ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ‘Αλλαγή παιχνιδιού’ θα μπορούσε να οδηγήσει σε 270 εκατομμύρια νεκρούς Αμερικανούς.Μια μαζική ψεύτικη σημαία στον ορίζοντα!

ΚΛΟΙΟΣ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 18 Ιούν 2017 - 13:12
Loading...

 ΗΠΑ 2025 -Πρόβλεψη μείωσης πληθυσμού σε 54 εκατομμύρια – τι ξέρουν που δεν ξέρουμε;

Δεν θυμάστε τις ημέρες μετά τη συσκότιση. Δεν υπήρχε φαγητό, δεν υπήρχε νερό. Τίποτα άλλο εκτός από πανικό και θάνατος παντού όπου γυρίσατε. “Καπετάνιος Τομ Νεβίλ, Επανάσταση.
Πίσω στην 1η Ιανουαρίου του 2017, ο Forbes δημοσίευσε μια ιστορία με τίτλο “Fake News And How”

Η The Washington Post ξανάγραψε την ιστορία της σχετικά με τη ρωσική πειρατεία του ηλεκτρικού δικτύου”. Για όσους μπορεί να το έχουν χάσει, μέρες νωρίτερα, η Post είχε προκαλέσει ένα κύμα φόβου σε ολόκληρη την Αμερική, όταν δημοσίευσε μια ιστορία με τίτλο “Οι ρώσοι χάκερ διείσδυαν το αμερικανικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας μέσω μιας υπηρεσίας στο Βερμόντ, σύμφωνα με αξιωματούχους των ΗΠΑ” Ψεύτικες ειδήσεις “που οδήγησαν την Ουάσιγκτον Ποστ να ανακαλέσει τη δική της ιστορία.

Με αυτή την ιστορία που μας δείχνει το «modus operandi» της WashPo, δεν πρέπει να εκπλήσσομε το γεγονός ότι η  Post προσπαθεί για άλλη μια φορά να βγάλει ένα “ρωσικό ράγκο-του-ηλεκτρικού πλέγματος” Επεκτείνοντας τα καπέλα των «ψεύτικων ειδήσεων». Όπως αναφέρθηκε στην ιστορία της Washington Post στις 12 Ιουνίου, οι χάκερ που ευθυγραμμίζονται με τη ρωσική κυβέρνηση, έχουν αναπτύξει ένα κυβερνοχώρο που μπορεί να διαταράξει τα ηλεκτρικά δίκτυα και «έχει τη δυνατότητα να είναι το πιο αποδιοργανωτικό, αλλά ενάντια στα ηλεκτρικά συστήματα που εξαρτώνται οι Αμερικανοί για την καθημερινότητά μας .

Η 'Αλλαγή παιχνιδιού' θα μπορούσε να οδηγήσει σε 270 εκατομμύρια νεκρούς Αμερικανούς.Μια μαζική ψεύτικη σημαία στον ορίζοντα! - Εικόνα1
Ονομάστηκε «CrashOverride» από τους ερευνητές που το ανακάλυψαν, το έχουν ήδη κατηγορήσει για επίθεση εναντίον του Ουκρανικού ενεργειακού συστήματος το Δεκέμβριο, όπου οι χάκερ μπόρεσαν να πάρουν σύντομα το  1/5 της ηλεκτρικής ενέργειας στο Κίεβο.

Σύμφωνα με τον Sergio Caltagirone,  διευθυντής της υπηρεσίας πληροφοριών για την απειλή του Dragos, μιας εταιρίας για την ασφάλεια του κυβερνοχώρου που μελέτησε το κακόβουλο λογισμικό και εξέδωσε μια έκθεση τη Δευτέρα, με τροποποιήσεις, θα μπορούσε να αναπτυχθεί εναντίον των ηλεκτρικών συστημάτων μεταφοράς και διανομής των ΗΠΑ, με καταστροφικές συνέπειες. Επίσης, ονομάζοντας αυτό το κακόβουλο λογισμικό σαν «εναλλάκτη παιχνιδιών», θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια συνολική καταστροφή στην Αμερική και 270+ εκατομμυρίων Αμερικανών νεκρών; Όπως βλέπουμε παρακάτω, ο ιστότοπος Deagel.com μόλις έκανε κάποιες σημαντικές αλλαγές στις προβλέψεις του για την Αμερική για το 2025, προβλέποντας μια πτώση πληθυσμού 270 εκατομμυρίων μέσα σε 8 χρόνια εδώ.


 

Και ενώ η ANP έχει προειδοποιήσει από καιρό για την πιθανή καταστροφή, που θα μπορούσε να προκληθεί στην Αμερική, χάνοντας το ηλεκτρικό δίκτυο μας, με ορισμένους εμπειρογνώμονες που προειδοποιούν ότι μια εκτεταμένη διακοπή ρεύματος θα μπορούσε να οδηγήσει στο 90% ή περισσότερους νεκρούς μέσα στο επόμενο έτος, Η ρωσική αντιπαράθεση είναι για άλλη μια φορά πιεσμένη σε μεγάλο βαθμό από την «βαθιά κρατική προπαγάνδα». Η Washington Post θα πρέπει να στείλει ένα συναρπαστικό συναγερμό σε όποιον δίνει προσοχή. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη ιστορία τους για «ψεύτικα» νέα σχετικά με το ίδιο θέμα. Είναι μια «ψεύτικη σημαία» η κατάργηση του ηλεκτρικού μας δικτύου, όπως υποστηρίζει ο βιντεογράφος μας στο 3ο βίντεο παρακάτω;

Φανταστείτε ότι ο μέσος αμερικανός ξυπνά ένα πρωί χωρίς ρεύμα και καθώς η ημέρα κυλά, δεν εμφανίζονται σημάδια επιστροφής του ρεύματος. Όπως μια σκηνή από την κλασσική τηλεοπτική σειρά “Revolution”, οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν θα είχαν ιδέα τι συνέβη και κανένας τρόπος να βρεθεί η αλήθεια με το Internet πεσμένο, μαζί με όλα τα άλλα.

Ωστόσο, ο μέσος Αμερικανός θα θυμόταν σίγουρα, ότι η Ρωσία είχε απειλήσει ότι θα καταργήσει το ηλεκτρικό μας δίκτυο (και έτσι θα ανακοινωθούν τα ψεύτικα νέα από την Wash Po) και θα ξεκινούσαν σύντομα σχέδια για να πολεμήσουν με τη Ρωσία, αφού δεν έχουν πλέον τηλεόραση, , Μια τράπεζα, ATM’s, καταστήματα, μέσα μαζικής μεταφοράς, πιστωτικές κάρτες, ή οποιαδήποτε από τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής. Και ακριβώς όπως οι εκλογές του 2016 και η νίκη του Προέδρου Tραμπ, «θα ήταν όλα τα λάθη της Ρωσίας».

Το να βλέπουμε πάλι τη γκάμα της Ουάσιγκτον, της Ιαπωνίας με το γεγονός ότι η Ουάσιγκτον έχει εισάγει ξανά στη γωνία την Ουκρανία, πρέπει να μας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε. Για εκείνους που έχουν ξεχάσει, η «βαθιά κατάσταση» εδώ στην Αμερική είναι από καιρό στο κρεβάτι με ακραίους ναζιστικούς κακοποιούς στην Ουκρανία.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, ο ιστότοπος Deagel.com άλλαξε ήσυχα την πρόβλεψή του για την Αμερική για το 2025, μειώνοντας τον πληθυσμό στη πρόβλεψη για την Αμερική σε 54 εκατομμύρια μέχρι το 2025, μια πτώση 270 εκατομμυρίων από τα 324 εκατομμύρια που ζούσαν εδώ το 2016 Τι γνωρίζει το Deagel που δεν ξέρουμε; Παραδόξως, οι αριθμοί του Deagels είναι WAY OFF από αυτό που το αμερικανικό απολογιστικό γραφείο προβλέπει για έναν πληθυσμό το 2025 στην Αμερική, με περίπου. 335 εκατ. κόσμο.
Η 'Αλλαγή παιχνιδιού' θα μπορούσε να οδηγήσει σε 270 εκατομμύρια νεκρούς Αμερικανούς.Μια μαζική ψεύτικη σημαία στον ορίζοντα! - Εικόνα2

Γιατί οι αριθμοί του Deagels είναι τόσο διαφορετικοί από αυτούς του Γραφείου Απογραφής και γιατί προβλέπουν μια τέτοια τεράστια πτώση του πληθυσμού για την Αμερική; Είναι ενδιαφέρον ότι οι αριθμοί του Deagels προβλέπουν επίσης πτώση του πληθυσμού περίπου 86% (ΠΟΛΥ κοντά σε αυτή την πρόβλεψη 90% σε μακροχρόνια διακοπή δικτύου!) Και όπως έχουμε ήδη αναφέρει στην ANP, οι πηγές του Deagels ΕΙΝΑΙ το «βαθύ κράτος» και Περιλαμβάνουν τη CIA, το Υπουργείο Άμυνας, την Παγκόσμια Τράπεζα και το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.http://allnewspipeline.com/False_Flag_Electrical_Grid_Warning.php

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : corfiatiko.blogspot.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter