• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

«Κάτι πρέπει να σπάσει τη φούσκα» – και αυτό το «κάτι» έρχεται

Ray Dalio H φούσκα του παγκοσμίου χρέους απαιτεί νέα αθρόα εκτύπωση χρήματος. Χρειαζόμαστε λοιπόν μια ενορχηστρωμένη κρίση πολύ μεγαλύτερη από εκείνη του COVID. Ερχεται…

1 ώρα ago
in Slider, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
0
3
SHARES
126
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

H Wall Street είναι πολλά, χαζή όμως δεν είναι. Ετσι όταν ξέσπασε η Επιχείρηση COVID-19 χρηματιστές της Wall όπως ο Ed Dowd αντελήφθησαν σχεδόν αμέσως το τι συνέβη. Η φούσκα του παγκοσμίου χρέους είχε ανάγκη από νέο άφθονο τύπωμα χρέους. Χρειαζόταν ένα άλλοθι και ένα καμουφλάζ.

Ηταν ένας από τους λόγους για τους οποίους η elite ανέσυρε από το playbook το project Planδημία. Η θανάτωση των ασθενών με τα Πρωτόκολλα COVID και τα εμβόλια ευθανασίας που ήτο ήδη έτοιμα πριν την planδημία θα αποτελούσαν το κερασάκι στη τούρτα.

Ο Ray(mond) Dalio είναι Αμερικανός δισεκατομμυριούχος επενδυτής και ιδρυτής της Bridgewater Associates, ενός από τα μεγαλύτερα hedge funds στον κόσμο.

Ο ίδιος διαπιστώνει ότι οι τωρινές συνθήκες με τη φούσκα του παγκοσμίου χρέους να έχουν στρέψει τα βλέμματα της ανθρωπότητα πάνω της είναι αντίστοιχες με την περίοδο πριν τον COVID.

H elite ετοιμάζει μια ακόμη μεγαλύτερη παγκόσμια κρίση ώστε να επαναλάβει την αθρόα εκτύπωση χρήματος και ταυτόχρονα εκατομμύρια κοστοβόροι δυτικοί [κυρίως Χριστιανοί και Εβραίοι] να βγουν από τη μέση.

Η παρακμή της Ευρώπης δεν αποτελεί αποτυχία του σχεδίου.

Είναι το ίδιο το σχέδιο.

Άλλες μεγάλες δημοκρατικές χώρες βρίσκονται στη σειρά.

Αν μια κοινωνία επιδεικνύει απεριόριστη ανοχή, η ικανότητά της να είναι ανεκτική θα καταληφθεί και θα καταστραφεί, τελικά, από τους μη ανεκτικούς.

Ο Ray Dalio προειδοποιεί ότι «κάτι πρέπει να σπάσει τη φούσκα» – και αυτό το «κάτι» έρχεται.

Ο Ray Dalio περιέγραψε το ακριβές σενάριο: χρειάζεται ένα σοκ (πετρέλαιο + δασμοί + «γεωπολιτικά») που θα επιβάλει αυξήσεις επιτοκίων και θα πυροδοτήσει εκροές κεφαλαίων, οδηγώντας στο σκάσιμο μιας υπερτιμημένης αγοράς.

Ακριβώς έτσι ξεκίνησε η πανδημία Covid. Πρώτα οι προειδοποιήσεις. Μετά το γεγονός. Και στη συνέχεια, η μαζική εκτύπωση χρήματος.

Το 2019, η αγορά συμφωνιών επαναγοράς (repo market) «πάγωσε». Η ρευστότητα εξαφανίστηκε από το σύστημα των εξασφαλίσεων (collateral system). Τα επιτόκια μίας ημέρας (overnight rates) εκτινάχθηκαν σε διψήφια επίπεδα. Οι τράπεζες βρέθηκαν ένα βήμα πριν από την πλήρη παράλυση, λόγω της κατάρρευσης της αγοράς χρηματοδότησης. Η Fed αναγκάστηκε να διοχετεύσει ρευστότητα για πρώτη φορά μετά την προηγούμενη κρίση.

Μετά ήρθε ο Covid και τύπωσαν τρισεκατομμύρια. Το χρηματοπιστωτικό σύστημα ψυχορραγούσε ήδη. Η πανδημία τους χάρισε χρόνο.

Πρόκειται για το κλασικό εγχειρίδιο για την ενορχήστρωση της επόμενης κρίσης, ενώ οι ίδιοι συσσωρεύουν μετρητά και υποτιμημένα περιουσιακά στοιχεία.

Ο @yutokanzakireal από την Ιαπωνία προειδοποίησε ότι οι «σύμμαχοι» —δηλαδή οι ΗΠΑ— αναζητούν έναν αποδιοπομπαίο τράγο (όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, κυβερνοεπιθέσεις ή μια κρίση πετρελαίου) για να προκαλέσουν την κατάρρευση της τρέχουσας οικονομικής τάξης πραγμάτων.

Όλες οι χρηματοπιστωτικές κρίσεις είναι ενορχηστρωμένες από την elite με εργαλεία τις κεντρικές τράπεζες, το ΔΝΤ [ΙΜF], την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) και τις συστημικά σημαντικές τράπεζες (G-SIBs).

Αυτή τη φορά σχεδιάζουν κάτι πολύ μεγαλύτερο, καθώς η κατάσταση είναι χειρότερη — όχι καλύτερη.

>

The decline of Europe is not a failure of the plan.

It is the plan.

Other major democratic countries are next in line

If a society is unlimited in its tolerance, its capacity to be tolerant will ultimately be seized and destroyed by the intolerant.

Ray Dalio Warns “Something Has to Prick the Bubble” and It’s Coming

Ray Dalio warned the exact playbook: you need a shock (oil + tariffs + “geopolitics”) to force rate hikes and trigger the outflows that pop the overvalued market.

That’s exactly how Covid started. First the warnings. Then the event. Then the printing.

In 2019 the repo market seized. Cash disappeared from the collateral system. Overnight rates spiked to double digits. Banks were one broken funding market away from a full freeze. The Fed had to inject cash for the first time since the last crash.

Then Covid hit and they printed trillions. The financial system was already dying. The pandemic bought them time.

It’s the textbook script for engineering the next crisis while they load up on cash and undervalued assets.

Japan’s @yutokanzakireal
warned that the “allies”, which is the U.S., is finding a scapegoat like AI, cyberattacks or oil crisis to collapse the current economic order.

All financial crises are engineered by the central banks, IMF, BIS and G-SIBs.

They’re planning something far bigger this time because the condition is worse, not better.

🚨 Ray Dalio Warns “Something Has to Prick the Bubble” and It’s Coming

Ray Dalio warned the exact playbook: you need a shock (oil + tariffs + “geopolitics”) to force rate hikes and trigger the outflows that pop the overvalued market.

That’s exactly how Covid started. First the… https://t.co/WmWzkmDRsZ pic.twitter.com/miGCBKfvAo

— Stern Drew (@SternDrewCrypto) October 19, 2026

 

https://t.co/ZcLpe2nlvc

— Ian Ford (@IannFord) October 20, 2026

ヨーロッパの没落は計画の失敗ではない。

それは計画である。

他の 主要な 民主主義国 は 次に 列に

もし社会が無制限に寛容であるならば、その寛容である能力は、最終的に不寛容な者たちによって奪われ、破壊されてしまう。

— Yuto 🇯🇵 (@yutokanzakireal) October 18, 2026

kourdistoportocali.com

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Άμεση Σύνδεση Εμβολίων Παιδικής Ηλικίας & Αυτισμού
Slider

Άμεση Σύνδεση Εμβολίων Παιδικής Ηλικίας & Αυτισμού

by admin
14 λεπτά ago
Ένας Γάλλος Πατριώτης Στέλνει Ένα Μήνυμα προς Όλον τον Κόσμο
Slider

Ένας Γάλλος Πατριώτης Στέλνει Ένα Μήνυμα προς Όλον τον Κόσμο

by admin
29 λεπτά ago
Δραματικές εξελίξεις για Ελλάδα – Η Λιβύη «αγκαλιάζει» Erdogan, ενέκρινε το Μνημόνιο με Τουρκία, ανάφλεξη νότια της Κρήτης
Slider

Δραματικές εξελίξεις για Ελλάδα – Η Λιβύη «αγκαλιάζει» Erdogan, ενέκρινε το Μνημόνιο με Τουρκία, ανάφλεξη νότια της Κρήτης

by admin
2 ώρες ago
Σε 2 Χρόνια: Κανείς δεν είναι Προετοιμασμένος για την «Αποκάλυψη της Υπερ-νοημοσύνης (ASI)» – ούτε καν οι Μεγιστάνες που την Κατασκεύασαν (ΒΙΝΤΕΟ)
Slider

Σε 2 Χρόνια: Κανείς δεν είναι Προετοιμασμένος για την «Αποκάλυψη της Υπερ-νοημοσύνης (ASI)» – ούτε καν οι Μεγιστάνες που την Κατασκεύασαν (ΒΙΝΤΕΟ)

by admin
2 ώρες ago
Next Post
Γαλλία: «Σταματήστε, δεν είναι αυτός ο σκοπός μας!» – Και ποιος είναι πλέον;

Γαλλία: «Σταματήστε, δεν είναι αυτός ο σκοπός μας!» - Και ποιος είναι πλέον;

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: «Μιά προφητεία του Αγίου Παϊσίου που δεν είναι γνωστή λέει…

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: «Μιά προφητεία του Αγίου Παϊσίου που δεν είναι γνωστή λέει…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr