• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ακριβοπληρωμένα σαπάκια και χωρίς ηλεκτρονικά τα υποβρύχια U209 και U214

13 έτη ago
in ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
4
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το άρθρο αυτό έρχεται σαν μια ακόμη επιβεβαίωση της άποψης, ότι η χώρα δεν διαθέτει αξιόμαχα υποβρύχια, που αναφέρθηκε στο προηγούμενο άρθρο μας με τίτλο “Τρομακτικές ελλείψεις στη μαχητική ικανότητα των Ελληνικών υποβρυχίων” αλλά και σε παλαιότερα άρθρα.

Σύμφωνα με τελευταίες αποκαλύψεις από τη Γερμανία η εισαγγελία της Βρέμης διεπίστωσε ύποπτες πληρωμές 18 εκ. ευρώ σε εταιρεία που δεν έκανε τίποτα σε συμβάσεις που αφορούν τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό των υποβρυχίων U209 και U214, τα οποία όπως λέει η δημοσιογράφος του Σκάι στο video που ακολουθεί παραμένουν άοπλα. Άοπλα…

Στο video που ακολουθεί ακούγεται, ότι η Γερμανική δικαιοσύνη περιορίζει την έρευνα στη περίοδο 2002-2011 και όχι μέχρι σήμερα, γιατί σύμφωνα με το δημοσιογράφο του Σκάι κατά τη Γερμανική εισαγγελία τα αδικήματα που αφορούν αυτή τη περίοδο δεν έχουν παραγραφεί ακόμη. Αυτό δεν τρώγεται…

Διαφαίνεται, ότι κάποιος ή κάποιοι σταμάτησαν την έρευνα στη Γερμανία το 2011 και την έβγαλαν απο το συρτάρι τους τώρα για να εκβιάσουν καταστάσεις εν όψει διαφόρων γεγονότων και πωλήσεων μέσω ΤΑΙΠΕΔ. Τα συμπεράσματα γενικά του δημοσιογράφου του Σκάι δεν μας φαίνονται τόσο αυτονόητα όσο τα παρουσιάζει.

Το ένα θέμα αφορά την αιτία περιορισμού της έρευνας της Γερμαινκής εισαγγελίας στη χρονική περίοδο 2002-2011. Η δικαιολογία της Γερμαινκής εισαγγελίας δεν φαίνεται ότι ευσταθεί. Υπενθυμίζω, ότι ο νόμος περί ευθύνης υπουργών για αυτή τη περίοδο έχει ήδη ρίξει τον σκοτεινό πέπλο προστασίας του στα πολιτικά πρόσωπα της περιόδου αυτής αλλά όχι για τη περίοδο 2011-2013… Eξαιρούνται πάντα οι ιδιώτες και οι ιδιωτικές εταιρείες που συμμετείχαν κάπου εκείνη τη περίοδο.

Υπουργοί άμυνας της περιόδου 2002-2011:

Αρσένης 1993-1996 —– Πρωθ. Παπανδρέου

Τσοχατζόπουλος 1996-2001 —– Πρωθ. Σημίτης

Παπαντωνίου 2001-2004 —– Πρωθ. Σημίτης

Σπηλιωτόπουλος 2004-2006 —– Πρωθ. Καραμανλής

Μειμαράκης 2006-2009 —– Πρωθ. Καραμανλής

πρώην Τούρκογλου 2009-2011 —– ΓΑΠ

Μπεγλίτης 2011-2011 —– ΓΑΠ

Το άλλο θέμα αφορά την ερμηνεία του δημοσιογράφου, ότι το θέμα της διαφαινόμενης μίζας αφορά μόνο τις συμβάσεις που συνδέονται με τα υποβρύχια U209 και όχι τα U214. Ούτε αυτό τρώγεται… Ο λόγος είναι πως εκτός από το στραβολέμiκο Υ/Β Παπανικολή υπάρχουν και άλλα υποβρύχια U214 υπο κατασκευή. Ανεξάρτητα τύπου, και τα U209 και τα U214 χρειάζοντα τα ηλεκτρονικά τους συστήματα τα οποία μέχρι στιγμής δεν τους έχουν τοποθετηθεί.

Υπουργοί άμυνας της περιόδου 2011-2013:

Αβραμόπουλος 2011-2012 —– Πρωθ. Σαμαλάς

Παναγιωτόπουλος 2012-2013 —– Πρωθ. Σαμαλάς

Αβραμόπουλος 2013- διάλυση της Εθνικής Άμυνας

Το θέμα που αφορά εμάς τους πολίτες – γιατί η ηγεσία του ΓΕΕΘΑ κάνει γυμναστική στο Αιγαίο – είναι ότι η χώρα χάρι στη “βοήθεια” και τις συμβάσεις που συνάφθηκαν επί Άκη, Παπαντωνίου, Σπηλιωτόπουλου, Μειμαράκη, πρώην Τούρκογλου, Παναγιωτόπουλου και Αβραμόπουλου δεν διαθέτει αξιόμαχο στόλο υποβρυχίων.

Ούτε οι μαγνητικές τους υπογραφές έχουν ελεγχθεί πράγμα που τα κάνει λαμπρούς στόχους των εχθρών στο Αιγαίο ούτε μπαταρίες τα U209 διαθέτουν ούτε τα ηλεκτρονικά τους συστήματα έχουν ακόμη τοποθετηθεί. Ο στόλος των Ελληνικών υποβρυχίων συνεχώς παραμελείται και έχει το μαύρο του το χάλι.

Η πολιτική ηγεσία του υπ. Άμυνας και ο “Αμώ το κεφάλι μου” προσπαθώντας προφανώς να συγκαλύψει ανθρώπους- συμβάσεις – μίζες και γεγονότα παρελκύoνται απο δικαστικά δρώμενα αλλά και παρελκύουν την εκτέλεση των συμβάσεων των υποβρυχίων με σκοπό την μη εκτέλεση τους, που κατά τη γνώμη μου επίτηδες έχουν συνταχθεί με τόσο άσχημο και επιβλαβή για τα Εθνικά συμφέροντα της χώρας τρόπο.

Η πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά σε ιδιώτες είναι απο τις χειρότερες και επαχθέστερες για την ιστορία του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και της Ελλάδας γενικότερα αποφάσεις. ¨Οσοι έχουν αναμειχθεί στις συμβάσεις και στις πωλήσεις των ναυπηγείων πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά και χωρίς αναστολή. Παρατράβηξε το ανέκδοτο με τη συγκάλυψη των ενόχων.

zcode
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΚΙΝΗΜΑ 21: Άμεση ανάκληση των Patriot από τη Σαουδική Αραβία και μπλόκο στην αποστολή των Apache στα ΗΑΕ
Slider

ΚΙΝΗΜΑ 21: Άμεση ανάκληση των Patriot από τη Σαουδική Αραβία και μπλόκο στην αποστολή των Apache στα ΗΑΕ

by admin
10 ώρες ago
Εγκύκλιος με άρωμα εκλογών προκαλεί αναστάτωση!
Slider

Εγκύκλιος με άρωμα εκλογών προκαλεί αναστάτωση!

by admin
21 ώρες ago
Ο ακατανόμαστος χαμογελαστός και χαζοχαρούμενος και στην κηδεία Βαρβιτσιώτη.
Slider

Ο ακατανόμαστος χαμογελαστός και χαζοχαρούμενος και στην κηδεία Βαρβιτσιώτη.

by admin
3 ημέρες ago
ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ…
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ…

by admin
6 ημέρες ago
Next Post
Χτύπησε κόκκινο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας: Ξεπέρασε τα 321 δισεκατομμύρια ευρώ … Ακούτε αντωνάκη , στούρνε και άλλα συναφή !

Χτύπησε κόκκινο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας: Ξεπέρασε τα 321 δισεκατομμύρια ευρώ ... Ακούτε αντωνάκη , στούρνε και άλλα συναφή !

Η «παχυλή αμάθεια» βλάπτει σοβαρά την Υγεία.κ. Γεωργιάδη !!!

Η «παχυλή αμάθεια» βλάπτει σοβαρά την Υγεία.κ. Γεωργιάδη !!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr