ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

AΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΤΡΑΠΕΖΕΣ. - 3 Ιούλ 2022 - 20:37

Έχω την απορία από ποιον κυβερνητικό παράγοντα πήραν οι Τραπεζίτες την άδεια να καταργήσουν τα βιβλιάρια καταθέσεων και να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στους ηλικιωμένους συνταξιούχους. Έχουν την εντύπωση ότι όλοι οι πολίτες-καταθέτες έχουν στο σπίτι τους υπολογιστή και είναι ικανοί να μπαίνουν στο διαδίκτυο και να παρακολουθούν από εκεί την εικόνα του λογαριασμού τους ;

Οι υποψιασμένοι πολίτες πιστεύουν ότι η δικτατορική αυτή πράξη των Τραπεζιτών αποσκοπεί:

1) Στην εξοικονόμηση χάρτου και χρόνου, γράφοντας τους πολίτες στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

2) Στην ελάττωση του προσωπικού, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία ανεργίας για χιλιάδες συμπολίτες μας, αρκεί οι ίδιοι να συσσωρεύουν πλούτο σε βάρος του φτωχού κόσμου.

3) Στην απομάκρυνση ελέγχου από τους καταθέτες των καταθέσεών τους, που μόνο αυτοί γνωρίζουν τις σκοτεινές επιδιώξεις τους.

4) Το κράτος, αντί να  προστατεύει τους πολίτες , καλύπτει τους Τραπεζίτες στις αυθαίρετες και παράνομες αποφάσεις τους, γιατί σε περίπτωση κρατικής πτώχευσης σκοπεύει να δημεύσει τις καταθέσεις των πολιτών και θα το συνέφερε να μη γνωρίζουν οι πολίτες ποια χρηματικά ποσά τους έχουν δημευθεί.

Οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν δυναμικά για την κατάργηση των αυθαίρετων αποφάσεων των Τραπεζιτών.

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις επιβάλλεται να ανατρέψουν τις παράνομες και δικτατορικές αποφάσεις που θίγουν καίρια τους πολίτες.

Τα δημοκρατικά μέσα ενημέρωσης πρέπει να αναδείξουν τις παράνομες αποφάσεις και οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς καλούνται να παρέμβουν για την ανατροπή των ύπουλων και αντιδημοκρατικών αποφάσεων που έχουν παρθεί σε βάρος των πολιτών.

Έτσι θα αποδείξουν ότι δεν έχουν συμβάλει στην αντιδημοκρατική συμπεριφορά των εκμεταλλευτών φασιστών Τραπεζιτών.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Κ. ΜΑΝΕΤΑΚΗΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr