ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αυτός είναι Ο ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΣ του ΑΠΑΓΩΓΕΑ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ των επισκόπων

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΟΜ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΜΑΡΙΑ. ΔΙΕΘΝΗ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. - 14 Ιούν 2014 - 19:25

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Η εκτέλεση έγινε κοντά στο χωριό Mashhad Ruhin.Τον δολοφόνο τον ταυτοποιεί ως τον Magomed Magomedzakirovich Abdurakhmanov , επονομαζόμενο και “Abu-Banat” κάτοικο του Khadzhalmakhi που γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1974. Στρατολολογήθηκε από τον Νταγκεστανό επίσης γουαχαμπιστή Ahmednabiev Israil Saigidakhmedovich γνωστό ως Abu Umar Sasitlinski Israil Akhmednabiev. Σύμφωνα με το “Caucasian Knot» ο Israil Akhmednabiev σπούδασε ισλαμισκές επιστήμες στη Συρία και την Αίγυπτο για μια δεκαετία.Ενώ συνέβαλε κατά την επιστροφή του στο Νταγκεστάν σε ανέγερση μαντράσας για 150 μαθητές. (kavkaz-uzel.ru) « Doctor of the Chariah Studies” τον χαρακτηρίζει το interfax και ως έναν από τους πιο δημοφιλείς κήρυκες στο Νταγκεστάν. Ο Akhmednabi Israil Saygidahmedovich γεννήθηκε στο Novosasitli στον συνοικισμό Khasavyourt στις 13.09.1980.Τελείωσε το Λύκειο στο Novosasitli και παρακολούθησε μαθήματα σε ισλαμική μαντράσσα της περιοχής.Το 2000 πήγε στη Συρία και γράφτηκε στο 3ο έτος σπουδών του Ινστιτούτου “Abou Nour » απ΄όπου κι αποφοίτησε.Στη συνέχεια σπούδασε ισλαμικές επιστήμες στο συριακό παράρτημα του Αιγυπτιακού Πανεπιστημίου “Fatah”. Απέκτησε το δίπλωμά του το 2005.Και ξεκίνησε το διαδακτορικό του υπό την επίβλεψη του Dr. Mustafa Bug.

1

Η εφημερίδα naharnet του Λιβάνου με δηλώσεις του Abbas Ibrahim κατεδαφίζει πλήρως ένα ακόμη ευφάνταστο σενάριο που τις τελευταίες ημέρες έφερε ζωντανούς τους επισκόπους . O Yπεύθυνος των Μυστικών Υπηρεσιών του Λιβάνου αποκάλυψε ότι στο πρόσφατο ταξίδι του με τον Υπουργό Εσωτερικών Nouhad al-Mashnouq στο Κατάρ συζητήθηκε και το θέμα Λιβανέζων απαχθέντων στη Συρία.(as safir 14.06.14) Στο ντοσιέ αυτό σημειώθηκε πρόοδος.

Αρνήθηκε όμως κατηγορηματικά ότι μια σημαντική αποκάλυψη-εξέλιξη υπήρξε στο θέμα των επισκόπων όπως με τυμπανοκρουσίες είχε υποστηρίξει η εφημερίδα al akhbar.Ο Abbas Ibrahim δήλωσε για την απαγωγή των επισκόπων : «Αναφορικά με αυτό το θέμα είμαστε ακόμα στην αρχή .”Διευκρίνισε στην as Safir, ότι η ταυτότητα των απαγωγέων δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί και ότι οι προσπάθειες δεν έχουν εγκαταλειφθεί.Ωστόσο τόνισε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για την πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης.Η οργάνωση Asbat al-Ansar που έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή.

2

Το άρθρο της al akhbar άφηνε σαφέστατα να εννοηθεί ότι η ευνοική εξέλιξη θα προέλθει από την ανάμειξη και το ενδιαφέρον των Καταριανών : « Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει αργότερα η ανακοίνωση της απελευθέρωσης των Μητροπολιτών κάτω από την σκέπη του Κατάρ.».H Αλ-Ακμπάρ σε καθησυχαστικούς τόνους ανέφερε ότι οι επίσκοποι είναι ζωντανοί και ότι είναι καλά στην υγεία τους και κρατούνται στην περιοχή Τal Abyad στον Βορρά της περιφέρειας της Raqqa.Ο Αμπάς διαψεύδει.

3

Αντίθετα o τουρκοασσύριος ακαδημαικός και μάχιμος νομικός Erkan Metin έχει διασαφηνίσει και ντοκουμεντάρει με έρευνα και έγγραφα ότι οι 2 επίσκοποι δολοφονήθηκαν από μέλη της the Islamic State of Iraq and al-Sham (ISIS) και ότι ο δολοφόνος τους είναι προφυλακισμένος και δικάζεται στην Κωνσταντινούπολη. H τουρκική Radikal είχε πολύ νωρίτερα μεταφέρει ότι ο δολοφόνος των επισκόπων συνελήφθηκε στην Konya. (armenianlife.com02/02/2014)

Τελευταίο δημοσίευμα σε τουρκικό site αναφέρει :Oι επίσκοποι απήχθησαν και αποκεφαλίστηκαν από τον προφυλακισμένο στην Κωνσταντινούπολη και κατηγορούμενο Magomed Abdurakhmanov μέλος τρομοκρατικής ισλαμιστικής οργάνωσης που σχετίζεται με την Αλ Κάιντα ο οποίος και δικάζεται από κακουργοδικείο στην Κωνσταντινούπολη.Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι συνεργαζόταν με την ΜΙΤ. (erenerdem 12 Μαίου 2014)

4

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr