ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μία άλλη κερκίδα… (video)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ. - 21 Μάι 2017 - 15:15

Στο παρακάτω βίντεο, οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας ΦΚ ΝΑΚ 1904 Ντούναϊσκα Στρέντα (FC DAC 1904 Dunajská Streda) τραγουδούν το συγκινητικό ‘Nélküled’ (Χωρίς Εσένα), το πιο γνωστό τραγούδι του ουγγρικού συγκροτήματος Ismerős Arcok. Το τραγούδι μιλάει με νοσταλγία για τους δύσκολους καιρούς που πέρασε ο ουγγρικός λαός. Στο τέλος λέει «είμαστε όλοι (οι Ούγγροι) το ίδιο αίμα!»

Μία άλλη κερκίδα... (video) - Εικόνα1Η ΦΚ ΝΑΚ 1904 Ντούναϊσκα Στρέντα είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Σλοβακίας. Είναι η ομάδα της πόλης Ντούναϊσκα Στρέντα. Ιδρύθηκε το 1904 και κατά την περίοδο 2008-2009, μετά τη συγχώνευση με την FC Senec, η ομάδα εισήλθε στην σλοβακική Superleague. Η ομάδα υποστηρίζεται έντονα από την ουγγρική μειονότητα στη Σλοβακία. Έδρα της ομάδας είναι το DAC Stadion, χωρητικότητας 16410 θεατών. Στην φωτογραφία, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Viktor Orban στο γήπεδο της ομάδας με κασκόλ της.

Οι Ismerős Arcok (Γνωστά Πρόσωπα) είναι ένα δημοφιλές ουγγρικό συγκρότημα που παίζει εθνικό ροκ (ή εθνικιστικό ροκ) με θέματα, σε μεγάλο βαθμό, εμπνευσμένα από την ιστορία του ουγγρικού λαού. Ιδρύθηκε στις 23 Οκτωβρίου του 1999, και τα μέλη του συγκροτήματος είναι: Nyerges Attila, Práder Vilmos, Galambos Nándor, Kovacsik Tamás, Leczó Szilveszter και Tánczos István. Στην μουσική τους υπάρχουν στοιχεία ροκ, rhythm and blues, δημοτικών τραγουδιών, hard rock και heavy metal. Το συγκρότημα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ουγγρική λαϊκή μουσική. Στο παρακάτω βίντεο, ο τραγουδιστής του Nyerges Attila το τραγουδάει μέσα στο γήπεδο.

Το ανατριχιαστικό αυτό βίντεο είναι δείγμα της νοοτροπίας του ουγγρικού λαού, ενός λαού ο οποίος χαρακτηρίζεται από έντονα πατριωτικά αισθήματα και έχει γίνει εμπροσθοφυλακή (μαζί με τους Πολωνούς και τους Ρώσους θα έλεγα) στην αντίσταση των ευρωπαϊκών λαών κατά της Νέας Τάξης. Ανάλογες σκηνές δεν πρόκειται να ζήσουν τα ελληνικά γήπεδα, όπου κάθε πατριωτικό ενοχοποιείται, η μόδα «αντίφα» είναι κυρίαρχη και αλβανοί και ζαϊρινοί (!) μαχαιρώνονται μαζί με ελληνόφωνους, κατεβάζοντας την ελληνική σημαία στον τελικό κυπέλλου ενός παρακμιακού και διαλυμένου ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι υπόλοιποι δεν ασχολούνται, γιατί βλέπουν την ελληνοτουρκική φιλία του σουρβάιβορ.   Μία άλλη κερκίδα... (video) - Εικόνα2 KO
kokkinosouranos

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr