ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αναίσχυντοι ως το τέλος

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΑΛΕΙΑ ΧΟΥΝΤΑ. - 24 Απρ 2015 - 19:47
Loading...

Ήδη είμαστε πέντε χρόνια μέσα στην κρίση και το μόνο σίγουρο είναι, ότι ουδείς γνωρίζει το τέλος της. Μία κρίση που έχει κτυπήσει σε όλα τα επίπεδα την ελληνική κοινωνία, που έχει ανατρέψει τα πάντα σε όλους τους τομείς και που μετράει και νεκρούς συνανθρώπους μας.

Στους τηλεοπτικούς δέκτες είναι καθημερινή η παρουσία πολιτικών των δύο κομμάτων που μας έχουν οδηγήσει στο σήμερα, οι οποίοι έχουν το θράσος, να μας κάνουν και υποδείξεις. Ποιοι; Αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα. Αυτοί, που αν είχαν στοιχειωδώς φιλότιμο, θα έπρεπε να εμφανίζονται μόνο για να απολογούνται και να περιμένουν, αν θα τους συγχωρήσει ο κόσμος. Αυτοί που πήραν στον λαιμό τους τρεις γενιές Ελλήνων, τουλάχιστον, δηλ. αυτούς που σήμερα είναι στην ηλικία των πενήντα, αυτούς στην ηλικία των τριάντα και αυτούς που έρχονται, στην ηλικία των είκοσι. Αυτό που δεν κατόρθωσε να το πετύχει ούτε ο πόλεμος, το κατάφεραν αυτοί.

Με την συμπεριφορά τους μόνο σαν αναίσχυντοι μπορούν, επιεικώς, να χαρακτηριστούν, αν και δεν φαίνεται να το έχουν καταλάβει. Η λέξη Πατρίδα, η λέξη Άνθρωπος, η λέξη Τιμή δεν υπάρχουν γι’ αυτούς και στο σάπιο σύστημα που έχουν κτίσει επιμελώς, ελπίζουν στην επανεμφάνισή τους.

Οι επόμενες εκλογές, όποτε και να γίνουν, θα πρέπει να τους δώσουν το οριστικό μήνυμα και να είναι αυτό τόσο ηχηρό όσο το κακό που έκανανLoading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter