λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη ότι η Ευρώπη είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος παγκοσμίως.
(-Δώσε προπαγάνδα και ξυλόλιο, Βασίλη φεύγεις…)
Με βάση τα στοιχεία (ποιος έχει τα στοιχεία, ποιος διεξήγαγε την έρευνα;), η χώρα μας κατατάσσεται στην 19η θέση παγκοσμίως ως προς τον κίνδυνο λειψυδρίας. Η στάθμη των φραγμάτων είναι σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα, ενώ ενδεικτικό είναι πως αποθέματα έχουν μειωθεί πάνω από 50% (ε, να εμβολιαστούμε τότε) σε σχέση με το 2022.
Υπό τα δεδομένα αυτά, αποφασίστηκε ένας ολιστικός (!-δώσε πόνο) τρόπος αντιμετώπισης του ζητήματος απέναντι στον κατακερματισμό, μεταξύ διαφορετικών φορέων, που υπάρχει σήμερα. Η κυβέρνηση πρόκειται να προχωρήσει σε ριζική αλλαγή του μοντέλου διαχείρισης των υδάτων στη χώρα, σε ένα πιο λειτουργικό σύστημα, με μεγαλύτερη αποδοτικότητα και περισσότερες επενδύσεις.
Σ’ αυτή την προσπάθεια θα αξιοποιηθούν οι νέες τεχνολογίες, καθώς και συμπληρωματικοί τρόποι παραγωγής νερού, όπως η αφαλάτωση.
Οι πέντε βασικοί άξονες του σχεδιασμού είναι:
– Το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό, όπως προβλέπει το Σύνταγμα και η νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας
– Βιώσιμες (!) εταιρείες ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, με στόχο αποδεκτό κόστος για όλες τις χρήσεις
– Ολιστικός (!) σχεδιασμός και κεντρική διαχείριση όλων των αναγκαίων έργων, μικρών και μεγάλων
– Κατεπείγουσες (!) πρωτοβουλίες τους επόμενους έξι μήνες, σε συνδυασμό με εκστρατεία ενημέρωσης (!) και ευαισθητοποίησης των πολιτών
– Νέες τεχνολογίες και συμπληρωματικοί τρόποι παραγωγής νερού (αφαλάτωση, ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση)
Οι παραπάνω άξονες (!-ακριβώς μια και παραπέμπουν στον Άξονα του Αδόλφου) αναμένεται να εξειδικευτούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Ο σχεδιασμός θα θέσει, επίσης, τις βάσεις για την υλοποίηση έργων που έχουν ήδη δρομολογηθεί ή μελετώνται. Σήμερα είναι σε εξέλιξη περισσότερα από 1.200 έργα διαχείρισης και αξιοποίησης υδάτων, εκ των οποίων 1.090 αφορούν στην ύδρευση και 237 την άρδευση.
Σημειώνεται ότι τα έργα αυτά έρχονται να προστεθούν στα 278 που έχουν ήδη ολοκληρωθεί από το 2019 έως σήμερα.
Ωστόσο, είναι προφανής η ανάγκη περαιτέρω επενδύσεων και πιο συντεταγμένης (!) προσπάθειας για την αντιμετώπιση αυτού του μεγάλου, κοινωνικού και εθνικού ζητήματος.
Τι έχει προηγηθεί.
Ελλάδα, Πακιστάν, Μαυριτανία, Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ, Κατάρ, Ισπανία, Σενεγάλη, ίδρυσαν από μόνες τους ένα πρωί τον Παγκόσμιο Οργανισμό Νερού!
(Αυτό δεν είναι από το Πρώτο Θέμα)
– Δεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος. Δεν τους ενδιαφέρει να πουλήσουν το νερό, να πεθάνεις, είναι ο στόχος τους
Ξαφνικά σήμερα>
Mετά την ελληνική υπογραφή στο νέο χάρτη planδημιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας τον οποίο συνυπέγραψε και η Ελλάδα ανάμεσα σε 173 χώρες ενώ πολύ σωστά δεν συμμετείχαν το Ισραήλ και οι ΗΠΑ από σήμερα η χώρα μας είναι ένα από τα 8 Ιδρυτικά έθνη του καταστατικού χάρτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Νερού!
Εκτός από την Ελλάδα ιδρυτικά έθνη είναι ακόμη οι>
Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, το Κατάρ, η Ισπανία, η Σενεγάλη, το Πακιστάν και η Μαυριτανία.
Σύμφωνα με ανάρτηση στο Χ. του εν λόγω Οργανισμού, του οποίου δεν λειτουργεί ακόμη ούτε η ιστοσελίδα, αυτό ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο συνεργασίας μεταξύ χωρών με αποδεδειγμένη εμπειρία και ουσιαστική συμβολή σε λύσεις ύδρευσης, ενισχύοντας τις παγκόσμιες προσπάθειες για την επίτευξη στόχων βιώσιμης ανάπτυξης και δημιουργώντας οδούς για ένα ασφαλές και βιώσιμο μέλλον νερού για όλους!
Η υπογραφή του καταστατικού χάρτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Νερού από 8 ιδρυτικά έθνη σηματοδοτεί την έναρξη του έργου του από το Riyadh. Αυτό ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο συνεργασίας μεταξύ χωρών με αποδεδειγμένη εμπειρία και ουσιαστική συμβολή σε λύσεις ύδρευσης, ενισχύοντας τις παγκόσμιες προσπάθειες για την επίτευξη στόχων βιώσιμης ανάπτυξης και δημιουργώντας οδούς για ένα ασφαλές και βιώσιμο μέλλον νερού για όλους.
[Πάνε τα Ζαγοροχώρια…]
RIYADH, May 28 (Xinhua) – Εκπρόσωποι από τα ιδρυτικά έθνη του Παγκόσμιου Οργανισμού Νερού -Global Water Organization GWO) υπέγραψαν το καταστατικό του οργανισμού στοRiyadh την Τετάρτη, ξεκινώντας τις δραστηριότητες του GWO από την έδρα του στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, ανέφερε το Saudi Press Agency.
Μιλώντας στην τελετή υπογραφής, ο Σαουδάραβας Υπουργός Εξωτερικών, Πρίγκιπας Prince Faisal bin Farhan bin Abdullah, τόνισε τον ρόλο του GWO στην αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων για το νερό.
«Η έναρξη λειτουργίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υδάτων-Global Water Organization επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Σαουδικής Αραβίας στην προώθηση διεθνών πρωτοβουλιών και στην αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων μέσω συνεργασιών που βασίζονται στη συνεργασία μεταξύ εθνών και κυβερνήσεων», δήλωσε.
«Το Βασίλειο προσβλέπει στον οργανισμό να λειτουργήσει ως διεθνής πλατφόρμα που προωθεί βιώσιμες λύσεις και υποστηρίζει τις αναπτυσσόμενες χώρες στην ενίσχυση των δυνατοτήτων τους στον τομέα του νερού», πρόσθεσε ο υπουργός.
>Οι υπογράφοντες του χάρτη περιλαμβάνουν εκπροσώπους από τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, το Κατάρ, την Ισπανία, τη Σενεγάλη, το Πακιστάν, την Ελλάδα και τη Μαυριτανία.
Ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας διάδοχος Mohammed bin Salman Al Saud ανακοίνωσε τη σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υδάτων το 2023.
Μέσω πρωτοβουλιών έρευνας και ανάπτυξης, ανταλλαγής γνώσεων και καινοτόμων λύσεων, ο οργανισμός στοχεύει στην ενίσχυση της βιωσιμότητας των υδάτινων πόρων παγκοσμίως και στην εξασφάλιση πιο συμπεριληπτικών και ανθεκτικών συστημάτων ύδρευσης για το μέλλον.
The signing of the Global Water Organization charter by 8 founding nations signals the beginning of its work from Riyadh. This opens a new chapter of collaboration among countries with proven expertise and meaningful contributions to water solutions, boosting worldwide efforts to… pic.twitter.com/tB12iuQyn5
— Global Water Organization (@GwOint) May 28, 2025
Peter Brabeck-Letmathe> To δικαίωμα στο Νερό είναι μία ακραία λύση [WEF]
New Chairman of the WEF Peter Brabeck-Letmathe is obsessed with water & is coming to manage yours. pic.twitter.com/8cOGY1WpLm
— Concerned Citizen (@BGatesIsaPyscho) June 1, 2025
Ο Ιστότοπος του WEF παρουσιάζει τον Peter Brabeck-Letmathe, πρώην Πρόεδρο της Nestle και έως τώρα Αντιπρόεδρο του World Economic Forum ως προσωρινό διάδοχο του Dr. Klaus Martin Schwab.
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι εκτιμά ότι ο Peter Brabeck-Letmathe είναι ο oριστικός διάδοχος του Ιδρυτή του Forum.
Το “moto” της καριέρας του Peter Brabeck-Letmathe υπήρξε η ιδιωτικοποίηση του νερού.
Έχει δηλώσει>
«Η μία άποψη, την οποία θεωρώ ακραία, εκπροσωπείται από τις ΜΚΟ, οι οποίες επιμένουν να ανακηρύσσουν το νερό ως δημόσιο δικαίωμα. Αυτό σημαίνει ότι ως άνθρωπος θα πρέπει να έχεις δικαίωμα στο νερό. Αυτή είναι μια ακραία λύση.»
Τώρα διαχειρίζεται την ατζέντα για τον κόσμο.








ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ.
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κατεσθίετε τὰς οἰκίας τῶν χηρῶν καὶ προφάσει μακρὰ προσευχόμενοι· διὰ τοῦτο λήψεσθε περισσότερον κρίμα.
Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι περιάγετε τὴν θάλασσαν καὶ τὴν ξηρὰν ποιῆσαι ἕνα προσήλυτον, καὶ ὅταν γένηται, ποιεῖτε αὐτὸν υἱὸν γεέννης διπλότερον ὑμῶν.
Αλλοίμονον δε εις σας, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, διότι, άπληστοι και πλεονέκται καθώς είσθε, κατατρώγετε τας οικίας των χηρών και συγχρόνως με το πρόσχημα της ευλαβείας κάνετε μακράς προσευχάς· δια τούτο και θα τιμωρηθήτε από την θείαν δικαιοσύνην πολύ περισσότερο, παρ’ όσον οι άλλοι άρπαγες και κλέπται. Αλλοίμονον δε εις σας, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, διότι, άπληστοι και πλεονέκται καθώς είσθε, κατατρώγετε τας οικίας των χηρών και συγχρόνως με το πρόσχημα της ευλαβείας κάνετε μακράς προσευχάς· δια τούτο και θα τιμωρηθήτε από την θείαν δικαιοσύνην πολύ περισσότερο, παρ’ όσον οι άλλοι άρπαγες και κλέπται. ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 23 (ΚΓ)