ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ…‏

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΩΜΑΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. - 31 Μαΐ 2015 - 11:31
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

«ιδιαίτερα από την στιγμή που ο πρωθυπουργός ανέλαβε προσωπικά τη διαπραγμάτευση διασφαλίζοντας τη λαϊκή εντολή». Θα στηρίξει δηλαδή την απόφαση του πρωθυπουργού, όποια και να είναι. Ενδεχομένως να είναι και η μη συμφωνία (όχι μνημόνιο δηλαδή).

Από αυτό θα κριθούν αν είναι ίδιοι με τους άλλους, καλύτεροι ή ακόμα και χειρότεροι. Ελευθερία όμως με συμφωνίες (μνημόνια)δεν θα δούμε.

Διότι η συμφωνία (μνημόνιο) αποκλείεται να κηρύξει το χρέος επονείδιστο ,επαχθές ή παράνομο. Πολύ απλά ,κάτι τέτοιο θα σήμαινε ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και αυτόματη κατάργηση των μνημονιακών νόμων (με συνοπτικές διαδικασίες και όχι με “σχήματα λόγου”)

Η απελευθέρωση θα έρθει εφόσον τους τρίψουμε στην μούρη και αποκαλύψουμε όλη την συνωμοσία που συντελέστηκε εις βάρος της πατρίδας μας. Συνωμοσία μεταξύ των εγχώριων προδοτών και των ξένων συμφερόντων.
Αυτό όμως…προϋποθέτει κυβέρνηση που έχει αποφασίσει να βάλει το μαχαίρι ως το κόκαλο. Κυβέρνηση που δεν εκλέγει Πρόεδρο της Δημοκρατίας κάποιον που έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια, κυβέρνηση που δεν συντηρεί στα σπλάχνα της συνεργάτες και συμβούλους των προηγούμενων προδοτικών κυβερνήσεων (Στουρνάρας, Κατσέλη, Γεωργίου, Παναρίτη κλπ).

Ίσα ίσα χρησιμοποιεί την πολύτιμη Γεωργαντά για να βγάλει στην φόρα την εσχάτη προδοσία που συντελέστηκε εις βάρος της πατρίδας.

Λένε ότι όλα αυτά θέλουν χρόνο για να γίνουν εξεταστικές επιτροπές, λογιστικός έλεγχος κλπ. Για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων που δεν τελείωσε αλλά ακόμα συντελείται, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ!. Ας χρησιμοποιήσουν τους νόμους διεθνούς δικαίου που δίνουν προτεραιότητα στην προστασία ενός εξαθλιωμένου λαού και όχι στην αποπληρωμή των χρεών του.

Όλο το πράγμα είναι εξ΄αρχής λάθος! Δεν έχουν τα κότσια να τα κάνουν όλα αυτά και συντηρούν μια κατάσταση “του λιγότερου κακού”. Αυτά τα παζαρέματα δεν αποτελούν λύση.
Μία πραγματικά πατριωτική κυβέρνηση δεν θα κινούνταν σε αυτόν τον δρόμο. Και εδώ δεν έχει να κάνει με ποια ιδεολογία πας να συνδιαλλαχτείς με τα κοράκια…με αριστερή ή δεξιά ιδεολογία.
Σημασία έχει να σταματήσεις να συνδιαλέγεσαι με τα κοράκια που τρώνε τις σάρκες που έχουν απομείνει από το κουφάρι σου!

Επιτρέψτε μου μια πρόβλεψη: Αν κάνουν πίσω τα κοράκια αυτή την στιγμή που ζητούν τα κέρατά τους, τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα.
Θα μας την φέρουν αργότερα.

Θωμαή Στεφανοπούλου.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…