• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: “ΣΤΡΩΝΕΙ” ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ – Ο Γ.Μπουτάρης ανοίγει τζαμί να προσευχηθεί ο Α.Νταβούτογλου στο Μπαιράμι

13 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
10
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο φιλότουρκος Γιάννης Μπουτάρης ανοίγει τζαμί στη Θεσσαλονίκη για να προσευχηθεί ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου στη λήξη του Μπαϊραμιού.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Hurriyet» ο Νταβούτογλου θα

επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη στις 8 Αυγούστου, οπότε και ολοκληρώνεται η νηστεία των μουσουλμάνων. Αντί να βρεθεί λοιπόν σε κάποιο τζαμί στην Τουρκία θα προσευχηθεί σε χώρο λατρείας των μουσουλμάνων στη συμπρωτεύουσα, μετά από πρόσκληση προφανώς του κ. Μπουτάρη.

Ο κ. Μπουτάρης «ανοίγει» την πόρτα στον Νταβούτογλου που εμφανίζεται ως κατακτητής της Ελλάδας, αξιώνει το μισό Αιγαίο, ζητά συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων και εγείρει θέμα «τουρκικής μειονότητας» στη Δυτική Θράκη και τη Ρόδο.

Αναμένεται μάλιστα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών να παραστεί, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και στην τελετή εγκαινίων νέου κτιρίου της πρεσβείας της Άγκυρας στην Αθήνα, που αποκτήθηκε έναντι 18 εκατ. ευρώ απο την οικογένεια Ανδρέαδη. Το οίκημα βρίσκεται επι της οδού Βασιλέως Παύλου 11 και είναι αυτό που είχε πάει ως νύφη η Χριστίνα Ωνάση.

Η κυβέρνηση του Α. Σαμαρά και ο υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος συμφωνούν με αυτή την επίσκεψη και μάλιστα στην αποκορύφωση του Ραμαζανιού;

Μία τέτοια ενέργεια θα αποθρασύνει τους Ιμάμηδες της Δυτικής Θράκης, που κάνουν συνεχώς εκδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης για το θέμα του διορισμού των ιμάμηδων και καλλιεργούν ζήτημα «τουρκικής μειονότητας».

Θα φανατίσει δε ακόμη περισσότερο τους μουσουλμάνους που ζουν στη χώρα μας σε μία περίοδο που οι ισλαμιστές, εκφραστής των οποίων είναι η Άγκυρα και ο κ. Νταβούτογλου, προβαίνουν σε βιαιότητες και σφαγές που δεν συλλαμβάνει ανθρώπινος νους σε Συρία και Αίγυπτο.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει δείξει εξ αρχής σημάδια λατρείας προς τους Νεότουρκους. Πραγματοποίησε επίσκεψη στην Τουρκία και έχει θέσει σε εφαρμογή πρόγραμμα ανακαίνισης και αναβάθμισης «οθωμανικών μνημείων». Ένα εξ αυτών είναι και το τζαμί που ανακαίνισε για να προσευχηθεί ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

Όπως έχει δηλώσει τέθηκε σε εφαρμογή «πρόγραμμα αναδόμησης της πλατείας Ελευθερίας, απ’ όπου ξεκίνησε το κίνημα των Νεοτούρκων, καθώς και το Μέγαρο, όπου έμεινε εξόριστος ο Σουλτάνος Αμπντουλχαμίτ ο Β΄, καθώς και άλλα οθωμανικά μνημεία».

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης πεινούν και ο κ. Μπουτάρης διαθέτει κονδύλια για την ανακαίνιση οθωμανικών μνημείων και την προσευχή των μουσουλμάνων σε τζαμιά.

Οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας και τα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων δίνουν καθημερινά τη μάχη, με τίμημα και τη ζωή τους ορισμένες φορές, για την προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και ο κ. Μπουτάρης προσκαλεί στη Θεσσαλονίκη αυτών που τα επιβουλεύεται, στρώνοντας χαλί στο Ισλάμ.

Ποικιλοτρόπως:…και όλα αυτά σε μία πόλη που δεν έχει μουσουλμάνους. Τι πρόκειται να συμβεί στις πόλεις όπου ο μουσουλμανικός πληθυσμός έχει αυξηθεί επικίνδυνα;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

poikilotropos
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ανηλίκους που αντιδρούν στα Gay Pride ;;;
ΕΛΛΑΔΑ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ανηλίκους που αντιδρούν στα Gay Pride ;;;

by admin
3 ώρες ago
Ετοιμάζουν να καταστρέψουν όλα τα βαρέα μηχανήματα εξόρυξης λιγνίτη προκαλώντας αντιδράσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Ετοιμάζουν να καταστρέψουν όλα τα βαρέα μηχανήματα εξόρυξης λιγνίτη προκαλώντας αντιδράσεις

by admin
9 ώρες ago
«Τα “υπέρ-ραντάρ” έρχονται στην Ελλάδα – 2.500 κάμερες, πρόστιμα 700 ευρώ και το τέλος του “κόβω μπροστά στην κάμερα”»
Slider

«Τα “υπέρ-ραντάρ” έρχονται στην Ελλάδα – 2.500 κάμερες, πρόστιμα 700 ευρώ και το τέλος του “κόβω μπροστά στην κάμερα”»

by admin
20 ώρες ago
Αποτροπιασμός. Τελετές των Ιλλουμινάτι στην Αθήνα από το Πρώτο Θέμα
ΕΛΛΑΔΑ

Αποτροπιασμός. Τελετές των Ιλλουμινάτι στην Αθήνα από το Πρώτο Θέμα

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
ΑΟΖ: Από τον ΓΑΠ στη ΔΑΜ.

ΑΟΖ: Από τον ΓΑΠ στη ΔΑΜ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr