• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Anthony Fauci: «Πρέπει να είναι κατανοητό ότι η μάσκα μπορεί να γίνει μόνιμη»…!

5 έτη ago
in ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο Fauci πιστεύει ότι η χρήση μάσκας θα γίνει μόνιμο «αξεσουάρ» για τους Αμερικανούς ακόμα και για την πρόληψη της εξάπλωσης της γρίπης…

«Ίσως η γρίπη εξαλείφτηκε σχεδόν πλήρως φέτος λόγω της μάσκας που φορούσε ο πληθυσμός για προστασία από την COVID-19». Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι θα έβρισκαν τρόπο να απαντήσουν στο λογικό ερώτημα των σκεπτόμενων ανθρώπων, που δεν ήταν άλλο από το: «που πήγε η γρίπη φέτος; Τα πάντα έγιναν covid;». Ε, λοιπόν, βρήκαν. Η μάσκα εξάλειψε σχεδόν τη γρίπη…! Και για αυτό θα η χρήση της θα γίνει μόνιμη!

Πηγή: National File

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Ο Anthony Fauci, ο οποίος είναι διευθυντής του NIAID από το 1984, είπε στο Chuck Todd του NBC News «Meet The Press» ότι η μάσκα μπορεί να γίνει μόνιμο χαρακτηριστικό του του φθινοπώρου και αναρωτήθηκε αν η γρίπη εξαλείφτηκε σχεδόν πλήρως φέτος λόγω της μάσκας που φορούσε ο πληθυσμός για προστασία από την COVID-19.

Ο Todd ρώτησε, Fauci, «Σε ποιο σημείο μπορούμε να σταματήσουμε να φοράμε μάσκες έξω;», παρά το το γεγονός ότι το CDC ήδη δηλώνει ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι μπορούσαν να βγούν έξω χωρίς μάσκες προσώπου. Ακόμα, ο Τοντ συνέχισε: «Σε ποιο σημείο, εάν οι εμβολιασμένοι άνθρωποι συγκεντρωθούν, μπορούν να βγάλουν τη μάσκα; Οι μάσκες θα είναι κάτι που θα μας ακολουθεί σε μια εποχιακή πτυχή;»

Ο Fauci απάντησε: «Ξέρεις, αυτό είναι πολύ πιθανό, νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει το γεγονός ότι φορώντας μάσκες, σαφώς αν κοιτάξετε τα δεδομένα, μειώθηκαν οι αναπνευστικές ασθένειες. Είχαμε σχεδόν μια ανύπαρκτη σεζόν φέτος, απλώς και μόνο επειδή οι άνθρωποι εφάρμοσαν τα μέτρα της δημόσιας υγείας, τα οποία κατευθύνονταν κυρίως κατά του COVID-19». Συνέχισε να ισχυρίζεται ότι «οι Αυστραλοί, κατά τη διάρκεια του χειμώνα τους, το ίδιο πράγμα, δεν είχαν σχεδόν κανένα κύμα γρίπης, κυρίως λόγω των μέτρων προστασίας, συμπεριλαμβανομένης της μάσκας. Επομένως, είναι πιθανό ότι καθώς προχωράμε, ένα ή δύο χρόνια ή περισσότερο από τώρα, ότι κατά τη διάρκεια ορισμένων εποχιακών περιόδων, όταν έχουμε ιογενείς αναπνευστικούς ιούς όπως η γρίπη, οι άνθρωποι θα μπορούσαν πραγματικά να επιλέξουν να φορούν μάσκες για να μειώσουν την πιθανότητα εξάπλωσής τους αυτές τις ασθένειες.»

Η Αυστραλία ήταν μια από τις χώρες που εφάρμοσε τα πιο σκληρά lockdowns  στον πλανήτη, με ελικόπτερα που χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό και την απομόνωση ατόμων.

Το επόμενο ερώτημα φάνηκε να αποτελεί παράδειγμα ασυνέπειας, καθώς ο Τσακ Τοντ προχώρησε να ρωτήσει αν οι Αμερικανοί θα μπορούσαν επιτέλους να απογοητεύσουν, όπως ισχυρίζεται ότι έκαναν τον Μάιο του 2020. Η ερώτηση του Τοντ φαίνεται να δείχνει ότι το 2020 είδε την εξάπλωση του COVID-19 λόγω της έλλειψης τήρησης των προφυλάξεων COVID-19, όπως η κοινωνική απόσταση, τα απαγορευτικά και η χρήση μάσκας, λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο Fauci πρότεινε ότι η εποχή της γρίπης του 2020 μειώθηκε σημαντικά λόγω της κοινωνικής απόστασης, των απαγορευτικών κυκλοφορίας και της χρήσης της μάσκας.

Ο Fauci έχει δημιουργήσει επανειλημμένα σύγχυση και φαινομενικά μη επιστημονικές συμβουλές σε όλη την πανδημία COVID-19. Στην αρχή της πανδημίας, ο Φάουτσι παρότρυνε τους Αμερικανούς να μην φορούν μάσκες προσώπου, προτείνοντας μάλλον ότι μόνο οι άρρωστοι και οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα θα πρέπει να τις φορούν. Αργότερα, άρχισε να παροτρύνει όλους τους Αμερικανούς να φορούν μάσκες προσώπου και αργότερα πρότεινε τους Αμερικανούς να φορούν δύο μάσκες προσώπου ταυτόχρονα.

Τον περασμένο μήνα, ο Fauci ήταν εντελώς ανίκανος να απαντήσει σε ερωτήσεις του εκπροσώπου Jim Jordan, ο οποίος τον αμφισβήτησε γιατί οι εντολές του Fauci φαίνεται να ισχύουν μόνο για νόμιμους πολίτες των ΗΠΑ και όχι για παράνομους μετανάστες που συρρέουν στη χώρα υπό το Biden, μόνο για να κρατηθούν σε εξαιρετικά πολυσύχναστες εγκαταστάσεις, σε κάποια σημεία πάνω από 1.000% πάνω από την ικανότητα.

Νωρίτερα τον περασμένο μήνα, ο Fauci δήλωσε ότι δεν ήταν εντάξει για τους εμβολιασμένους ανθρώπους να τρώνε και να πίνουν σε εσωτερικούς χώρους και κατηγόρησε τα παιδιά για την εξάπλωση του COVID-19. Έφτασε ακόμη και στο σημείο να δηλώσει ότι τα παιδιά δεν πρέπει να επιτρέπεται να παίζουν μαζί, ενώ δεν έχουν καλυφθεί μέχρι να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά.

Ο Fauci έγινε επίσης συναισθηματικός τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους και εμφανίστηκε στην τηλεόραση για μια συντριπτική συνέντευξη όταν τα δημοκρατικά κράτη άρχισαν να αγνοούν τις οδηγίες του και να τερματίζουν τις εντολές για μάσκα. Παρά τις προβλέψεις του Fauci, οι πολιτείες που έχουν λήξει τις εντολές της μάσκας δεν είδαν τεράστιες αυξήσεις σε περιπτώσεις COVID-19 ή θανάτους.

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, εμφανίστηκε ξανά ότι ο Fauci – ο οποίος έγινε παρίας μεταξύ της κοινότητας των ΛΟΑΤ κατά τα χειρότερα χρόνια της επιδημίας HIV / AIDS – συνηθίζει να διασκεδάζει σε ομοφυλόφιλα λουτρά και μπαρ στη δεκαετία του 1980 σε μια προσπάθεια να δει τη μετάδοση του HIV σε πραγματικό χρόνο.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ο ΠΟΥ και ο Μακρόν προωθούν παγκόσμιο διαδικτυακό λοκντάουν με υποχρεωτική ψηφιακή ταυτοποίηση.
Slider

Ο ΠΟΥ και ο Μακρόν προωθούν παγκόσμιο διαδικτυακό λοκντάουν με υποχρεωτική ψηφιακή ταυτοποίηση.

by admin
2 ημέρες ago
ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΕ: Εγκρίθηκε το «Chat Control»: Η μαζική παρακολούθηση έρχεται στην Ευρώπη – Τι θα ισχύει για την Ελλάδα
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΕ: Εγκρίθηκε το «Chat Control»: Η μαζική παρακολούθηση έρχεται στην Ευρώπη – Τι θα ισχύει για την Ελλάδα

by admin
4 ημέρες ago
«Δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος»
Slider

«Δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος»

by admin
6 ημέρες ago
Summer Davos 2026: Οι αποφάσεις που πάρθηκαν πίσω από κλειστές πόρτες – Και εσύ δεν ήσουν καλεσμένος
Slider

Summer Davos 2026: Οι αποφάσεις που πάρθηκαν πίσω από κλειστές πόρτες – Και εσύ δεν ήσουν καλεσμένος

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
Τζανάκης: «Η επικοινωνιακή διαχείριση του AstraZeneca θα κοστίσει χιλιάδες ζωές»

Τζανάκης: «Η επικοινωνιακή διαχείριση του AstraZeneca θα κοστίσει χιλιάδες ζωές»

Ώρα μηδέν για γονείς και παιδιά! Κικίλιας: «Η επόμενη σχολική χρονιά θα μας βρει με εμβολιασμούς μαθητών» – ΒΙΝΤΕΟ

Ώρα μηδέν για γονείς και παιδιά! Κικίλιας: «Η επόμενη σχολική χρονιά θα μας βρει με εμβολιασμούς μαθητών» – ΒΙΝΤΕΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr