ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Anthony Fauci: «Πρέπει να είναι κατανοητό ότι η μάσκα μπορεί να γίνει μόνιμη»…!

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 10 Μαΐ 2021 - 8:32
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο Fauci πιστεύει ότι η χρήση μάσκας θα γίνει μόνιμο «αξεσουάρ» για τους Αμερικανούς ακόμα και για την πρόληψη της εξάπλωσης της γρίπης…

«Ίσως η γρίπη εξαλείφτηκε σχεδόν πλήρως φέτος λόγω της μάσκας που φορούσε ο πληθυσμός για προστασία από την COVID-19». Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι θα έβρισκαν τρόπο να απαντήσουν στο λογικό ερώτημα των σκεπτόμενων ανθρώπων, που δεν ήταν άλλο από το: «που πήγε η γρίπη φέτος; Τα πάντα έγιναν covid;». Ε, λοιπόν, βρήκαν. Η μάσκα εξάλειψε σχεδόν τη γρίπη…! Και για αυτό θα η χρήση της θα γίνει μόνιμη!

Πηγή: National File

Απόδοση: Ελλήνων ΑφύπνισηΟ Anthony Fauci, ο οποίος είναι διευθυντής του NIAID από το 1984, είπε στο Chuck Todd του NBC News «Meet The Press» ότι η μάσκα μπορεί να γίνει μόνιμο χαρακτηριστικό του του φθινοπώρου και αναρωτήθηκε αν η γρίπη εξαλείφτηκε σχεδόν πλήρως φέτος λόγω της μάσκας που φορούσε ο πληθυσμός για προστασία από την COVID-19.

Ο Todd ρώτησε, Fauci, «Σε ποιο σημείο μπορούμε να σταματήσουμε να φοράμε μάσκες έξω;», παρά το το γεγονός ότι το CDC ήδη δηλώνει ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι μπορούσαν να βγούν έξω χωρίς μάσκες προσώπου. Ακόμα, ο Τοντ συνέχισε: «Σε ποιο σημείο, εάν οι εμβολιασμένοι άνθρωποι συγκεντρωθούν, μπορούν να βγάλουν τη μάσκα; Οι μάσκες θα είναι κάτι που θα μας ακολουθεί σε μια εποχιακή πτυχή;»

Ο Fauci απάντησε: «Ξέρεις, αυτό είναι πολύ πιθανό, νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει το γεγονός ότι φορώντας μάσκες, σαφώς αν κοιτάξετε τα δεδομένα, μειώθηκαν οι αναπνευστικές ασθένειες. Είχαμε σχεδόν μια ανύπαρκτη σεζόν φέτος, απλώς και μόνο επειδή οι άνθρωποι εφάρμοσαν τα μέτρα της δημόσιας υγείας, τα οποία κατευθύνονταν κυρίως κατά του COVID-19». Συνέχισε να ισχυρίζεται ότι «οι Αυστραλοί, κατά τη διάρκεια του χειμώνα τους, το ίδιο πράγμα, δεν είχαν σχεδόν κανένα κύμα γρίπης, κυρίως λόγω των μέτρων προστασίας, συμπεριλαμβανομένης της μάσκας. Επομένως, είναι πιθανό ότι καθώς προχωράμε, ένα ή δύο χρόνια ή περισσότερο από τώρα, ότι κατά τη διάρκεια ορισμένων εποχιακών περιόδων, όταν έχουμε ιογενείς αναπνευστικούς ιούς όπως η γρίπη, οι άνθρωποι θα μπορούσαν πραγματικά να επιλέξουν να φορούν μάσκες για να μειώσουν την πιθανότητα εξάπλωσής τους αυτές τις ασθένειες.»

Η Αυστραλία ήταν μια από τις χώρες που εφάρμοσε τα πιο σκληρά lockdowns  στον πλανήτη, με ελικόπτερα που χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό και την απομόνωση ατόμων.

Το επόμενο ερώτημα φάνηκε να αποτελεί παράδειγμα ασυνέπειας, καθώς ο Τσακ Τοντ προχώρησε να ρωτήσει αν οι Αμερικανοί θα μπορούσαν επιτέλους να απογοητεύσουν, όπως ισχυρίζεται ότι έκαναν τον Μάιο του 2020. Η ερώτηση του Τοντ φαίνεται να δείχνει ότι το 2020 είδε την εξάπλωση του COVID-19 λόγω της έλλειψης τήρησης των προφυλάξεων COVID-19, όπως η κοινωνική απόσταση, τα απαγορευτικά και η χρήση μάσκας, λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο Fauci πρότεινε ότι η εποχή της γρίπης του 2020 μειώθηκε σημαντικά λόγω της κοινωνικής απόστασης, των απαγορευτικών κυκλοφορίας και της χρήσης της μάσκας.

Ο Fauci έχει δημιουργήσει επανειλημμένα σύγχυση και φαινομενικά μη επιστημονικές συμβουλές σε όλη την πανδημία COVID-19. Στην αρχή της πανδημίας, ο Φάουτσι παρότρυνε τους Αμερικανούς να μην φορούν μάσκες προσώπου, προτείνοντας μάλλον ότι μόνο οι άρρωστοι και οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα θα πρέπει να τις φορούν. Αργότερα, άρχισε να παροτρύνει όλους τους Αμερικανούς να φορούν μάσκες προσώπου και αργότερα πρότεινε τους Αμερικανούς να φορούν δύο μάσκες προσώπου ταυτόχρονα.

Τον περασμένο μήνα, ο Fauci ήταν εντελώς ανίκανος να απαντήσει σε ερωτήσεις του εκπροσώπου Jim Jordan, ο οποίος τον αμφισβήτησε γιατί οι εντολές του Fauci φαίνεται να ισχύουν μόνο για νόμιμους πολίτες των ΗΠΑ και όχι για παράνομους μετανάστες που συρρέουν στη χώρα υπό το Biden, μόνο για να κρατηθούν σε εξαιρετικά πολυσύχναστες εγκαταστάσεις, σε κάποια σημεία πάνω από 1.000% πάνω από την ικανότητα.

Νωρίτερα τον περασμένο μήνα, ο Fauci δήλωσε ότι δεν ήταν εντάξει για τους εμβολιασμένους ανθρώπους να τρώνε και να πίνουν σε εσωτερικούς χώρους και κατηγόρησε τα παιδιά για την εξάπλωση του COVID-19. Έφτασε ακόμη και στο σημείο να δηλώσει ότι τα παιδιά δεν πρέπει να επιτρέπεται να παίζουν μαζί, ενώ δεν έχουν καλυφθεί μέχρι να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά.

Ο Fauci έγινε επίσης συναισθηματικός τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους και εμφανίστηκε στην τηλεόραση για μια συντριπτική συνέντευξη όταν τα δημοκρατικά κράτη άρχισαν να αγνοούν τις οδηγίες του και να τερματίζουν τις εντολές για μάσκα. Παρά τις προβλέψεις του Fauci, οι πολιτείες που έχουν λήξει τις εντολές της μάσκας δεν είδαν τεράστιες αυξήσεις σε περιπτώσεις COVID-19 ή θανάτους.

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, εμφανίστηκε ξανά ότι ο Fauci – ο οποίος έγινε παρίας μεταξύ της κοινότητας των ΛΟΑΤ κατά τα χειρότερα χρόνια της επιδημίας HIV / AIDS – συνηθίζει να διασκεδάζει σε ομοφυλόφιλα λουτρά και μπαρ στη δεκαετία του 1980 σε μια προσπάθεια να δει τη μετάδοση του HIV σε πραγματικό χρόνο.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…