ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το αμερικανικό Haarp θα προκαλέσει mega-σεισμό στην θάλασσα του Μαρμαρά και την Κωνσταντινούπολη ;

ΔΙΕΘΝΗ. - 9 Αυγ 2016 - 15:00
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει  τους Τούρκους  ειδικούς  επιστήμονες  και αξιωματούχους , από  τις δυνατότητες  του αμερικανικού  συστήματος Haarp, το οποίο προκαλεί σεισμούς , και μιλούν για στοχοποίση της ευρύτερης περιοχής της Μαρμαρίδας και φυσικά της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο .

Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι «Δυτικοί μπορεί να προκαλέσουν «τεχνητό σεισμό» στην Τουρκία με σκοπό  να «καμφθεί» το ηθικό και τα σχέδια της νυν πολιτικής ηγεσίας.

Άλλωστε αυτό ακριβώς είχαν καταγγείλει και  παλαιότερα, τόσο οι Ιρανοί με σεισμούς στην χώρα τους  , όσο και οι Κινέζοι με τις κατακλυσμιαίου τύπου βροχοπτώσεις που είχαν τσακίσει  για ένα μεγάλο διάστημα  την ΒΔ Κίνα.Το αμερικανικό σύστημα Haarp θα προκαλέσει mega-σεισμό στην θάλασσα του Μαρμαρά και την Κωνσταντινούπολη ; - Εικόνα0

Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 – 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).

Το αμερικανικό σύστημα Haarp θα προκαλέσει mega-σεισμό στην θάλασσα του Μαρμαρά και την Κωνσταντινούπολη ; - Εικόνα1

« Προσπάθησαν επαγγελματικά να καταστρέψουν την τουρκική οικονομία, απέτυχαν, βόμβες τρομοκρατών σκάνε συνεχώς στην χώρα, δεν μπόρεσαν ούτε τότε να κάνουν κάτι , τώρα θέλουν να μας ισοπεδώσουν λόγω της σχέσης μας με την  Ρωσία. Η πρόκληση ενός τεχνητού σεισμού θα προκαλούσε ανυπολόγιστες καταστροφές», ανέφερε τουρκική ανώνυμη πηγή που εργάζεται στον επιστημονικό τομέα.

Δεν γνωρίζουμε από  που ακριβώς έρχονται οι πληροφορίες, αλλά προφανώς « οι κινήσεις  του Ερντογάν σε σχέση με το ΝΑΤΟ, και η επικείμενη συνάντηση  του με τον Πούτιν» , έχουν πονοκεφαλιάσει  αρκετά  τους «γείτονες μας» , οι οποίοι φοβούνται δυτικά αντίποινα.

Άλλωστε τους είναι απόλυτα γνωστό το τι «έπαθε» η χώρα μας το 2007 με τις τεράστιες πυρκαγιές που συνέπεσαν όλως τυχαίως με τα σχέδια υλοποίησης του αγωγού South Stream με την  Ρωσία,  από την κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή.

Τουρκικές εφημερίδες μετέφεραν την είδηση στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ειδικά στην πρώτη σελίδα ως «ένα αστείο», μόνο που οι Τούρκοι δεν διαθέτουν καθόλου αίσθηση του χιούμορ και μιλούν πολύ σοβαρά .

Σύμφωνα με την είδηση,  η δύση   (ΗΠΑ) διαθέτουν  την δυνατότητα πρόκλησης τεχνητών σεισμών, η καταστρεπτική ισχύ των οποίων δύναται να καταστρέψει  την Τουρκία.

Η περιοχή πρόκληση σεισμών αφορά κυρίως την περιοχή πέριξ της  Θάλασσας του Μαρμαρά, αναφέρει και η  γαλλική εφημερίδα Le Figaro,  σύμφωνα με μελέτη Γάλλων επιστημόνων  και επιστημονικά άρθρα εδώ και  6 μήνες, τα οποία  δημοσιεύουν  προκαταρκτικά πορίσματα της έκθεσης αυτής για πρόκληση  τεχνητού  σεισμού .

Η  Le Figaro γράφει ότι Γάλλοι εμπειρογνώμονες εκτιμούν ότι ήδη υπάρχει έντονη σεισμική  κινητικότητα στο υπέδαφος της περιοχής και ένα πιθανός σεισμός της τάξεως των 7-8 ρίχτερ  θα οδηγούσε σε ολοκληρωτική καταστροφή ολόκληρης της περιοχής του Μαρμαρά προκαλώντας εκατομμύρια θύματα .

Το σίγουρο είναι ότι η Τουρκία έχει εισέλθει σε μια  παρατεταμένη περίοδο αστάθειας και ένας MEGA-σεισμός θα είχε ολέθριες συνέπειες. Επίσης ένας σεισμός της τάξεως 7-8 Ρίχτερ θα είχε άμεση επίδραση και στην Ελλάδα , μια άκρως σεισμογενή χώρα.
pentapostagma.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr