• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 29 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Αλλάζει ο παγκόσμιος χάρτης με τα νέα ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια και πλοία: Δείτε το βλήμα SS-N-16 Stallion που εκτοξεύεται…

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

 … σαν τορπίλη και αναδύεται υποβρυχίως…

Πρωτοφανής επίδειξη δύναμης από τη Ρωσία η οποία «τρέχει» όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα και με ένα νέο πρόγραμμα πυρηνικών υποβρυχίων και πλοίων αλλάζει το παγκόσμιο χάρτη και φιλοδοξεί να κυριαρχήσει σε Μεσόγειο και Β.Ωκεανό. Το Κρεμλίνο έχοντας ως δεδομένη την σταδιακή «απόσυρση» των ΗΠΑ από κάποιες περιοχές του πλανήτη οι οποίες αποτελούν άμεση ρωσική προτεραιότητα, κινείται  «πρόσω ολοταχώς» για να καλύψει αυτό το κενό.

Ο προάγγελος ήταν το δεύτερο υποβρύχιο κλάσης Yasen «Kazan» όπως αποκαλύψαμε στο άρθρο μας Αντίο Αμερικανικά αεροπλανοφόρα – Έτοιμος ο νέος ρωσικός φoνιάς κλάσης «Yasen»: Αυτό είναι το νέο ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο «Καζάν» (εικόνες, βίντεο) .Το Κazan κωδικοποιείται ως κλάση Yasen-Μ λόγω των πιο εξελιγμένων οπλικών και ηλεκτρονικών συστημάτων που ενσωματώνει.

Όλα τα νέα υποβρύχια της Ρωσίας θα φέρουν τορπίλες βαθέων υδάτων Futlyar των 533 mm και βλήματα SS-N-16 Stallion οπλισμένα με ανθυποβρυχιακές τορπίλες ή πυρηνική κεφαλή.

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό βίντεο: Το βλήμα SS-N-16 Stallion εκτοξεύεται σαν τορπίλη στο νερό και μετά από μερικά μέτρα αναδύεται σαν υποβρυχίως εκτοξευόμενο βλήμα!

Το πολεμικό Ναυτικό της Ρωσίας σχεδιάζει να εκσυγχρονίσει τον στόλο του  με 42 πολεμικά πλοία φέτος, ως μέρος ενός μεγαλεπήβολου στρατιωτικού σχεδίου αναβάθμισης, υπό την προεδρία του Βλαντιμίρ Πούτιν, και το οποίο αφορά την περίοδο  μέχρι το 2050.

Τα πεπαλαιωμένα  πολεμικά πλοία, και υποβρύχια θα αντικατασταθούν με νέες μονάδες επιφανείας και πυρηνοκίνητα υποβρύχια τα οποία θα προσδώσουν στο ρωσικό ναυτικό, την αίγλη της σοβιετικής εποχής.

«Η Ρωσία  φέτος ξεκίνησε την κατασκευή  νέου τύπου  πυρηνικών υποβρυχίων κλάσεως Yasen», δήλωσε  ο επικεφαλής του ρωσικού ναυτικού αντιναύαρχος Βλαντιμίρ Κορόλιωφ .

«Το πολεμικό ναυτικό επενδύει στην ανανέωση των μονάδων του με νέα πυρηνοκίνητα υποβρύχια και πλοία, όπως τα κλάσεως Yasen» ενώ  φέτος ξεκίνησε  η κατασκευή  δύο συμβατικής πρόωσης υποβρυχίων κλάσεως «Varšavjanka» από τα έξι που έχουν προγραμματιστεί να ενισχύσουν τις τάξεις του στόλου του Ειρηνικού», δηλώνει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον αντιναύαρχο, το ρωσικό ναυτικό θα παραλάβει την φρεγάτα κατευθυνόμενων πυραύλων «Admiral Makarov»,  το μεγάλο αμφίβιο πλοίο «Ιβάν Γκρεν» και το παγοθραυστικό «Ίλια Μουρόμετς», το πρώτο πλοίο αυτού του τύπου που κατασκευάστηκε για  λογαριασμό του πολεμικού  ναυτικού.

Επιπλέον, σε λίγο διάστημα θα είναι έτοιμα πολλά  πολεμικά πλοία με προεξάρχοντες  τις  κορβέτες «Ρέζκι»  και «Ντέρζκι» , τις  πυραυλακάτους  «Ε», και «Storm», το μεταφορικό πλοίο  «Burja2, καθώς και το περιπολικό σκάφος «Σεργκέι Κοτώφ».

Ο Koroljov είπε επίσης ότι τον Δεκέμβριο του 2016  ξεκίνησε η κατασκευή του πυρηνοκίνητου υποβρυχίου «Πρίγκιπας Pozharsky», το οποίο είναι κλάσεως Borei.

Μιλάμε για  ένα τεραστίων διαστάσεων πρόγραμμα το οποίο θα μεταμορφώσει το ρωσικό ναυτικό που «απλώθηκε» πλέον στην Μεσόγειο θάλασσα.

Σε άρθρο μας με τίτλο ( αύξηση της ρωσικής επιρροής στη Μεσόγειο θάλασσα και η θέση της Ελλάδος στην επερχόμενη παγκόσμια αναδιάταξη ισχύος), είχαμε εύστοχα αναφέρει ότι , σύμφωνα με τις γαλλικές μυστικές με την ταχύτητα που διακρίνεται πλέον η  ρωσική εξωτερική πολιτική, ειδικά μετά την επιχείρηση «Συρία», δεν την σταματά κανένας.

Η Μόσχα βρίσκεται σε μια νέα επιθετικού χαρακτήρα «απόβαση» στην Λιβύη, λόγω της αναβλητικότητας της ευρωπαϊκής διπλωματίας και της αβεβαιότητας της εξωτερικής πολιτικής του προέδρου Τραμπ .

Οι Ρώσοι εισχώρησαν αποτελεσματικά ήδη  στο κενό  που δημιουργήθηκε από δυτικούς διπλωμάτες στην Αίγυπτο.

Το Kρεμλίνο προωθεί συστηματικά την ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας και άμυνας με τις χώρες της περιοχής της Μεσογείου συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος , Αιγύπτου, Λιβάνου, Αλγερίας, κά.

Μετά την επιστροφή της στην Μέση Ανατολή, η Ρωσία είναι έτοιμη να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην περιοχή της Μεσογείου και ίσως για πάντα .

Αλλάζει ο παγκόσμιος χάρτης με τα νέα ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια και πλοία: Δείτε το βλήμα SS-N-16 Stallion που εκτοξεύεται σαν τορπίλη και αναδύεται υποβρυχίως… - Εικόνα0

Η Ελλάδα οφείλει να αναπροσαρμόσει την πολιτική της κάνοντας την πιο πολυδιάστατη όσον αφορά την Ρωσία, μια χώρα με την οποία έχουμε παραδοσιακούς , ιστορικούς και πολιτιστικούς δεσμούς εδώ και 100 χρόνια.

Ολόκληρη η «λεκάνη» της Μεσογείου αλλάζει και ακόμη και η Τουρκία προσέγγισε ουσιαστικά την Μόσχα «χωρίς φόβο και πάθος», σε αντίθεση με την ελληνική πολιτική ελίτ που δεν είναι ικανή να βρει την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα σε ανατολή και δύση.

Αλλάζει ο παγκόσμιος χάρτης με τα νέα ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια και πλοία: Δείτε το βλήμα SS-N-16 Stallion που εκτοξεύεται σαν τορπίλη και αναδύεται υποβρυχίως… - Εικόνα1

Οι ΗΠΑ , σύμφωνα με ειδικούς εμπειρογνώμονες θα αποσυρθούν από την περιοχή σταδιακά λόγω του τεράστιου εξωτερικού χρέους της χώρας τα τελευταία 20 χρόνια,  και όχι ελέω Τραμπ, και την θέση τους θα «γεμίσουν» Κινέζοι και Ρώσοι οι οποίοι θα κυριαρχούν πλέον  στην περιοχή μας, αυτό ας το κατανοήσουν κάποιοι εδώ στην πατρίδα μας .

pentapostagma.gr

Tags: slide1
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Ετοιμαστείτε για το απρόβλεπτο»: Βρετανίδες γεμίζουν τα σπίτια τους με τρόφιμα και νερό υπό τον φόβο μιας «Αποκάλυψης»
Slider

«Ετοιμαστείτε για το απρόβλεπτο»: Βρετανίδες γεμίζουν τα σπίτια τους με τρόφιμα και νερό υπό τον φόβο μιας «Αποκάλυψης»

by admin
8 ώρες ago
Ο τρίτος Καβαλάρης της Αποκάλυψης: η πείνα ήρθε – Πρωτοφανής κρίση στην παγκόσμια αγορά σιτηρών λόγω Ιράν και Ουκρανίας
Slider

Ο τρίτος Καβαλάρης της Αποκάλυψης: η πείνα ήρθε – Πρωτοφανής κρίση στην παγκόσμια αγορά σιτηρών λόγω Ιράν και Ουκρανίας

by admin
8 ώρες ago
«Θα είναι Oreshnik»: Το ρωσικό πλήγμα που θα τελειώσει τον πόλεμο – Σε 10′ το ΝΑΤΟ θα χάσει τα πάντα – Στρατηγός αποκαλύπτει
Slider

«Θα είναι Oreshnik»: Το ρωσικό πλήγμα που θα τελειώσει τον πόλεμο – Σε 10′ το ΝΑΤΟ θα χάσει τα πάντα – Στρατηγός αποκαλύπτει

by admin
10 ώρες ago
Ένα άγαλμα του Βαφομέτ ύψους 10 μέτρων αποκαλύφθηκε πρόσφατα στην πολιτεία Σεαρά της Βραζιλίας.
Slider

Ένα άγαλμα του Βαφομέτ ύψους 10 μέτρων αποκαλύφθηκε πρόσφατα στην πολιτεία Σεαρά της Βραζιλίας.

by admin
16 ώρες ago
Next Post
Τα πάνω-κάτω στην Ιστορία: «Όχι» στον Ιουστινιανό, «ναι» στο συνδικαλισμό

Τα πάνω-κάτω στην Ιστορία: «Όχι» στον Ιουστινιανό, «ναι» στο συνδικαλισμό

ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΙΣ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, Ο …”φουκαριάρης” “ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ”!

ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΙΣ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, Ο ..."φουκαριάρης" "ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ"!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr